Μαθήτρια από τη Ρόδο στέλνει το πραγματικό μήνυμα πίσω από τα αποτελέσματα των πανελλαδικών

Μαθήτρια από τη Ρόδο στέλνει το πραγματικό μήνυμα πίσω από τα αποτελέσματα των πανελλαδικών

Μαθήτρια από τη Ρόδο στέλνει το πραγματικό μήνυμα πίσω από τα αποτελέσματα των πανελλαδικών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 6721 ΦΟΡΕΣ

Η ημέρα ανακοίνωσης των βαθμολογιών στις πανελλαδικές εξετάσεις όπως ήταν η χθεσινή, είναι μία μέρα που μένει χαραγμένη στη μνήμη όλων όσοι συμμετέχουν αμέσως ή εμμέσως στη διαδικασία. Και ενώ η μέρα αυτή για αρκετούς ήταν μέρα χαράς και γιορτής, δεν πρέπει να αγνοούμε μία μεγάλη μερίδα των μαθητών που δεν είχαν το αποτέλεσμα που επιθυμούσαν και χθες ένιωσαν πως έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους.

Κυρίως, όμως, δεν πρέπει να αφήνουμε να εννοηθεί, πως η αρχή των πάντων στη ζωή ενός νέου ανθρώπου είναι η επιτυχία στις Πανελλαδικές, όταν στην πραγματικότητα είναι μόλις ένα από τα αναρίθμητα μονοπάτια που μπορεί να ακολουθήσει κανείς στη ζωή του προκειμένου να είναι ευτυχισμένος. 

Με αφορμή λοιπόν τα χθεσινά αποτελέσματα, μία μαθήτρια από το νησί μας, απόφοιτη πλέον, αποφάσισε να μοιραστεί στη "Ροδιακή" το πραγματικό νόημα πίσω από τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών, και να υπενθυμίσει σε όλους πως ανεξαρτήτου αποτελέσματος, η ζωή τώρα ξεκινά! Σας παραθέτουμε το μήνυμά της:

Χθες και επίσημα τελείωσε μια από τις πιο δύσκολες χρονιές για τους περισσότερους από εμάς… αφού μάθαμε τις βαθμολογίες μας.

Κάποιοι τα κατάφεραν και θα μπορέσουν να μπουν στην πρώτη τους επιλογή, κάποιοι άλλοι όχι, αλλά η ζωή μας δεν τελειώνει με μια γραπτή 3ωρη εξέταση ούτε με έναν αριθμό σε ένα γραπτό. Ίσα ίσα που ξεκινάει τώρα! Θα έχουμε άπειρες ευκαιρίες στη ζωή μας για να κάνουμε αυτό που θέλουμε, και ίσως τώρα που δεν το καταφέραμε να ήταν για καλό, γιατί ίσως δεν ήταν αυτό που πραγματικά θέλαμε. Με τον καιρό θα ανοίξουν πάρα πολλοί δρόμοι και τα όνειρά μας θα πραγματοποιηθούν αργά ή γρήγορα.

Τέλος, να πω ένα συγχαρητήρια σε όλους μας για την προσπάθεια! Μας αξίζουν τα καλύτερα .

Β.Μπ

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη επιτυχία των μαθητών του Βενετοκλείου στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Πώς έγραψαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις οι υποψήφιοι/-ες από τα σχολεία της Ρόδου

Ξεκινά σήμερα η «μάχη» των Πανελλαδικών Εξετάσεων

To xρονοδιάγραμμα των εξετάσεων: 20 Μαΐου ξεκινούν στα Λύκεια, 3 Ιουνίου στα Γυμνάσια, από 31 Μαΐου οι Πανελλαδικές στα ΓΕΛ

Πανελλαδικές: Ανοίγει η πλατφόρμα για την ηλεκτρονική εγγραφή των επιτυχόντων

Αύξηση βάσεων στα περισσότερα τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Αποτελέσματα Πανελλαδικών 2023: Σε ποιες σχολές πέρασαν οι Ροδίτες και οι Ροδίτισσες

Πανελλαδικές: Ανακοινώνονται σήμερα οι βάσεις εισαγωγής