Τον Σύλλογο Αιμοδοτών Ρόδου επισκέφτηκε η Μίκα Ιατρίδη

Τον Σύλλογο Αιμοδοτών Ρόδου επισκέφτηκε η Μίκα Ιατρίδη

Τον Σύλλογο Αιμοδοτών Ρόδου επισκέφτηκε η Μίκα Ιατρίδη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 560 ΦΟΡΕΣ

Η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μίκα Ιατρίδη, επισκέφτηκε σήμερα το Σύλλογο Αιμοδοτών Ρόδου, στο Νοσοκομείο της Ρόδου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, η κα Ιατρίδη είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Βασίλη Νικολή και να ενημερωθεί για τις δράσεις και τα προγράμματα που υλοποιούμε με στόχο την αύξηση της αιμοδοτικής συνείδησης στο νησί μας.

Η Βουλευτής εξέφρασε την ικανοποίηση της για το έργο του συλλόγου και την αφοσίωση των εθελοντών που συμμετέχουν στις αιμοδοσίες, υπογραμμίζοντας τη ζωτική σημασία της εθελοντικής προσφοράς αίματος για την κάλυψη των αναγκών των ασθενών σε πανδωδεκανησιακό επίπεδο. Επίσης η κ. Ιατρίδη τόνισε ότι η προσφορά των αιμοδοτών είναι ανεκτίμητη για την τοπική κοινωνία, καθώς το αίμα που προσφέρουν σώζει ζωές και προσφέρει ελπίδα σε ασθενείς και τις οικογένειές τους.

Με την εθελοντική τους δράση, οι αιμοδότες ενισχύουν το αίσθημα αλληλεγγύης και κοινωνικής ευθύνης, συμβάλλοντας στην ενδυνάμωση του κοινωνικού ιστού και στην καλλιέργεια ενός πνεύματος προσφοράς και αλληλοβοήθειας.Για τους αιμοδότες η υποστήριξη της Βουλευτού ενισχύει την προσπάθειά τους να προσφέρουν ανεκτίμητη βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη, μέσω της εθελοντικής αιμοδοσίας, και τους δίνει τη δύναμη να συνεχίσουν το έργο τους με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο και αποφασιστικότητα.

Διαβάστε ακόμη

Πρωτοβουλία του Μάνου Κόνσολα για να οργανωθούν επισκέψεις της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας στην Αστυπάλαια

Συγχαρητήρια του Ιωάννη Παππά προς όσους συνέδραμαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Κω

Βάιος Καλοπήτας: "Η σημερινή κρίση αποτελεί την ευκαιρία για επανεκκίνηση και αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ"

Ερώτηση για τα προβλήματα της visa express στους Τούρκους επισκέπτες της Ρόδου

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας για την αστυνόμευση στις τουριστικές περιοχές

Μ. Κόνσολας: «Νέα Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών για τα νησιά του Αιγαίου»

Ο Β. Υψηλάντης στην Κ. Ο της ΝΔ: «Οφείλουμε να στηρίξουμε το κοπιώδες μεταρρυθμιστικό έργο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη»

Ερώτηση από βουλευτή του ΚΚΕ προς τον υπουργό Παιδείας, σχετικά με την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής