Πώς έγραψαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις οι υποψήφιοι/-ες από τα σχολεία της Ρόδου

Πώς έγραψαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις οι υποψήφιοι/-ες από τα σχολεία της Ρόδου

Πώς έγραψαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις οι υποψήφιοι/-ες από τα σχολεία της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 19909 ΦΟΡΕΣ

Ρεπορτάζ

Ελευθερία Πελλού, pelloue@rodiaki.gr

Βιβή Τριανταφύλλου, vivi@rodiaki.gr

Κυριακή Πετρίδου, kiriaki@rodiaki.gr

Βαρβάρα Μπογδάνου, barbara@rodiaki.gr

Τέλος στην αγωνία δεκάδων χιλιάδων υποψηφίων που συμμετείχαν φέτος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, μπήκε χθες, με την ανακοίνωση των βαθμολογιών από το υπουργείο Παιδείας.

Νωρίς το πρωί, «ανέβηκε» η εφαρμογή για τις βαθμολογίες των Πανελλαδικών, και περίπου είκοσι λεπτά μετά τις 12, χθες το μεσημέρι, άνοιξε η πλατφόρμα, απ’ όπου, όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να ενημερωθούν για τον βαθμό που έλαβαν στα μαθήματα που είχαν γράψει.

Και φέτος, η περιοχή μας τα «πήγε» αρκετά καλά, με τα Λύκεια της Ρόδου να έχουν έναν σημαντικό αριθμό μαθητών και μαθτριών που κατάφεραν να πετύχουν υψηλές βαθμολογίες, σε αντίθεση με την εικόνα που παρουσιάζουν άλλες περιοχές της χώρας μας.

Η σωστή προετοιμασία και ο καλός προγραμματισμός, όπως αναφέρουν και τα ίδια τα παιδιά, απέδωσαν για αρκετούς το επιθυμητό αποτέλεσμα και τους δίδεται πλέον το εισιτήριο για την εισαγωγή τους στη σχολή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που επιθυμούν.

Σε δηλώσεις τους στη «Ροδιακή», τα παιδιά αυτά από τα σχολεία της Ρόδου, που από τον Σεπτέμβριο θα είναι πλέον φοιτητές, επισήμαναν τον αγώνα και την αγωνία τους όλο αυτό το διάστημα, μέρος του οποίου τερματίστηκε χθες (αναμένονται οι βάσεις εισαγωγής για τα Πανεπιστήμια).

Τα ίδια τα παιδιά δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν θερμά όλους όσοι στάθηκαν δίπλα τους σε αυτή τη μεγάλη δοκιμασία, στηρίζοντάς τους σε αυτή την πρώτη μεγάλη «μάχη» της ζωής τους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η διαδικασία για τη συγκέντρωση των αποτελεσμάτων των βαθμολογιών, ήταν κι εφέτος ιδιαίτερα δύσκολη και πολύπλοκη, καθώς, λόγω της νέας νομοθεσίας που εφαρμόζει το υπουργείο Παιδείας, κανένας φορέας και καμία υπηρεσία δεν έδωσαν αναλυτικά στοιχεία για τις επιδόσεις των μαθητών.

Το γεγονός αυτό σημαίνει, ότι πρακτικά, πολλοί από τους μαθητές που είχαν αντίστοιχες ή και καλύτερες ακόμα επιδόσεις από τα παιδιά που μπορέσαμε να εντοπίσουμε, δεν περιλαμβάνονται στο σημερινό ρεπορτάζ.

Αυτό, σε κάθε περίπτωση μπορεί να γίνει συμπληρωματικά, (εφόσον και τα ίδια τα παιδιά το επιθυμούν) με μια απλή επικοινωνία της εφημερίδας και συγκεκριμένα καλώντας στα Γραφεία Σύνταξης και στο τηλέφωνο 22410-24610.

Όλα τα παιδιά που έδωσαν αυτό τον αγώνα και μπήκαν σε αυτή την πρωτοφανή δοκιμασία, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, είναι άξιοι επαίνων και συγχαρητηρίων. Μπροστά τους ξεδιπλώνεται ένας ολόκληρος κόσμος ευκαιριών και δημιουργικών αναζητήσεων, με χιλιάδες νέες ευκαιρίες που θα τους δοθούν.

Κατά σχολείο, τα παιδιά που συγκέντρωσαν υψηλές βαθμολογίες, είναι τα εξής:

1ο ΓΕΛ Ρόδου (Βενετόκλειο)

Διαμαντής Ιωάννης του Εμμανουήλ – 1ο ΓΕΛ Ρόδου- 19.160 μόρια σπουδών Υγείας

«Στη δεύτερή μου προσπάθεια στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, αισιοδοξώ, ότι έχω επιτύχει την εισαγωγή μου στην Ιατρική Σχολή. Η χρονιά αυτή ήταν εξαιρετικά δύσκολη κι απαιτητική. Όμως, η συμπαράσταση κι η ενθάρρυνση της οικογένειας, των φίλων, του σχολείου και των καθηγητών μου, με βοήθησαν να ανταπεξέλθω στις ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις του στόχου μου. Εύχομαι καλά αποτελέσματα κι επιτυχία σε όλους».

 

Κεφαλάς Χρήστος- 1ο ΓΕΛ Ρόδου – 19.100 μόρια σπουδών Υγείας

«Με συστηματική μελέτη, καθ’ όλα τα σχολικά μου χρόνια, κατάφερα να επιτύχω τον στόχο μου. Ευχαριστώ το σχολείο μου, τους καθηγητές μου και την οικογένειά μου, που υπήρξαν αρωγοί σε όλη αυτή την προσπάθειά μου».

 

Πεταυράκης Γιώργος – 1ο ΓΕΛ Ρόδου- 18.880 μόρια Οικονομίας και Πληροφορικής

«Αρχικά, θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στις φετινές εξετάσεις. Είναι μία δύσκολη διαδικασία για όλους. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους καθηγητές μου, όπως και την οικογένεια και τους φίλους μου για την υποστήριξη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και θέλω να εισαχθώ στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ».

 

Σταυρή Χρυσάνθη – 1ο ΓΕΛ Ρόδου- 18.740 μόρια Ανθρωπιστικών σπουδών

«Ακόμη δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω! Είμαι πολύ συγκινημένη και προπάντων ευγνώμων για το αποτέλεσμα, καθώς οι κόποι, οι προσπάθειες και οι θυσίες μου ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι με βοηθούν, ώστε να πετύχω αυτό το αποτέλεσμα»!

 

Αλεξάνδρου Μάριος – 1ο ΓΕΛ Ρόδου- 18.460 μόρια Ανθρωπιστικών σπουδών

«Ήταν μία δύσκολη χρονιά και χαίρομαι που τέλειωσε με τέτοιο τρόπο. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μου, στην οποία είχα τη στήριξη των κοντινών μου ανθρώπων και των καθηγητών μου. Ωστόσο, πρέπει να πω, ότι ήταν μία δύσκολη διαδικασία και οι εξετάσεις πολύ απαιτητικές».

 

Γεωργακάκος Παναγιώτης - 1ο ΓΕΛ Ρόδου- 18.415 μόρια Οικονομίας και Πληροφορικής

«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά με τα αποτελέσματά μου. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την οικογένειά μου για την υποστήριξή τους και όλους τους καθηγητές μου για τη βοήθειά τους».

 

Σαββάκης Δανιήλ- Μιχαήλ - 1ο ΓΕΛ Ρόδου- 18.040 μόρια Θετικών σπουδών

«Οι Πανελλαδικές φέτος ήταν σίγουρα μία πρόκληση και ιδιαίτερα στα μαθήματα των Μαθηματικών και της Φυσικής. Αντιμετωπίσαμε όλοι μεγάλες δυσκολίες. Προσωπικά, νιώθω πολύ ευχαριστημένος με τους βαθμούς που πήρα, οι περισσότεροι ήταν κοντά σε αυτό που περίμενα και αν όλα έχουν πάει καλά, έχω περάσει στη σχολή που θέλω. Εύχομαι να ανταμειφθεί ο κόπος όλων των μαθητών και να περάσουν στις σχολές που θέλουν».

 

Γιάννης Τσίγκος -1ο ΓΕΛ Ρόδου – 17.820 μόρια- Ανθρωπιστικών σπουδών

« Οι Πανελλαδικές δεν είναι ο “Γολγοθάς” που περιγράφεται. Με τα κατάλληλα εφόδια, συστηματικότητα και σωστό διάβασμα, η επιτυχία είναι δεδομένη! Ωστόσο, αν κάποιος “αποτύχει”, η ζωή συνεχίζεται. Όπως έλεγε και ο Αριστοτέλης, όλα συντελούν στην ολοκλήρωση κάποιου σκοπού».

 

Ζιώγου Μαρλίνα – 1ο ΓΕΛ Ρόδου- 17.560 μόρια- Οικονομίας και Πληροφορικής

«Είμαι πολύ ανακουφισμένη και ικανοποιημένη, που έπειτα από την προσπάθειά μου, κατάφερα να πετύχω όλους τους στόχους μου. Θερμά ευχαριστώ στην οικογένειά μου, τους φίλους μου και στους καθηγητές μου. Εύχομαι τα καλύτερα για όλα τα παιδιά».

 

Μίρτσος Μάριος – 1ο ΓΕΛ Ρόδου- 17.440 μόρια σπουδών Υγείας

Θα ήθελα, πρώτα απ’ όλα, να ευχαριστώ τους γονείς, μου που με υποστήριξαν και που μου στάθηκαν σε αυτήν τη διαδικασία. Δεν πρέπει να παραλείψω να ευχαριστήσω βέβαια και τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο αλλά και στο σχολείο, που με βοήθησαν να κατακτήσω την γνώση και να περάσω εκεί που θέλω.

 

Φιλόπουλος Κωνσταντίνος - 1ο ΓΕΛ Ρόδου – 17.120 μόρια Οικονομίας και Πληροφορικής

«Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου και τους καθηγητές του σχολείου μου για την υποστήριξή τους στην προσπάθειά μου να πετύχω τον στόχο μου. Χρειάστηκε πολλή αφοσίωση και συγκέντρωση και εύχομαι να μπορέσουν να πετύχουν και οι μαθητές της επόμενης χρονιάς τον στόχο τους».

 

Καλικατζάρου Ειρήνη- 1ο ΓΕΛ Ρόδου – 17.100 μόρια σπουδών Υγείας

«Είμαι αρκετά ευχαριστημένη με το αποτέλεσμά μου. Στόχος μου είναι το τμήμα Βιοϊατρικών Επιστημών. Θα με ενδιέφερε επιπλέον και το τμήμα Βιολογίας. Θα ήθελα να αναφέρετε μόνο τη φράση “Αγαθά κόποις κτώνται”, καθώς είναι η κύρια φράση που με εκφράζει, για την επιτυχία μου».

 

Εμμανουήλ Καστελιάνος – 1ο ΓΕΛ Ρόδου- 17100 μόρια σπουδών Υγείας

«Οι διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ως διαδικασία, μου φάνηκε πιο απλή και εύκολη απ’ ό,τι περίμενα. Ανεξαρτήτως των θεμάτων, οι επιτηρητές είχαν όλη την καλή διάθεση να μας βοηθήσουν, να νιώσουμε άνετα και χωρίς άγχος. Πριν έρθουν τα θέματα προσπάθησαν να μας κρατήσουν σε μία καλή ψυχολογική κατάσταση και όταν παραδόθηκαν τα θέματα, βεβαιώθηκαν ότι υπήρχε απόλυτη ησυχία και ότι κανένας θα ενοχλήσει κάποιον άλλον. Όσον αφορά τα θέματα, εκτός από τη Φυσική, πιστεύω ότι έκρυβαν παγίδες αλλά κάποιος καλά προετοιμασμένος, μπορούσε να τα αντιμετωπίσει. Σε όλα τα μαθήματα υπήρχαν εκπλήξεις. Η Φυσική ήταν ιδιαίτερη, με αυξημένο επίπεδο δυσκολίας. Απαιτητικά θέματα, που απαιτούσαν ψυχραιμία και συγκέντρωση. Τα συναισθήματά μου για το εγχείρημα αυτό, είναι γενικά καλά. Εγώ στοχεύω να περάσω Ιατρική (ΣΣΑΣ) στη Θεσσαλονίκη και πιστεύω, ότι έχω ελπίδες. Νιώθω υπερήφανος που "επιβίωσα" στα θέματα της Φυσικής, καθώς και στα θέματα των υπολοίπων μαθημάτων. Υπάρχει ένα αίσθημα γαλήνης μέσα σε όλο αυτό το άγχος, διότι, το "ταξίδι" τον Πανελλαδικών έφτασε στο τέλος του. Είναι ωραίο συναίσθημα να βλέπεις τα αποτελέσματα των κόπων σου, ακόμα και αν περίμενες να κάνεις κάτι καλύτερο».

 

Παρίσης Νικόλαος – 1ο ΓΕΛ Ρόδου- 16.680 μόρια Θετικών σπουδών

«Είμαι ικανοποιημένος από τα αποτελέσματά μου, για τα δεδομένα των φετινών Πανελλαδικών, που θα χαρακτήριζα ως αρκετά δύσκολες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου, τους φίλους μου και τους γονείς μου, για τη στήριξή τους, που με βοήθησαν να πετύχω τον στόχο μου».

 

2ο ΓΕΛ Ρόδου (Καζούλλειο)

 

Παπαθεοδωράκης Γιάννης -2ο ΓΕΛ Ρόδου 19.012 μόρια Θετικών Σπουδών

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ανακουφισμένος για το αποτέλεσμα. Αναμφισβήτητα, η φετινή χρονιά ήταν απαιτητική για όλους τους μαθητές. Εύχομαι σε όλους να περάσουν στη σχολή που επιθυμούν. Προσωπικά, επιθυμώ να περάσω στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Φυσικά, οφείλω να ευχαριστήσω τόσο την οικογένεια για την υποστήριξη αλλά και τους καθηγητές για την καθοδήγηση που προσέφεραν σε αυτό το ταξίδι».

 

Ιωαννίδη Χριστίνα-2ο ΓΕΛ Ρόδου 18.820 μόρια Ανθρωπιστικών Σπουδών

«Ήταν μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά, αλλά με μεγάλη προσπάθεια και επιμονή, οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Ο στόχος μου είναι η Νομική Σχολή. Ευχαριστώ από καρδιάς την οικογένεια, τους καθηγητές και το σχολείο μου για την υποστήριξή τους»!

 

Λυμπεροπούλου Μαρίλια-2ο ΓΕΛ Ρόδου 18.800 μόρια Σπουδών Υγείας

«Η φετινή χρόνια ήταν δύσκολη για όλα τα παιδιά που έδιναν Πανελλαδικές. Θυσιάσαμε πολύ χρόνο για να φτάσουμε έως εδώ, κάτι που δεν θα καταφέρναμε χωρίς τη βοήθεια των κοντινότερων ανθρώπων μας. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους».

 

Μιχαήλ Σοφία-2ο ΓΕΛ Ρόδου 18.440 μόρια Σπουδών Οικονομίας Πληροφορικής

«Αισθάνομαι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα, καθώς, η προσπάθεια που κατέβαλα τα τελευταία χρόνια, ανταμείφθηκε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, το σχολείο μου και τους καθηγητές μου για τη στήριξή τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Η σχολή που στοχεύω είναι το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών».

 

Μακρυγιαννάκης Μάνος-2ο ΓΕΛ Ρόδου 18.400 μόρια Σπουδών Υγείας

«Επέλεξα αυτή την κατεύθυνση, γιατί με ενδιέφεραν αποκλειστικά οι ιατρικές σχολές, οδοντιατρικές, κτηνιατρικές», λέει στη «Ρ» ο Μάνος. Μάλιστα, αναφέρει, ότι επιθυμία του από μικρός ήταν να περάσει στην οδοντιατρική σχολή. Και λέει ακόμη για την εμπειρία του:

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολη-το γνώριζα από την αρχή της προετοιμασίας μου. Για να τα καταφέρω να εισαχθώ σε μία από τις σχολές που με ενδιέφεραν, χρειάστηκε πάρα πολύ διάβασμα, τουλάχιστον οκτώ ώρες καθημερινά. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου που με στήριξαν σ’ αυτή την προσπάθεια, διότι, αυτή δεν αφορά μόνο τον υποψήφιο αλλά και το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται. Θέλω να αφιερώσω αυτό το αποτέλεσμα στον παππού μου, που ξέρω, ότι από εκεί ψηλά στον ουρανό, θα χαίρεται που κράτησα την υπόσχεσή μου». Όσο για εκείνους που δεν τα κατάφεραν σ’ αυτή την πρώτη τους προσπάθεια, λέει: «Θεωρώ ότι δεν πρέπει να τα παρατήσουν και ούτε να απογοητευτούν και τους εύχομαι καλή πρόοδο σε όποια άλλη σχολή επιλέξουν και ίσως να σκεφτούν να δώσουν και δεύτερη φορά».

 

Κωνστάκη Μαρουλίτσα-2ο ΓΕΛ Ρόδου 18.160 μόρια Θετικών Σπουδών

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη σίγουρα για το αποτέλεσμά μου. Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά και απαιτούσε ψυχραιμία, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της εξέτασης με τα φετινά θέματα. Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές μου και την οικογένειά μου, που ήταν πάντα δίπλα μου, και εύχομαι σε όλους καλή σταδιοδρομία. Στοχεύω στο Πολυτεχνείο».

 

Παροικάκης Εφραίμ-Εμμανουήλ-2ο ΓΕΛ Ρόδου 17.400 μόρια Σπουδών Οικονομίας Πληροφορικής

«Αισθάνομαι ικανοποίηση που οι προσπάθειές μου ανταμείφθηκαν. Τις προηγούμενες χρονιές, συνάντησα εκπαιδευτικούς που αμφισβήτησαν τις δυνατότητές μου, όμως χάρη στην επιμονή των γονιών μου, βρέθηκαν οι καταλληλότεροι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι με στήριξαν και με βοήθησαν στην επίτευξη του στόχου μου, ο οποίος είναι η εισαγωγή μου στο Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Όσο για τους συμμαθητές και φίλους μου που δεν πέτυχαν τον στόχο τους, θα τους έλεγα, να προσπαθήσουν ξανά και ότι τίποτα δεν τελείωσε. Ευχαριστώ τους γονείς μου για την αγάπη και την υποστήριξή τους, καθώς και τους καθηγητές του 2ου Γενικού Λυκείου Ρόδου και τους φροντιστές μου για την υπομονή τους και τις γνώσεις που μου πρόσφεραν».

 

Πόγιας Χρήστος-2ο ΓΕΛ Ρόδου 16.800 μόρια Θετικών Σπουδών

«Στοχεύω στην Ευελπίδων, σχετικά χαμηλή βάση έχει», λέει ο Χρήστος, ο οποίος το αποφάσισε πριν ένα χρόνο να στοχεύσει στη σχολή αυτή. Όπως λέει στη «Ρ», του αρέσει και η γυμναστική και όταν έμαθε για τις στρατιωτικές σχολές ήταν αυτή η προτίμησή του.

Όσο για την εμπειρία αυτής της χρονιάς, όπως λέει, δεν έβγαινε όσο θα ήθελε και διάβασε αρκετά, ωστόσο όχι υπερβολικά. Για όσα παιδιά δεν πέτυχαν την εισαγωγή τους σε κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα, λέει “δεν πειράζει” και τους προτρέπει να ξαναπροσπαθήσουν, εάν το θέλουν, πολύ αλλά… δεν χάθηκε και ο κόσμος».

 

Βεργωτής Μάριος-2ο ΓΕΛ Ρόδου 16.360 μόρια Θετικών Σπουδών

«Ήτανε πολύ δύσκολο, πολύ διάβασμα και στο τέλος, ενώ έπρεπε να είχα κρατήσει δυνάμεις, δεν είχα τα ψυχικά αποθέματα και δεν τα κατάφερα τόσο καλά. Θα μπορούσα να τα είχα πάει και καλύτερα», λέει στη «Ρ» ο Μάριος παρά την επιτυχία του. Στόχος του είναι η σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών στο Μετσόβειο Πολυτεχνείο και υπάρχει από τώρα η σκέψη να ξαναπροσπαθήσει του χρόνου γιατί, όπως λέει, το θέλει πολύ. Για όσους δεν πέτυχαν την εισαγωγή τους σε μία σχολή, λέει: «Φέτος ήταν πολύ δύσκολη διαδικασία και η προσπάθειά τους σίγουρα δεν πήγε χαμένη. Αυτά που έμαθαν και οι εμπειρίες θα τους χρησιμεύσουν. Δεν είναι το τέλος του κόσμου…». Και κλείνει με τις ευχαριστίες σε όσους τον στήριξαν: «Ευχαριστώ τους γονείς μου που με υποστήριξαν και με τα δρομολόγια που ήταν δύσκολα, τη γιαγιά μου που μου έστελνε ευχές και θετική ενέργεια και όλη μου την οικογένεια και τους φίλους μου που με υποστήριξαν και το περάσαμε μαζί όλο αυτό»!

 

Λαδά Άννα-2ο ΓΕΛ Ρόδου 16.340 μόρια Σπουδών Οικονομίας Πληροφορικής

Η Άννα, η οποία στοχεύει στη σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων της Πάτρας, λέει στη «Ρ»: «Σήμερα νιώθω ιδιαίτερα υπερήφανη για την επιτυχία μου στις εξετάσεις, παρόλο που η προετοιμασία μου διήρκεσε μόνο 8 μήνες και δεν έχω παρακολουθήσει τη Β’ Λυκείου στην Ελλάδα. Ακόμη και με μόλις μισή ώρα μελέτης την ημέρα, κατάφερα να επιτύχω έναν καλό βαθμό. Ωστόσο, θέλω να επισημάνω, ότι ο τρόπος εξέτασης είναι άδικος και πολλοί καλοί μαθητές αδικήθηκαν. Οι υψηλοί βαθμοί στα προφορικά μαθήματα δεν αντικατοπτρίζουν πάντα την πραγματική αξία και προσπάθεια των άλλων μαθητών, καθώς δεν είναι αντικειμενικοί. Πιστεύω ακράδαντα, ότι όλοι μπορούν να τα καταφέρουν και να γράψουν καλό βαθμό, εάν πιστέψουν στον εαυτό τους, παρά τις αδικίες του συστήματος».

 

Κόβα Εβελίνα-2ο ΓΕΛ Ρόδου 16.225 μόρια Σπουδών Υγείας

«Τολμήστε να προσπαθήσετε!Τολμήστε να ξαναπροσπαθήσετε! Τολμήστε μέχρι να πετύχετε αυτό που θέλετε! Ευχαριστώ τους συνοδοιπόρους στην προσπάθειά μου: τους καθηγητές μου, το σχολείο μου, ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΖΟΥΛΛΕΙΟ και τους γονείς μου, που με στήριξαν με όλους τους τρόπους! Εύχομαι, καλές επιλογές σε όλους...επιλογές που θα τους φέρουν μόνο ευτυχία! Στόχος μου είναι το τμήμα ΣΣΑΣ Φαρμακευτική, αλλά κι οποιαδήποτε άλλη σχολή, που μπορεί να μου ανοίξει πόρτες για την Κοσμητολογία. Και μην ξεχνάτε: "Μόνο αυτοί που τολμούν να αποτύχουν παταγωδώς, μπορούν να επιτύχουν απόλυτα" – Robert F. Kennedy”».

 

3ο ΓΕΛ Ρόδου (Καπνοβιομηχανία)

Ιωάννα Σεϊμένη 3ο ΓΕΛ Ρόδου 18.875 μόρια Οικονομίας και Πληροφορικής

«Ήταν σίγουρα μία δύσκολη χρονιά. Αυτό που πιστεύω πως με βοήθησε περισσότερο είναι ότι δεν σταμάτησα τελείως τις άλλες δραστηριότητές μου. Είναι σημαντικό να διαβάζεις αρκετά όμως, προκειμένου αυτό να είναι παραγωγικό πρέπει να αφιερώνεις λίγο χρόνο κάνοντας κάτι που σε εκτονώνει όπως ένα άθλημα ή οτιδήποτε άλλο σου αρέσει. Αλλιώς κάποια στιγμή θα κουραστείς τόσο που δεν θα διαθέτεις ενέργεια για το απαιτητικό πρόγραμμα της Γ' Λυκείου. Φυσικά με βοήθησαν και η οικογένειά μου, οι καθηγητές και οι φίλοι μου. Τους ευχαριστώ πολύ. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους».

Μιχάλης Γρίβας 3ο ΓΕΛ Ρόδου 18.850 μόρια Τέταρτο πεδίο-Οικονομίας και Πληροφορικής

«Σε γενικές γραμμές, τα θέματα ήταν δύσκολα εγώ είμαι αρκετά ικανοποιημένος με τον βαθμό που έγραψα σε κάθε μάθημα. Στην έκθεση πήρα λίγο χαμηλότερο βαθμό από όσο περίμενα αλλά περνώ σε όποια σχολή θέλω με ό,τι έχω γράψει, οπότε είμαι ευχαριστημένος. Τώρα πλέον ήρθε η ώρα της ξεκούρασης, θα δω με την ησυχία μου τις σχολές και θα φτιάξω το μηχανογραφικό μου. Οι γονείς μου είναι πολύ χαρούμενοι, όπως και οι καθηγητές μου. Εξάλλου, αυτοί με βοήθησαν και έγραψα πολύ καλά»

 

Αθανάσιος Κώστας 3ο ΓΕΛ Ρόδου- 18.700 μόρια Θετικών Σπουδών

«Μετά από τρία χρόνια σκληρής προσπάθειας, αισθάνομαι δικαιωμένος. Νιώθω μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου. Ευχαριστώ την οικογένεια και τους καθηγητές μου για τη στήριξή και καθοδήγηση τους όλα αυτά τα χρόνια».

Αντώνης Καστανιάς, 3ο ΓΕΛ Ρόδου, 18.500 μόρια

Ευχαριστώ σε όλους τους καθηγητές μου που με κατεύθυναν στους στόχους μου. Ήταν μια δυσκολη χρόνια για όλους και ελπίζω όλοι να περάσουν εκεί που επιθυμούν.

Σταματία-Καθολική Γκιζέττη 3ο ΓΕΛ 18.450 μόρια Σπουδών Υγείας

«Ήταν μία δύσκολη χρονιά και μία δύσκολη διαδικασία, αλλά στο τέλος άξιζε η προσπάθεια. Είναι σημαντικό να έχεις άτομα δίπλα σου που να σε στηρίζουν και ευχαριστώ όλους εκείνους που στάθηκαν δίπλα μου στις δύσκολες στιγμές όταν τα χρειαζόμουν. Είμαι ικανοποιημένη από την απόδοσή μου»

 

Ειρήνη Χειράκη 3ο ΓΕΛ Ρόδου 18.280 μόρια , Ανθρωπιστικών Σπουδών

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί αυτή η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη, κυρίως ψυχολογικά. Ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου, τους γονείς και την αδερφή μου, τους φίλους και τους καθηγητές μου για την καθοδήγηση και στήριξή τους. Τον κ. Ιορδάνη Πασχαλίδη, τον κ. Παναγιώτη και την κα Δανάη, καθώς και τους καθηγητές του σχολείου μου».

 

Μαρία Κουσουρνά 3ο ΓΕΛ 18.100 μόρια , Σπουδών Υγείας

«Ήταν μία πολύ δύσκολη και απαιτητική χρονιά με πολύ άγχος, και πιστεύω ότι όλα τα παιδιά, όπως και εγώ, περάσαμε μία μεγάλη δοκιμασία και δεν πρέπει να γίνεται αυτό. Είμαι όμως δικαιωμένη ανακουφισμένη για την προσπάθεια που έκανα. Με στήριξε η οικογένεια μου, και οι καθηγητές μου που ήταν οι καλύτεροι που θα μπορούσα να έχω».

 

Θεοχάρης Σεϊμένης 3ο ΓΕΛ Ρόδου 17.600 μόρια, Οικονομίας και Πληροφορικής

«Είμαι γενικά ικανοποιημένος,  δεδομένης της δυσκολίας των θεμάτων. Πιστεύω ότι μπορούσα ακόμα καλύτερα και ευελπιστώ όλοι να ανταμείφθηκαν για την προσπάθειά τους και πάνω από όλα να απολαύσουν τους επόμενους μήνες διακοπών τους».

 

Ιάκωβος Κορκίδας 3ο ΓΕΛ 17.650 μόρια Θετικών Σπουδών

«Ήταν μία δύσκολη χρονιά αλλά ο κόπος και η προσπάθεια που κατέβαλα ανταμείφθηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου που στάθηκαν δίπλα μου. Καλή επιτυχία σε όλους»

 

Άννα Χαρτοφύλακα 3ο ΓΕΛ 16.600 μόρια-Ανθρωπιστικών Σπουδών

«Νοιώθω ανάμεικτα συναισθήματα,από τη μία πέτυχα τον στόχο μου αλλά από την άλλη διαπίστωσα και εγώ με τη σειρά μου,ότι αδικήθηκα στη βαθμολόγησή μου στα τρία από τα τέσσερα μαθήματα και ο λόγος για τον οποίο πιστεύω ότι έγινε αυτό είναι ο κομφορμιστικός τρόπος αξιολόγησης των γραπτών με τις ανάλογες οδηγίες που στέλνονται στα βαθμολογικά κέντρα. Θέλω όμως να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου για τη στήριξη και την καθοδήγηση να πετύχω τον στόχο μου, δηλαδή την εισαγωγή μου στο τμήμα Ψυχολογίας και κυρίως την οικογένειά μου, που ήταν αρωγός σε όλη την προσπάθεια. Επίσης συγχαρητήρια και στα υπόλοιπα παιδιά ενώ σε αυτά που θα δώσουν στο μέλλον, θα ήθελα να τους πω να κάνουν ποιοτικό και συστηματικό διάβασμα, χωρίς να αποκοπούν από τις υπόλοιπες δραστηριότητές τους»

 

Ανάργυρος Χατζηαργυρίου 3ο ΓΕΛ Ρόδου 16.600 μόρια Ανθρωπιστικών Σπουδών

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος γιατί δεν περίμενα να γράψω τόσο καλά και αν βγεί και ο βαθμός στα Αγγλικά, θα μάθω αν πέρασα στη σχολή που θέλω, δηλαδή της Αγγλικής Φιλολογίας Θεσσαλονίκης. Τώρα ήρθε η ώρα της ξεκούρασης και της χαλάρωσης»

 

 

4ο ΓΕΛ Ρόδου

Ντεμιρτζής Τζάνος -4ο ΓΕΛ Ρόδου, 18.685 - Ανθρωπιστικών Σπουδών

«Η περίοδος των Πανελλαδικών ήταν σίγουρα μια απαιτητική αλλά τελικά και επωφελής εμπειρία. Καταρχάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την οικογένεια και τους φίλους μου για την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράστασή τους. Η αφοσίωση και η πίστη τους στις δυνατότητές μου υπήρξαν η κινητήριος δύναμη της προετοιμασίας μου. Νιώθω, επίσης, εξαιρετικά ευγνώμων προς τις καθηγήτριες, τόσο του σχολείου όσο και του φροντιστηρίου μου, για την ανεκτίμητη βοήθεια που μου παρείχαν. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, το οποίο αντικατοπτρίζει τη συνολική προσπάθειά μου καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού.».

 

Αγγελή Άννα- 4ο ΓΕΛ Ρόδου- 18.200 μόρια Οικονομίας και Πληροφορικής

Ήταν μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά όμως οι κόποι μου ανταμείφτηκαν. Είμαι πολύ χαρούμενη και θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου για την πολύτιμη βοήθεια τους και όλους όσοι μου συμπαραστάθηκαν σε αυτό το ταξίδι.

 

Μάτση Κατερίνα - 4ο ΓΕΛ Ρόδου- 18.180 μόρια Ανθρωπιστικών Σπουδών

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα. Ήταν μία δύσκολη χρονιά, γεμάτη κούραση, άγχος, αλλά και ευχάριστες στιγμές, στο τέλος της οποίας, οι προσπάθειές μου ευοδώθηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τους φίλους και τους καθηγητές μου, που μου στάθηκαν σε όλη τη διάρκεια της πορείας αυτής και πίστεψαν σε εμένα».

 

Φωτεινής Μιχαήλ – Άγγελος 4ο ΓΕΛ Ρόδου-18.020 μόρια Ανθρωπιστικών σπουδών

«Η διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων ήταν μία ιδιαίτερα απαιτητική και κοπιώδης διαδικασία για όλους τους υποψηφίους, αλλά χάρη στην απίστευτη υποστήριξη και καθοδήγηση από τους αφοσιωμένους καθηγητές μου, καθώς και στην αδιάκοπη ενθάρρυνση από την οικογένειά μου, κατάφερα να φτάσω στο στόχο μου, που είναι το τμήμα της Ψυχολογίας. Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλους».

 

Τορούμογλου Σουζάνα - 4ο ΓΕΛ Ρόδου- 17.915 μόρια Οικονομίας και Πληροφορικής

«Μία δύσκολη χρόνια, με ένα δυσβάσταχτο φορτίο για τους μαθητές έφτασε στο τέλος της. Στόχος μου είναι το Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και εύχομαι ολόψυχα να έχει επιτευχθεί. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα καθηγητών που με στήριξαν αλλά και την οικογένειά μου. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά».

 

Ζάνδε Βασιλική – 4ο ΓΕΛ Ρόδου- 17.820 μόρια Οικονομίας και Πληροφορικής

«Η φετινή χρονιά αποτέλεσε μία απαιτητική και ψυχοφθόρα διαδρομή για εμένα, όπως και για τους υπόλοιπους μαθητές. Σύντομα κατάλαβα, ότι πρόκειται για έναν αγώνα αντοχής και όχι ταχύτητας. Στον αγώνα αυτό, την πιο ξεχωριστή θέση έλαβε η οικογένειά μου. Την ευχαριστώ για την ατέρμονη στήριξή της, χωρίς την οποία δεν θα τα κατάφερνα. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, να βρουν τον δρόμο τους και να παλέψουν για τα όνειρά τους».

 

Τσαπούκη Βασιλεία – 4ο ΓΕΛ Ρόδου- 17.820 μόρια -Ανθρωπιστικών Σπουδών

«Οπωσδήποτε ήταν μία ιδιαίτερα ξεχωριστή χρονιά, με πολλές, ευχάριστες και δύσκολες στιγμές αλλά είμαι αρκετά χαρούμενη με τις επιδόσεις μου και ανυπομονώ για τις νέες εμπειρίες που πρόκειται να βιώσω! Ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου και τους φίλους μου για την υποστήριξη και αγάπη τους, σε αυτό το μοναδικό ταξίδι»!

 

 

Τσιρακάκης Νικόλαος - 4ο ΓΕΛ Ρόδου- 17.760 μόρια Θετικών σπουδών

«Περάσαμε μία δύσκολη και απαιτητική χρόνια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου, τους φίλους μου και την οικογένειά μου, που στάθηκαν δίπλα μου σε αυτόν τον αγώνα, βοηθώντας με να αποδώσω όσο καλύτερα θα μπορούσα».

 

 

Μάκρας Ιωάννης – 4ο ΓΕΛ Ρόδου- 17.480 μόρια σπουδών Υγείας

«Φέτος, είχα την ευκαιρία να συμμετάσχω στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, έχοντας θέσει ως στόχο την Ιατρική. Επρόκειτο για ένα ταξίδι τριών χρόνων, δεδομένου ότι η προσπάθειά μου ξεκίνησε από την πρώτη τάξη του Λυκείου. Ήταν ένα ιδιαίτερο "ταξίδι", με έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις και αρκετό άγχος. Παρ' όλα αυτά, μας βοήθησε να μάθουμε πώς να είμαστε μεθοδικοί, να πιστεύουμε στις ικανότητές μας και να κυνηγάμε τα όνειρά μας μέχρι το τέλος. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος με το τελικό αποτέλεσμα, καθώς μου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξω ανάμεσα σε αρκετές και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες σχολές. Από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, η οποία στάθηκε δίπλα μου σε όλη τη διάρκεια του "ταξιδιού" και μου εξασφάλισε όλα τα υλικά και πνευματικά εργαλεία, που ήταν απαραίτητα. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου, οι οποίοι ήταν "δεύτεροι γονείς" μου σε όλη αυτή την προσπάθεια και χάρη σε αυτούς, απέκτησα γνώσεις χρήσιμες για όλη μου τη ζωή. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω και όλους τους φίλους μου, οι οποίοι, πάντοτε δέχονταν να ακούσουν τους προβληματισμούς μου και να με καθησυχάσουν. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, που συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια. Να είναι σίγουρα, ότι αν πραγματικά αγαπούν κάτι, η Πανελλαδικές Εξετάσεις δεν είναι ο μόνος δρόμος προς την επιτυχία. Καλή τύχη στα παιδιά των επόμενων ετών».

 

Γιωργά -Σπανού Βαλασία-Ισιδώρα -4ο ΓΕΛ Ρόδου -17.450 μόρια Ανθρωπιστικών Σπουδών

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμα! Μετά από αυτή τη δύσκολη και πιεστική χρονιά, οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους καθηγητές του σχολείου μου, τον κ. Ανυφαντάκη, την κ. Γκριτζέλη και την κα Νικολή, καθώς και του φροντιστηρίου, την κα Σμαλιού, οι οποίοι/-ες με στήριξαν και πίστεψαν σε εμένα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους και εύχομαι να πετύχουν τους στόχους τους!»

 

Μιχαήλ Μιχαέλα - 4ο ΓΕΛ Ρόδου - 17,415 μόρια Οικονομίας και Πληροφορικής

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη, αλλά περίμενα κάτι παραπάνω. Ήταν πολύ δύσκολη η διαδικασία αλλά είχα πολύ καλή στήριξη από την οικογένεια και τους καθηγητές μου, και αυτό φάνηκε στο αποτέλεσμα.

Στοχεύω σε στρατιωτική σχολή, όμως τώρα έχω και έχουμε, όλοι ανάγκη για διακοπές, ξεκούραση και ηρεμία».

 

Σουρλή Μαρίνα - 4ο ΓΕΛ Ρόδου -17.380 μόρια Θετικών σπουδών

«Μία περιπέτεια μόλις τελείωσε, μία καινούργια ξεκινά. Εύχομαι καλή πορεία σε όλους».

 

Παγωμένου Χρυσοβαλάντου - Μαρία – 4ο ΓΕΛ Ρόδου- 17.280 μόρια Ανθρωπιστικών Σπουδών

«Είμαι πολύ χαρούμενη που η δύσκολη και πιεστική αυτή χρόνια τελείωσε αισίως και οι κόποι και η προσπάθειά μου ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους φίλους και τις καθηγήτριές μου για τη στήριξή τους στη μεγάλη αυτή δοκιμασία. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά»!

Τσούβαλης Θεμιστοκλής, 4ο ΓΕΛ Ρόδου, 17.272 μόρια, Θετικών Σπουδών

«Αισθάνομαι μεγάλη ανακούφιση και ικανοποίηση γιατί οι κόποι μου των τελευταίων δύο χρόνων ανταμείφτηκαν με τον καλύτερο τρόπο

Θέλω πρώτα από όλα να ευχαριστώ την οικογένεια ,τους καθηγητές και τους φίλους μου που με στήριξαν και με καθοδήγησαν σε αυτή την δύσκολη περίοδο.

Η όλη διαδικασία απαιτεί προσήλωση στους στόχους μας, υπομονή και επιμονή για την επίτευξη τους με καθημερινή συστηματική μελέτη

Απαιτεί θυσίες και υποχωρήσεις ωστόσο θεωρώ ότι η πλήρης απομόνωση και προσκόλληση στο διάβασμα δεν οδηγεί πάντα στην επιτυχία .

Μια συμβουλή μου είναι η διατήρηση μερικών ασχολιών για εκτόνωση από την κουραστική αυτή διαδικασία

Προσωπικά επέλεξα να μην διακόψω την ενασχόληση μου με την μουσική, κάτι που θεωρώ ότι συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στην αντιμετώπιση του άγχους

Τέλος θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν την φετινή χρονιά, ανεξαρτήτως αποτελέσματος και εύχομαι σε ολους μας τα καλύτερα σε ότι καινούργιο ανοίγεται μπροστά μας

Σχίζας Εμμανουήλ- Μιχαήλ -4ο ΓΕΛ ΡΟΔΟΥ- 17.145 μόρια Οικονομίας και Πληροφορικής

«Αρχικά, είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα και νιώθω μία ανακούφιση για όλο τον "αγώνα" που διανύσαμε αυτή τη χρονιά. Πιο συγκεκριμένα όμως, θα ήθελα να ευχαριστήσω τις καθηγήτριές μου, κ.κ. Κόμισσα Αλαφάκη, Χαρά Διακογεωργίου, Πηνελόπη Παρασκευά και Λίνα Φιλλιπάκη, οι οποίες, πέρα από δασκάλες έγιναν και φίλες μου και τους οφείλω το μεγαλύτερο “ευχαριστώ” που θα μπορούσα να πω, γιατί, χάρη σε αυτές κατάφερα ό,τι κατάφερα και τους είμαι ευγνώμων πραγματικά».

 

Τσαγγάρης Δημήτριος – 4ο ΓΕΛ Ρόδου- 16.785 μόρια Οικονομίας και Πληροφορικής

«Είμαι αρκετά ευχαριστημένος με την επίδοσή μου, καθώς περνάω στις βασικές μου επιλογές. Χαίρομαι που τελείωσε αυτή η δύσκολη διαδικασία και αρχίζει η φοιτητική ζωή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές, τους φίλους καθώς και την οικογένειά μου για τη στήριξη που μου έδειξαν τα τελευταία 2 χρόνια.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που έδιναν και καλή δύναμη σε όσα πρόκειται να δώσουν».

 

Καπλλάναϊ Μελίνα- 4ο ΓΕΛ ΡΟΔΟΥ – 16.334 μόρια Ανθρωπιστικών σπουδών

«Η φετινή χρόνια δεν ήταν εύκολη. Χρειάστηκε πολύ διάβασμα, κλάμα, επιμονή, υπομονή και αφοσίωση για να πετύχω αυτόν τον βαθμό. Ωστόσο, με τη στήριξη των καθηγητών, των γονιών και των φίλων μου, η διαδικασία αυτή έγινε λιγότερο δύσκολη και περισσότερο ευχάριστη. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μου και ιδιαίτερα, τις καθηγήτριες: κ.κ. Κιτσαή Χριστίνα, Γιαννίκη Χρυσούλα και Δεληγιαννάκη Αναστασία, οποίες έκαναν τα πάντα για να πετύχω, καθώς επίσης, την κα Σέβη Νικολή και κα Αδρομάχη Ρέμπελου. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν. Το «ταξίδι» για τη ζωή μας… μόλις ξεκίνησε.

 

Θυριάκης Ιωάννης- 4ο ΓΕΛ Ρόδου- 16.320 μόρια – σπουδών Υγείας

«Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι μία δύσκολη και επίπονη διαδικασία και μόνο κάποιος που την έχει βιώσει, μπορεί να καταλάβει την ψυχική δύναμη και την υπομονή που χρειάζεται. Κάθε άτομο που μπαίνει σε αυτήν τη θέση, καλείται να στερηθεί πράγματα, τα οποία θεωρεί δεδομένα, κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Προσωπικά, είμαι ευχαριστημένος με την επίδοσή μου στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, διότι, κατά πάσα πιθανότητα, περνάω σε κάθε σχολή που με ενδιέφερε, συγκεκριμένα Φυσικοθεραπεία ή ΤΕΦΑΑ , τις οποίες επέλεξα, λόγω της πολύχρονης ενασχόλησής μου με τον αθλητισμό, διότι, μου δίνουν τη δυνατότητα να μην αφήσω αυτό που αγαπώ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους καθηγητές που με βοήθησαν στο να εκπληρώσω τον στόχο μου, τους φίλους μου αλλά και την οικογένειά μου, η οποία δεν σταμάτησε λεπτό να με στηρίζει και να με βοηθά να ξεπερνώ οποιαδήποτε δυσκολία μου εμφανίστηκε στον βάναυσο αυτό δρόμο των Πανελλαδικών. Ευελπιστώ, κάθε παιδί να εκπλήρωσε τον στόχο του και να ανταμείφθηκε από την προσπάθειά του. Ωστόσο, για τα παιδιά, τα οποία δεν έγραψαν όσο ήθελαν, πρέπει κάθε ένας από εμάς, να αναγνωρίσει την προσπάθεια την οποία κατέβαλαν. Μέσα από τις Πανελλαδικές, είτε πετύχεις είτε όχι, είναι σίγουρο, ότι έχεις αποκομίσει πλήθος εφοδίων, όπως είναι η δημιουργία προγράμματος, οι διάφορες γνώσεις και ποικίλες ψυχικές αρετές. Πρέπει κάθε παιδί να γνωρίζει, ότι οι Πανελλαδικές είναι ένας απλός δρόμος, από τους πολλούς που οδηγούν στην επιτυχία. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ καλή δύναμη και επιτυχία στα παιδιά που θα δώσουν εξετάσεις την επόμενη χρόνια».

 

Τσερκέζης Γιώργος – 4ο ΓΕΛ Ρόδου- 16.200 μόρια Οικονομίας και Πληροφορικής

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό μου, σε μία από της δυσκολότερες περιόδους της ζωής μου, από καθηγητές μέχρι και φίλους-οικογένεια. Επιπλέον, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά που πέρασαν αυτόν τον αγώνα, καλά αποτελέσματα και καλή σταδιοδρομία»!

 

Ροδίων Παιδεία

Ηλιάνα Παπαθεοδωράκη – Ροδίων Παιδεία -18.600 μόρια

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ανακουφισμένη με το αποτέλεσμα. Δίνοντας δεύτερη φορά Πανελλαδικές, αισθάνομαι δικαιωμένη που ανταμείφθηκαν οι κόποι μου. Είναι σημαντικό να επιμένουμε και να μην εγκαταλείπουμε τους στόχους μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου και τις φίλες μου για τη στήριξή τους κατά τη διάρκεια αυτής της απαιτητικής χρονιάς».

Νίκος Πολωνιατάκης Ροδίων Παιδεία -18.380 μόρια

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου, Κατερίνα Δέμπελη, Κυριάκο Κυριακούλη, Σταύρο Πρωτογεράκη, Φαίη Σίνη, Βλάση Τσίννα, και τους υπόλοιπους καθηγητές του σχολείου μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου, που με στήριξαν σε αυτή την απαιτητική χρονιά και με βοήθησαν να επιτύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θα ήθελα να ευχηθώ, επίσης, στους συμμαθητές μου, καλή σταδιοδρομία και καλή τύχη στη ζωή τους».

 

Κοσμάς Παπαγεωργίου Ροδίων Παιδεία- 18.760 μόρια

«Ήταν τρία πολύ δύσκολα χρόνια, γεμάτα εμπειρίες και πολλή μελέτη.

Ευχαριστώ όλους τους συνοδοιπόρους μου σε αυτή τη διαδρομή, καθηγητές, γονείς, συμμαθητές. Δίνοντας δεύτερη χρόνια, συνειδητοποίησα, ότι η επιτυχία είναι προδιαγεγραμμένος δρόμος, όταν έχεις αρωγούς την επιμονή και τη σκληρή δουλειά».

 

Σοφία Χριστοδούλου Ροδίων Παιδεία -16.740 μόρια

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το σχολείο, τους γονείς μου και όλους όσοι με στήριξαν και ήταν δίπλα μου σε αυτήν τη δοκιμασία. Εύχομαι σε όλους καλή σταδιοδρομία».

 

Παρασκευή Χατζή Ροδίων Παιδεία- 14.180 μόρια

«Αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένη για την ανταμοιβή των κόπων μου και ανυπομονώ για το νέο κεφάλαιο που πλέον ανοίγεται μπροστά μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, εκτός από την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου που ήταν πάντα εκεί, πρόθυμοι να βοηθήσουν με κάθε τρόπο να ξεπεράσουμε κάθε μας εμπόδιο».

 

Βανέσσα Φίλη – Ροδίων Παιδεία - 14.640 μόρια

«Ευχαριστώ το σχολείο μου, τους καθηγητές μου και την οικογένειά μου που με στήριξαν σε αυτό το δύσκολο ταξίδι και κατάφερα να πετύχω τους στόχους μου. Καλή σταδιοδρομία σε όλους»!

 

Κατερίνα Παπαγρηγορίου Ροδίων Παιδεία -15.395 μόρια

«Ένας κύκλος της ζωής μου τελείωσε… Οι Πανελλαδικές είναι μία δύσκολη και ψυχοφθόρα διαδικασία αλλά μετά τις ατέλειωτες ώρες μαθημάτων και διαβάσματος, κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι με βοήθησαν και ήταν δίπλα μου σε αυτή την πολύ δύσκολη διαδρομή, τους καθηγητές μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου! Εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους να αποτυπωθεί η προσπάθειά τους στο επιθυμητό αποτέλεσμα»!

 

Νίκος Μπουτσιούκης Ροδίων Παιδεία - 15.920 μόρια

«Μετά από 12 χρόνια στο σχολείο, φτάσαμε στο τέλος αυτού του ταξιδιού, το οποίο ελπίζω να έχει αίσιο τέλος για όλους τους συμμαθητές μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές και τους γονείς μου, που στάθηκαν δίπλα μου όλον αυτόν τον καιρό».

 

Μανώλης Πάππου Ροδίων Παιδεία - 15.860 μόρια

«Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου και τους καθηγητές μου για όλη τη στήριξη και το κουράγιο που μου έδωσαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς»!

 

Νικολέτα Πάππου Ροδίων Παιδεία

«Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση, ανακοινώνω την επιτυχία μου στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, πετυχαίνοντας τους στόχους μου. Ευχαριστώ θερμά την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου και φυσικά το σχολείο μου, το «Ροδίων Παιδεία», όπου, στην κυριολεξία “μεγάλωσα”».

 

 

Κολλέγιο Ρόδου

Παπαδημητρίου Εμμανουήλ-Πανορμίτης-Κολλέγιο Ρόδου- 19.080 μόρια, Οικονομίας & Πληροφορικής

«Απίστευτη χρονιά. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ευχαριστώ οικογένεια, φίλους, καθηγητές και κυρίως τους γονείς μου. Δεν θα μου λείψει καθόλου η διαδικασία αυτή. Μόνο οι καθηγητές μου και η αγάπη και η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Καλή σταδιοδρομία!»

 

Μανιός Κομνηνός-Κολλέγιο Ρόδου-18.460 μόρια, Σπουδών Υγείας, 

«“Amat victoria curam” (που σημαίνει «Η νίκη αγαπάει την προετοιμασία»). Ένας πολυετής μαραθώνιος με αμέτρητες συγκινήσεις, αδιάλειπτη προσπάθεια, επιτυχίες αλλά συνάμα και δυσκολίες, οι οποίες υπερκεράστηκαν, έφτασε στο τέλος του. Προσωπικά, πιστεύω, ότι η πανθομολογούμενη δικαιοσύνη των Πανελλαδικών Εξετάσεων είναι εντελώς εύθραυστη, λόγω της υποκειμενικότητας της Έκθεσης. Για την επιτυχία αυτήν, θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, τους καθηγητές μου, οι οποίοι στάθηκαν άγρυπνοι φρουροί και συνοδοιπόροι μου σε αυτόν τον αγώνα ζωής. Παράλληλα, αυτό το θετικό αποτέλεσμα στις Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι άρρηκτα συνδεδεμένο και με την οικογένειά μου, τα αδέλφια μου, τους γονείς μου, τον πατέρα μου και τη μητέρα μου, οι οποίοι, είναι πάντα δίπλα μου σε οποιαδήποτε απόφαση, τους χρωστάω τα πάντα. Χάρη σε αυτούς, τα όνειρά μου γίνονται πραγματικότητα. Είθε η βοήθεια του Θεού να υλοποιήσει τους στόχους, ώστε να εξαργυρωθούν οι κόποι όλων αυτών των χρόνων!»

 

Γαρυφάλλης Νάσος-Κολλέγιο Ρόδου-18.320 μόρια Οικονομίας & Πληροφορικής

«Καμία επιτυχία δεν κερδίζεται χωρίς κόπο. Τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών δικαίωσαν τον επίπονο αγώνα που έκανα φέτος. Ευχαριστώ τους καθηγητές μου, που καθοδήγησαν την προσπάθειά μου και την οικογένειά μου, που με στήριξε. Μπαμπά, αν με ακούς… σε ευχαριστώ!»

 

Παπαντωνίου Σωτήρης-Κολλέγιο Ρόδου18.000 μόρια,  Σπουδών Υγείας

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν σε αυτή τη δύσκολη και απαιτητική χρονιά. Πρωτίστως τους καθηγητές μου, όπως επίσης την οικογένειά μου και τους φίλους μου».

 

Δεληγιάννη Ντέινα-Κολλέγιο Ρόδου- 18.020 μόρια, Ανθρωπιστικών Σπουδών

«Επιτέλους, τελείωσε η προσπάθειά μου στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια, τους φίλους και τις καθηγήτριές μου, που στάθηκαν δίπλα μου σε κάθε δυσκολία. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά τα καλύτερα για το μέλλον».

 

Καλογερίδης Άγγελος-Κολλέγιο Ρόδου-17.540 μόρια, Οικονομίας & Πληροφορικής

«Είμαι ευγνώμων για τη βοήθεια και τη στήριξη που μου έδωσαν οι καθηγητές μου, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς όμως και για τις εμπειρίες που μου πρόσφερε το ταξίδι αυτό των Πανελλαδικών, ώστε όλες οι πόρτες να μου είναι ανοικτές».

Φλεβάρη Σαββίνα-Κολλέγιο Ρόδου-16.735 μόρια Ανθρωπιστικών Σπουδών

«Η επίτευξη κάθε μεγάλου στόχου, απαιτεί ανάλογο αγώνα, αυτοπειθαρχία και θυσίες. Δεν υπάρχει κανένα επτασφράγιστο μυστικό. Αν βέβαια μιλάμε για τον αδυσώπητο και απόλυτα απαιτητικό μαραθώνιο των Πανελλαδικών Εξετάσεων, απαιτείται οργάνωση, μεθοδικότητα και φυσικά τύχη, γιατί, μέσα σε λίγες ώρες, κρίνονται κόποι και βάσανα πολλών ετών. Όλα τα παιδιά πάλεψαν για το καλύτερο, τους εύχομαι καλή επιτυχία και ό,τι κι αν γίνει, να ξέρουν, ότι κανείς καλός δεν χάνεται. Θα βρουν μπροστά τους την ευκαιρία που τους αξίζει. Ευχαριστώ πολύ τους γονείς μου, την οικογένεια και τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Ιδιαίτερα ευχαριστώ, το σχολείο μου, τους καθηγητές μου και όλους όσοι μου πρόσφεραν γνώσεις, αυτοπεποίθηση και χείρα βοηθείας στη μακρά πορεία της σχολικής μου ζωής».

Χατζηγεωργίου Μαρία-Καθολική-Κολλέγιο Ρόδου-16.715 μόρια, Οικονομίας & Πληροφορικής

«Αγαπητοί εκπαιδευτικοί του Κολλεγίου Ρόδου, θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για όλη την υποστήριξη που μου προσφέρατε κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης σχολικής χρονιάς, καθώς και για την υποστήριξη όλων αυτών των χρόνων. Είστε πραγματικά εκπληκτικοί και εκτιμώ την αφοσίωσή σας στην εκπαίδευσή μου. Με βοηθήσατε να μάθω και να αναπτύξω τις ικανότητές μου και γι’ αυτό είμαι πολύ ευγνώμων».

 

Καβάδα Χριστίνα-Κολλέγιο Ρόδου- 16.340 μόρια Οικονομίας & Πληροφορικής

«Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις ήταν μία δύσκολη και επίπονη διαδικασία για εμένα και όλους τους συμμαθητές μου. Στο τέλος, μας μένει η γλυκιά γεύση της επιτυχίας και ευχαριστώ θερμά τους καθηγητές μου καθώς και το σχολείο, για όλη τη βοήθεια που μου πρόσφεραν τόσα χρόνια».

 

Βασιλειάδη Βασιλική-Λουκία-Κολλέγιο Ρόδου- 15.950 μόρια, Ανθρωπιστικών σπουδών

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, το σχολείο και τους φίλους μου για την υποστηρικτική τους διάθεση απέναντι σε αυτή τη δοκιμασία. Ας μη λησμονούμε άλλωστε το εξής: “Όποιος κι αν είναι ο προορισμός, σημασία έχει η διαδρομή”».

2ο ΕΠΑΛ ΡΟΔΟΥ

Σαράντης Μάριος-Τσαμπίκος ,2ο ΕΠΑΛ Ρόδου, 18.540 μόρια, Σπουδών Υγείας

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου για τη στήριξή τους.Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!

 

ΓΕΛ ΙΑΛΥΣΟΥ

Μαγριπλή Παρασκευή, ΓΕΛ Ιαλυσού, 19.250 μόρια, Ανθρωπιστικών Σπουδών

Μπορεί να μην πρωτοτυπήσω· αλλά δεν μπορώ παρά να αξιοποιήσω τους στίχους του μνημειώδους εκείνου ποιήματος του Καβάφη: ναι, πραγματοποιήσαμε ένα ταξίδι προς την Ιθάκη· επίμονοι, πολυμήχανοι, άοκνοι και τολμηροί. Και ήταν και ο δρόμος μακρύς και γεμάτος περιπέτειες και γνώσεις. Και αν πτωχική (ή πλούσια) τη βρήκαμε την Ιθάκη, η Ιθάκη δε μας γέλασε. Έτσι σοφοί (και ώριμοι) που γίναμε με τόση πείρα.

Μουσούρης Χαράλαμπος-Ραφαήλ, ΓΕΛ Ιαλυσού, 18.260 μόρια, Οικονομικών & Πληροφορικής

Ένα μεγάλο μέρος του ευχαριστώ μου το οφείλω σε όλη μου την οικογένεια και τους καθηγητές μου που με στήριξαν από την αρχή μέχρι και το τέλος. Το υπόλοιπο το οφείλω σε όσους με υποτίμησαν και τόνωσαν τον εγωισμό μου.

Τσιριγωτάκη Μαριέτα-Σωτηρία, ΓΕΛ Ιαλυσού, 18.000 μόρια, Ανθρωπιστικών Σπουδών

Η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη και απαιτούσε μεγάλο κόπο. Παρ'όλα αυτά όλα άξιζαν, διότι η προσπάθειά μου ανταμείφθηκε. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την οικογένειά μου και τους φροντιστές μου κ.Ιορδάνη Πασχαλίδη και κ. Κάλλια Χρυσοχόου που με στήριξαν σε αυτήν την δύσκολη περίοδο.

Στεργάκη Βασιλική Μαρία, ΓΕΛ Ιαλυσού, 17.150 μόρια, Ανθρωπιστικών Σπουδών

«Σε μία εποχή που τα όνειρα μοιάζουν με πολυτέλεια έκανα το δικό μου πραγματικότητα, γεγονός που με κάνει πολύ υπερήφανη. Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι με στήριξαν πραγματικά σε αυτήν την απαιτητική χρονιά και με ώθησαν ώστε να πετύχω τον στόχο μου στις Πανελλαδικές εξετάσεις».

 

Σαχίνη Μαρία, ΓΕΛ Ιαλυσού, 17.080 μόρια, Ανθρωπιστικών Σπουδών

«Είμαι χαρούμενη που κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου! Οι Πανελλαδικές χρειάζονται συνέπεια και σωστό προγραμματισμό. Πέρα από το διάβασμα, σημαντικό είναι να παίρνουμε χρόνο για τον εαυτό μας. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους !»

 

Βολιτάκη Αγγελική, ΓΕΛ Ιαλυσού, 15.480 μόρια, Σπουδών Υγείας

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές τους φροντιστηρίου μου και την οικογένειά μου. Είμαι χαρούμενη που τελείωσε αυτό το ταξίδι και ξεκινάει ένα καινούργιο. Ελπίζω όλα τα παιδιά να πέτυχαν τον στόχο τους και τους εύχομαι καλή σταδιοδρομία».

 

ΓΕΛ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ

Ντέντα Νίκη-Αγγελική, ΓΕΛ Κρεμαστής, 17.980 μόρια, Ανθρωπιστικών Σπουδών
Μια ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική χρόνια έφτασε στο τέλος της. Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που με στήριξε και με βοήθησε τόσο πολύ σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο της ζωής μου. Ακόμα, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στις καθηγήτριές μου τόσο του φροντιστηρίου όσο και του σχολείου που η βοήθειά τους υπήρξε πολύτιμη και καθοριστική για την πορεία μου. Είμαι πολύ χαρούμενη για το αποτέλεσμα και εύχομαι σε όλα τα παιδιά να πετύχουν τον στόχο τους!

 

Δημητρακόπουλος Γεώργιος, ΓΕΛ Κρεμαστής, 17.900 μόρια, Θετικών Επιστημών

Ήταν μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά. Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου, το σχολείο μου και την οικογένειά μου για τη στήριξη και τη βοήθεια που μου έδωσαν όλα αυτά τα χρόνια! Καλή επιτυχία σε όλους!

 

Κυμπάρη Νικολέτα, ΓΕΛ Κρεμαστής, 17.850 μόρια, Σπουδών Υγείας

Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί πέτυχα τον στόχο μου και ευχαριστώ πολύ όσους με στήριξαν και με βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια!

 

Χατζηιωάννου Αναστάσιος, ΓΕΛ Κρεμαστής, 17.700 μόρια, Θετικών Επιστημών

«Η αρχαία φράση «Τα αγαθά κόποις κτώνται» σίγουρα αποτελεί μια μεγάλη αλήθεια, μιας και κατά τη διάρκεια όλης της μαθητικής μου πορείας η συνέπεια, η επιμονή, καθώς και η αυτοπειθαρχία ήταν τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά μου, ώστε τελικά να επιτευχθούν οι στόχοι μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μου και με στήριξαν σε αυτήν τη δύσκολη δοκιμασία, αλλά κυρίως την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου. Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους και καλή σταδιοδρομία».

 

Ζιάκη Δικαία-Μαρία, ΓΕΛ Κρεμαστής, 17.650 μόρια, Σπουδών Υγείας

«Ήταν μια απαιτητική χρονιά, όμως νιώθω ικανοποίηση, διότι η προσπάθειά μου απέδωσε καρπούς και ανοίγει μια νέα σελίδα στη ζωή μου. Ευχαριστώ θερμά την οικογένεια και τους καθηγητές μου που με στήριξαν ηθικά και με εμψύχωσαν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς!»

 

Κουνάκη Παρασκευή, ΓΕΛ Κρεμαστής, 17.450 μόρια, Σπουδών Υγείας

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όσα παιδιά είχαν το θάρρος να παλέψουν για τους στόχους τους και να αναμετρηθούν με την πίεση, το άγχος, τα λάθη και τον ίδιο τους τον εαυτό. Εύχομαι σε όλους να είναι ικανοποιημένοι και υπερήφανοι για την προσπάθεια που κατέβαλαν παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στη διαδρομή. Ακόμη, οφείλω ένα ευχαριστώ στην οικογένειά μου για την υπομονή που έδειξαν, σε όλους τους καθηγητές μου για την πολύτιμη στήριξη και βοήθειά τους, και τέλος, στις φίλες μου που ξενυχτήσαμε διαβάζοντας παρέα, αμέτρητα βράδια. Αξιοποιώντας όλα τα «μαθήματα» που πήρα από τη διαδικασία των Πανελλαδικών νιώθω έτοιμη να αρχίσει νέα καινούριο κεφάλαιο!

 

Δήμα Ιωάννα, ΓΕΛ Κρεμαστής, 16.910 μόρια, Ανθρωπιστικών Σπουδών

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με στήριξαν και με βοήθησαν να ανταπεξέλθω σε αυτόν τον δύσκολο και μεγάλο αγώνα. Ήταν μια επίπονη περίοδος που μου έμαθε, μεταξύ άλλων, ότι η υπομονή και η επιμονή είναι το παν για να επιτύχει κανείς τους στόχους του. Εύχομαι καλή τύχη και καλή σταδιοδρομία σε όλους».

 

Τσαγγαρινός Νικόλας-Τσαμπίκος, ΓΕΛ Κρεμαστής, 16.670 μόρια, Οικονομίας & Πληροφορικής

«Η φετινή χρονιά για εμένα προσωπικά ήταν κάτι διαφορετικό από την τυπική χρόνια των Πανελλαδικών, των πολλών ωρών διαβάσματος και της (καραντίνας) μέσα στο σπίτι. Διάβαζα μέσο όρο 1 ώρα την ημέρα συνολικά και πολλές φορές ακόμη λιγότερο, χωρίς να έχω πρόγραμμα. Ο λόγος που είχα τόσο καλό αποτέλεσμα ήταν οι καθηγητές μου στο φροντιστήριο που τους ευχαριστώ για την υπομονή τους μαζί μου, αλλά και για τη βοήθεια, γιατί είχαν καθοριστικό ρόλο στην πορεία μου. Θεωρώ πως λόγω της πίστης που έχω στον εαυτό μου και τις δυνατότητές μου, κατάφερα το αποτέλεσμα που έχω και θεωρώ πως χωρίς άγχος και συγκέντρωση πάντα θα βρίσκεται η λύση σε κάθε πρόβλημα στη ζωή μας είτε αυτό είναι οι εξετάσεις, είτε οτιδήποτε άλλο σε κάποιον διαφορετικό τομέα».

 

Γαντάρης Κυριάκος, ΓΕΛ Κρεμαστής, 16.420 μόρια, Οικονομίας & Πληροφορικής

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου που με βοήθησαν να φτάσω εδώ που έφτασα και παράλληλα την οικογένειά μου και του φίλους μου για όλη τη στήριξη που μου έδωσαν. Ήταν ένα δύσκολο ταξίδι που τώρα έφτασε στο τέλος του , προσφέροντας περηφάνεια για όλον αυτόν τον κόπο».

 

Τιβριντίδης Σπυρίδων, ΓΕΛ Κρεμαστής, 15.850 μόρια, Οικονομίας & Πληροφορικής

Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές και τις καθηγήτριες, τόσο του σχολείου μου όσο και των φροντιστηρίων αλλά και τους γονείς μου για την συμπαράσταση που μου έδειξαν. Ήταν μια δυσκολη περίοδος και μια εμπειρία που θα μου μείνει αξέχαστη.

 

 

ΓΕΛ Σορωνής

Παπατσιμούλης Σταύρος-ΓΕΛ Σορωνής 16.000 μόρια Ανθρωπιστικών Σπουδών

Ο Σταύρος εισήχθη στην Παιδαγωγική Ακαδημία στα Γιάννενα, σχολή που ήταν η πρώτη επιλογή του ενώ τα Παιδαγωγικά ήταν επιθυμία του από μικρή ηλικία. Μιλώντας στη «Ρ», δηλώνει χαρούμενος για την επιτυχία του και δεν παραλείπει να ευχαριστήσει την οικογένειά του για τη βοήθεια, όπως και τους καθηγητές του, στο φροντιστήριο αλλά και στο σχολείο. Στα παιδιά που δεν τα κατάφεραν να εισαχθούν με την πρώτη προσπάθεια, τους λέει «να μην στενοχωριούνται, να δώσουν εξετάσεις και του χρόνου, δεν υπάρχει κανένα άγχος και να μην περάσεις εκεί που θέλεις, δεν τελείωσε και ο κόσμος».

 

Χατζηκυριάκου Μαρία-Μιχηαλία-ΓΕΛ Σορωνής Θετικών Σπουδών

Στόχος της Μαρίας είναι το Εμπορικό Ναυτικό, επιθυμία που εκδηλώθηκε τα τελευταία χρόνια, όταν έπιασε δουλειά σε εκδοτήριο εισιτηρίων και γνώρισε άτομα αυτού του επαγγέλματος. Η προετοιμασία ήταν λίγο δύσκολη για την ίδια, ιδιαίτερα η Φυσική ενώ τη Γλώσσα, τη Χημεία και τα Μαθηματικά τα βρήκε πιο βατά. Για όσους δεν πέτυχαν την εισαγωγή τους σε κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα, θέλει να τους πει ότι «δεν τελείωσε ο κόσμος, Πανελλαδικές είναι, πάντα υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες και ελπίζω να βρουν κάτι που τους αρέσει». Τέλος, θέλει να ευχαριστήσει τους καθηγητές της: κ. Λουκά, κα Γεωργία, κα Στέλλα και κα Μιράντα.

 

ΓΕΛ Αφάντου

Χατζοπούλου Μαρία Ιωάννα – ΓΕΛ Αφάντου -18.150 μόρια Ανθρωπιστικών σπουδών

«Χαίρομαι πολύ που κατάφερα να φέρω εις πέρας τη δύσκολη αυτή πρόκληση και να επιτύχω τους στόχους μου, κάτι για το οποίο χρειάστηκε φυσικά να διαθέσω αρκετές ώρες διαβάσματος. Θα ήθελα, ακόμη, να ευχαριστήσω την οικογένεια και τους καθηγητές μου, που με στήριξαν και πίστεψαν σε εμένα».

 

Ζορζώπη Ελικωνή– ΓΕΛ Αφάντου -17.635 μόρια Ανθρωπιστικών σπουδών

«Είμαι πολύ ανακουφισμένη, που επιτέλους οι κόποι μου ανταμείφθηκαν και αυτό το δύσκολο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Αν κάτι μου έμεινε από αυτή τη χρονιά είναι ότι δεν έχει σημασία ο προορισμός αλλά το ταξίδι και εγώ από αυτό το ταξίδι, έμαθα, πως για να πετύχεις κάτι, θέλει θυσίες και πειθαρχία. Υπομονή και καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά»!

 

Σωτηράκη Δήμητρα -ΓΕΛ Αφάντου - 14.675 μόρια Ανθρωπιστικών σπουδών

«Μπράβο σε όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως αποτελέσματος»!

 

ΓΕΛ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ

Οίκουτας Αντώνιος, ΓΕΛ Αρχαγγέλου, 18.235 μόρια, Οικονομίας & Πληροφορικής

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου, τον προπονητή μου και όσους με στήριξαν στη δύσκολη αυτή δοκιμασία».

 

Χατζηνικόλας Στυλιανός, ΓΕΛ Αρχαγγέλου, 17.920, Θετικών Σπουδών

«Οι βαθμολογικές επιδόσεις μου ήταν αποτέλεσμα μιας μεγάλης προσπάθειας όχι μόνο της τρέχουσας σχολικής χρονιάς αλλά και των προηγούμενων ετών.Το κλειδί της επιτυχίας είναι το συστηματικό διάβασμα αλλά και η αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου με δραστηριότητες που ευχαριστούν τον καθένα. Ευχαριστώ την οικογένειά μου για τη στήριξη σε αυτήν την προσπάθειά μου».

 

Μπαρμπαντώνης Μιχαήλ, ΓΕΛ Αρχαγγέλου, 17.900 μόρια, Οικονομίας & Πληροφορικής

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω, πρώτα την οικογένειά μου που με στήριξε όλη τη χρόνια φέτος, αλλά και όλους τους καθηγητές μου που με βοήθησαν να καταφέρω τον στόχο μου. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά»!

 

Ραφαήλ Κανάρης, ΓΕΛ Αρχαγγέλου, 17.760 μόρια, Οικονομίας & Πληροφορικής

«Ήταν μια απαιτητική χρονιά, η οποία χρειαζόταν υπομονή και προσήλωση στον στόχο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια».

Ταράλης Ιωάννης-Νεκτάριος, ΓΕΛ Αρχαγγέλου, 17.000 μόρια, Σπουδών Υγείας

«Μια δύσκολη χρονιά έφτασε στο τέλος της μετά από πολύ κόπο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που  στήριξαν σε αυτόν τον αγώνα».

Κακκάλου Μαρία, ΓΕΛ Αρχαγγέλου, 15.790 μόρια, Οικονομίας & Πληροφορικής

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη επιτυχία των μαθητών του Βενετοκλείου στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Μαθήτρια από τη Ρόδο στέλνει το πραγματικό μήνυμα πίσω από τα αποτελέσματα των πανελλαδικών

Ξεκινά σήμερα η «μάχη» των Πανελλαδικών Εξετάσεων

To xρονοδιάγραμμα των εξετάσεων: 20 Μαΐου ξεκινούν στα Λύκεια, 3 Ιουνίου στα Γυμνάσια, από 31 Μαΐου οι Πανελλαδικές στα ΓΕΛ

Πανελλαδικές: Ανοίγει η πλατφόρμα για την ηλεκτρονική εγγραφή των επιτυχόντων

Αύξηση βάσεων στα περισσότερα τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Αποτελέσματα Πανελλαδικών 2023: Σε ποιες σχολές πέρασαν οι Ροδίτες και οι Ροδίτισσες

Πανελλαδικές: Ανακοινώνονται σήμερα οι βάσεις εισαγωγής