Τουριστική προβολή της Ρόδου και της Κω

Τουριστική προβολή της Ρόδου και της Κω

Τουριστική προβολή της Ρόδου και της Κω

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 401 ΦΟΡΕΣ

Τη Ρόδο και την Κω θα προβάλει η εταιρεία “TUI SVERIGE AB” που εδρεύει στη Στοκχόλμη, στο πλαίσιο σύμβασης που υπεγράφη με την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ύψους 20.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα η προβολή περιλαμβάνει τα εξής:
• Προώθηση της Ρόδου και της Κω μέσω δύο Home page banner 750 x 320px, (ένα για κάθε νησί), στην ιστοσελίδα της TUI Sverige διάρκειας δύο (2) εβδομάδων καθένα. Η επιλογή του banner στο οποίο θα εμφανίζεται το λογότυπο Aegean Islands, θα οδηγεί στο landing page της Ρόδου και της Κω εντός της ιστοσελίδας της TUI Sverige όπου οι χρήστες θα μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για τους δύο προορισμούς.

Διευκρινίζεται ότι η TUI Sverige, δεσμεύεται να υλοποιήσει την παραπάνω δράση και στις ιστοσελίδες μέσω των οποίων προωθεί τη Ρόδο και την Κω στη Φινλανδία, Νορβηγία, και Δανία.

• Προώθηση της Ρόδου μέσω ενός (1) διαφημιστικού banner 1190 x 444px, στη σελίδα Last minute sales στην ιστοσελίδα της TUI Sverige για (2) εβδομάδες. Η επιλογή του banner, στο οποίο θα απεικονίζεται το λογότυπο Aegean Islands, θα οδηγεί στο landing page της Ρόδου εντός της ιστοσελίδας της TUI Sverige όπου οι χρήστες θα μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για τον προορισμό.

Διευκρινίζεται ότι η TUI Sverige, δεσμεύεται να υλοποιήσει την παραπάνω δράση και στις ιστοσελίδες μέσω των οποίων προωθεί τη Ρόδο στη Φινλανδία, Νορβηγία, και Δανία.

• Προώθηση της Κω μέσω ενός (1) news letter banner450 x 300px, το οποίο είναι μέρος του εβδομαδιαίου email της TUI Sverige. Στο banner θα απεικονίζεται το λογότυπο Aegean Islands.

Διευκρινίζεται ότι η TUI Sverige, δεσμεύεται να υλοποιήσει την παραπάνω δράση και στις ιστοσελίδες μέσω των οποίων προωθεί την Κω στη Φινλανδία, Νορβηγία, και Δανία. Αθροιστικά οι παραλήπτες του παραπάνω email θα ανέρχονται σε τουλάχιστον 750,000 οι οποίοι θα επιλεγούν από τη βάση δεδομένων της TUI.

Διαβάστε ακόμη

Γερμανικός τουρισμός: 9-12% κάτω οι τιμές των πακέτων διακοπών σε Ρόδο, Κρήτη και Κω στα last minute

Κρουαζιέρα: Zητείται νέο εθνικό σχέδιο

Στρατηγική για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος

Συνάντηση του Προέδρου Γιάννη Παπαβασιλείου και αντιπροσωπείας της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου με το Δήμαρχο Αλέξανδρο Κολιάδη

52 κρουαζιερόπλοια πρόκειται να καταπλεύσουν τον Ιούλιο στη Ρόδο

Τουρκική... απόβαση στα ελληνικά νησιά | Πάνω από 50.000 Τούρκοι σε λίγες ημέρες

Δεν θα χάσουν τις διακοπές τους στη Ρόδο οι Τούρκοι τουρίστες

Έντονο ενδιαφέρον από επιχειρήσεις τουρισμού στη Ρόδο για προσωπικό