Ελεύθερος με όρους αφέθηκε κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 669 ΦΟΡΕΣ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες μετά την απολογία του, ο 36χρονος που συνελήφθη, μετά από καταγγελία που έκανε μία 39χρονη, για βιασμό και ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της.

Στον συλληφθέντα επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισής του μία φορά το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της μη προσέγγισης σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων.

Απολογούμενος χθες στον ανακριτή Ρόδου, συνοδευόμενος από τον συνήγορό του κ. Κώστα Ταμπάκη, ο 36χρονος αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται και σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε πως πράγματι υπήρξε ερωτική επαφή με την 39χρονη, όμως όλα έγιναν με τη συναίνεσή της και αυτό αποδεικνύεται και από μηνύματα που είχαν ανταλλάξει μεταξύ τους, ενώ πρόσθεσε, πως μετά την ερωτική πράξη ακολούθησε και μασάζ που διήρκεσε αρκετή ώρα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την Αστυνομία, η σύλληψη του 36χρονου έγινε στις 26 Ιουνίου 2024 το απόγευμα και αφού είχε προηγηθεί η καταγγελία της 39χρονης, στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού.

Σύμφωνα με αυτή, στις 25 Ιουνίου 2024, ο 36χρονος φέρεται, ότι χωρίς τη χρήση σωματικής βίας, να την εξανάγκασε σε ερωτική πράξη. Η ίδια κατήγγειλε, ότι και τον Απρίλιο του 2024 και έχοντας ακόμη σχέση το ζευγάρι, ο 36χρονος φέρεται να είπε στην 39χρονη, μεταξύ άλλων, «αν σε πιάσω δεν θα σε γλιτώσει κανείς από τα χέρια μου».

Σε βάρος του 36χρονου, που εμφανίστηκε αυτοβούλως στην Αστυνομία και συνελήφθη, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία και με αυτή, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του κ. Κώστα Ταμπάκη, προσήχθη ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και παραπέμφθηκε στην ανάκριση.

Διαβάστε ακόμη

Η Ελληνική Αστυνομία τίμησε τους Απόστρατους αστυνομικούς με εορταστικές εκδηλώσεις σε Σύρο, Ρόδο και Κω

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω αλλοδαπός που καλλιεργούσε φυτά κάνναβης στη Ρόδο

Δύο Ιρακινοί και ένας Παλαιστίνιος σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών

Με δύο πήλινους αμφορείς στην κατοχή του εντοπίστηκε ο 56χρονος που αναζητούσε χρυσό και αρχαιότητες σε υπαίθριο χώρο στην Κάλυμνο

Συνελήφθη 24χρονος που κυκλοφορούσε στη Ρόδο με το διαβατήριο του δίδυμου αδελφού του

Έκλεψαν πορτοφόλι από ξενοδοχείο

35χρονη έκλεψε 4 χρυσές αλυσίδες

Διακινητές μεταναστών επιχείρησαν να εμβολίσουν περιπολικό του λιμενικού στη Ρόδο