Σε συζητήσεις για τις ανανεώσεις o Διαγόρας

Σε συζητήσεις για τις ανανεώσεις o Διαγόρας

Σε συζητήσεις για τις ανανεώσεις o Διαγόρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 416 ΦΟΡΕΣ

Σε διαδικασία σχεδιασμού, ενόψει της νέας χρονιάς, μπαίνει από εδώ και στο εξής ο Διαγόρας.


Οι «κυανέρυθροι», μετά την οριστικοποίηση της συνεργασίας με τον προπονητή, Θωμά Γράφα, έχουν ξεκινήσει τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές, από το υπάρχον ρόστερ, θέλοντας να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανανεώσεις τους. Μεγάλος στόχος είναι η παραμονή όλου του βασικού κορμού, σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βαθμό και από εκεί και πέρα, θα γίνουν οι σχετικές προσθαφαιρέσεις.

Οι συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξουν και οι πρώτες ανανεώσεις. Υπενθυμίζουμε ότι, ο Διαγόρας εξακολουθεί να μην έχει αδειοδότηση, κάτι που σημαίνει, ότι και αυτό το καλοκαίρι, θα έχει ηλικιακούς περιορισμούς, όσον αφορά τις μεταγραφές του, ενόψει της νέας χρονιάς.


Όπως και να έχει πάντως, οι παράγοντες του Συλλόγου, σε συνεργασία με τον προπονητή, Θωμά Γράφα, στοχεύουν να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές, με σκοπό να δημιουργήσουν ένα σύνολο, ικανό να αντεπεξέλθει των δυσκολιών του πρωταθλήματος. Άπαντες, είναι αισιόδοξοι, ότι ο Διαγόρας και τη νέα χρονιά, θα κάνει αισθητή την παρουσία του στην κατηγορία, στοχεύοντας να κάνει και ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με το πρόσφατο πρωτάθλημα. 

Διαβάστε ακόμη

Ηρακλής Λάρδου: Ανανέωσαν οι Δημητριάδης και Χαλκιόπουλος

Ο Φοίβος απέκτησε τον Μάρκο Φούσα

«Καμπάνα» 12.000 ευρώ στον Διαγόρα

Νυχτερινό τουρνουά από τον ΡΟΑ στις 6 Ιουλίου

Με 40 νέους αθλητές ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Συγχαρητήριο μήνυμα Ι. Παππά, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος στη σφαίρα, από την Καλύμνια Μαρία Μαγκούλια

Το οριστικό πρόγραμμα στο Rodos Cup 2024 του ΑΣΙΑΘ Ρόδου

Πρωταθλήτρια Ελλάδας στη σφαίρα η Μαρία Μαγκούλια από την Κάλυμνο