Wolves Festival 2024: Ένα μοναδικό υπερθέαμα γυμναστικής και χορού στη Ρόδο με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Wolves Festival 2024:  Ένα μοναδικό υπερθέαμα γυμναστικής και χορού στη Ρόδο  με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Wolves Festival 2024: Ένα μοναδικό υπερθέαμα γυμναστικής και χορού στη Ρόδο με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1286 ΦΟΡΕΣ

Γυμναστική, χορός και θέαμα έγιναν ένα χθες στο κλειστό γήπεδο Καλλιθέας. Κορυφαίες ομάδες γυμναστικής της Ευρώπης μάγεψαν το κοινό της Ρόδου, με δωρεάν είσοδο, προσφέροντας μια εξαιρετική εμπειρία με χορογραφίες ενόργανης, ρυθμικής και ακροβατικής γυμναστικής.

Πρόκειται για το "Wolves Festival", μια διοργάνωση υψηλού γυμναστικού και καλλιτεχνικού επιπέδου, η οποία πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από την Ακαδημία Γυμναστικής «Οι Λύκοι» και την «Ολυμπιάδα Θρακομακεδόνων», με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και κοινό στόχο να μετατρέψουν το Φεστιβάλ σε κορυφαίο ευρωπαϊκό θεσμό για το νησί.

Οι καλύτερες ομάδες γυμναστικής της Ευρώπης βρίσκονται στην Ρόδο, από την 1η έως τις 6 Ιουλίου. Την πρώτη μέρα, στις 2 Ιουλίου παρουσιάστηκαν οι ελληνικές επίλεκτες ομάδες της ακαδημίας, ενώ χθες και σήμερα (4 Ιουλίου, στις 21.00) παρουσιάζονται οι ομάδες στο διεθνές γκαλά: GYMBIOSIS TEAM, GYMSERRIERΕS, GEKOS SHOWTEAM, UNI2TRE και SWISS RINGS από την Ελβετία, TRONGYM και GOLD SEEKERS από τη Γερμανία, LA TROTOLLA από την Ιταλία, ZURCAROH από την Αυστρία, και WOLVES TEAM από την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο του "Wolves Festival", πραγματοποιούνται επίσης σεμινάρια προπονητικής από τις ομάδες με παράλληλες εκδηλώσεις για την προβολή της Ρόδου από κορυφαίες ομάδες, οι εικόνες των οποίων θα ταξιδέψουν σ' όλο τον κόσμο.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος δήλωσε για την απόφασή του να στηρίξει η Περιφέρεια την πραγματοποίηση του φεστιβάλ στο νησί της Ρόδου: "Η Περιφέρεια μας πάντα πίστευε στην εξωστρέφεια σε όλα τα πεδία δράσης και με αυτό ως οδηγό μετέτρεψε τα νησιά μας σε τόπους μεγάλων αθλητικών συναντήσεων. Με το Wolves Festival ανοίγουμε νέους ορίζοντες, πολλά υποσχόμενους για τον Αθλητισμό, τη Ρόδο και τα νέα παιδιά. Και στον Αθλητισμό, η δουλειά συνεχίζεται."

Το Wolves Festival διοργανώνουν οι Αθλητικοί Σύλλογοι Γυμναστικής: Ακαδημία Γυμναστικής «Οι Λύκοι» και Ολυμπιάδα Θρακομακεδόνων με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την οικονομική υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Το Φεστιβάλ είναι υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Όλες οι δράσεις του Φεστιβάλ συνδιοργανώνονται από τον Δήμο Ρόδου και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και υποστηρίζονται από τον οργανισμό ΠΡΟΤΟΥΡ και τη ΔΕΡΜΑΕ.

Διαβάστε ακόμη

Ιάλυσος: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.

Μικρή συμμετοχή, τίποτα καινούργιο…

Διαγόρας: Συνεχίζονται οι επαφές, «χτίζει» το νέο ρόστερ

Αήττητος ο Αλέξανδρος Φάρελλ, κέρδισε και τον Miroslav Serban στην Αγγλία!

Ξανά στη Χαλκίδα οι Δωδεκανήσιοι για το Πανελλήνιο στίβου Κ16

Τα αποτελέσματα στις ημερίδες του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Α.Ε. Κατταβιάς: Επέστρεψε ο Διακοηλίας

Λάουρα κι Ελιμπιόνα Ζενέγια συμμετέχουν στα «Τοφάλεια»