Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νότιας Δωδεκανήσου με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Συνάντηση της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νότιας Δωδεκανήσου με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νότιας Δωδεκανήσου με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1110 ΦΟΡΕΣ

Με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη συναντήθηκαν χθες μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νότιας Δωδεκανήσου, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Ρόδο.

Σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων της περιοχής μας, αναφέρονται τα ακόλουθα:

Με την ευκαιρία της επίσκεψης του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ στην περιοχή μας, πραγματοποιήσαμε συνάντηση, κατά την διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν τις Υπηρεσίες μας, όπως η νησιωτικότητα, η τουριστική περίοδος και τα θέματα που προκύπτουν με την αύξηση των επισκεπτών, οι μεταναστευτικές ροές που συνεχίζουν απρόσκοπτα, καθώς και αλλά ζητήματα.

Επίσης, εκφράσαμε στον κ. Υπουργό την ικανοποίηση μας για την έγκαιρη ενίσχυση των αστυνομικών Υπηρεσιών, πλην όμως θέσαμε την ανάγκη αποστολής ομάδων Ο.Π.Κ.Ε. (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας) και Ο.Ε.Π.Τ.Α. ( Ομάδα Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων) προς ενίσχυση της αστυνόμευσης την τρέχουσα τουριστική περίοδο με σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας πολιτών και επισκεπτών. Το δίκαιο του αιτήματος μας αναγνωρίστηκε άμεσα από τον κ. Υπουργό και δεσμεύτηκε για την ικανοποίηση του σε σύντομο χρονικό διάστημα. 

Επιπλέον ο κ. Υπουργός αναγνώρισε την προσπάθεια που καταβάλει το αστυνομικό προσωπικό και μας γνωστοποίησε τον προγραμματισμό του Υπουργείου, για την πρόσληψη και τοποθέτηση στην περιοχή μας Συνοριακών Φυλάκων Ορισμένου Χρόνου (Σ.Φ.Ο.Χ.) για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών.

 

Διαβάστε ακόμη

Έχασε τη ζωή της 54χρονη που κολυμπούσε σε παραλία του νησιού μας

Με μεγάλη συμμετοχή το διαδραστικό σεμινάριο «Επικοινωνιακής Διαχείρισης Κρίσης σε Τουριστικό Προορισμό» της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (ΦΩΤΟ)

Σύμβαση με την εταιρεία easyjet υπέγραψε η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Άκρως προβληματική η κατάσταση στο σχολικό κτήριο της Ακαδημίας

Γ. Νικητιάδης : «Νέο όραμα και νέο συμβόλαιο με το λαό για να επιστρέψει η εμπιστοσύνη στο ΠΑΣΟΚ»

Σώθηκε και είναι καλά το μικρό αλεπουδάκι που βρέθηκε με θερμοπληξία στη Ρόδο

Ανασυγκροτήθηκε το Τεχνικό Συμβούλιο Δημοσίων Έργων

Σε Διεθνές Βυζαντινομουσικολογικό Συνέδριο πρωτοψάλτης της Ρόδου