Προφυλακίστηκε 28χρονος Ρομά που επιχείρησε να ασελγήσει σε παιδί

Προφυλακίστηκε 28χρονος Ρομά που επιχείρησε να ασελγήσει σε παιδί

Προφυλακίστηκε 28χρονος Ρομά που επιχείρησε να ασελγήσει σε παιδί

Ελευθερία Πελλού

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 864 ΦΟΡΕΣ

Στις φυλακές οδηγήθηκε χθες μετά την απολογία του, ο 28χρονος Ρομά από τον Ασπρόπυργο, ο οποίος, μπήκε σε κατάστημα με σκοπό την κλοπή και στη συνέχεια σε σπίτι, όπου επιχείρησε ασελγείς πράξεις σε 12χρονο παιδί!

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, το περιστατικό συνέβη στις 28 Ιουνίου 2024 σε νησί του νομού μας και υπήρξε άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας, η οποία συνέλαβε τον 28χρονο άνδρα και τον παρέπεμψε στη δικαιοσύνη.

Σε βάρος του 28χρονου, από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για:
• Απόπειρα βιασμού
• Απόπειρα τέλεσης γενετήσιας πράξης με ανήλικο
• Κλοπή κατ’ εξακολούθηση
• Φθορά ξένης περιουσίας


Μάλιστα, τις πράξεις του αυτές, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» ο 28χρονος έχει ήδη αποδεχτεί προανακριτικά, ενώ χθες, προσήχθη ενώπιον του ανακριτή Ρόδου, όπου και απολογήθηκε.
Και στην απολογία του, βάσει των ίδιων πληροφοριών, ο 28χρονος αποδέχτηκε τα όσα του καταλογίζονται και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη του κ. ανακριτή και της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ρόδου, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγήθηκε στη φυλακή.


Το περιστατικό σημειώθηκε στις 28 Ιουνίου 2024 και ο 28χρονος συνελήφθη άμεσα και κρατήθηκε, προκειμένου να μεταχθεί στη Ρόδο και να κινηθεί σε βάρος του η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.


Πιο αναλυτικά, ο 28χρονος είχε μεταβεί στο νησί και εργαζόταν σε επιχείρηση εκεί. Βραδινές ώρες στις 28 Ιουνίου 2024, μπήκε σε κατάστημα του νησιού με σκοπό την κλοπή και στη συνέχεια, μετέβη σε σπίτι, όπου εκεί βρισκόταν το 12χρονο παιδί και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να του έκλεισε με το χέρι του το στόμα και στη συνέχεια να επιχείρησε ασελγείς πράξεις σε βάρος του!


Το παιδί έβαλε τις φωνές, ο κατηγορούμενος τράπηκε σε φυγή και μπήκε εκ νέου σε κατάστημα, με σκοπό την κλοπή.
Άμεσα κλήθηκε η Αστυνομία του νησιού, ο 28χρονος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στη Ρόδο, όπου με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, προσήχθη ενώπιον της αρμόδιας Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω.

Διαβάστε ακόμη

Στον ανακριτή 31χρονος αλλοδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο κατηγορούμενος για απόπειρα εμπρησμού

Σε τρία χρόνια και τρεις μήνες καταδικάστηκε 35χρονος τσαντάκιας

Αθωώθηκε Καλύμνιος για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη 40χρονος για άγρα πελατών

Γερμανός καλλιεργούσε επτά δενδρύλλια χασίς

Πρόστιμα 30.000 ευρώ επιβλήθηκαν σε φορτηγά

16χρονος Ρομά κατηγορείται για 4 κλοπές και διαρρήξεις