Νονός του παιδιού της Beoynce o Kanye West!

Νονός του παιδιού της Beoynce o Kanye West!

Νονός του παιδιού της Beoynce o Kanye West!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 296 ΦΟΡΕΣ

Η είδηση της εγκυμοσύνης της Beyonce έπεσε σαν «καταιγίδα» στο Twitter και σε όλα τα γνωστά social media, με πολλούς stars να αυτοπροσκαλούνται για να γίνουν babysitters ή και νονοί! Ο πρώτος που εκδήλωσε ενδιαφέρον για να γίνει νονός του παιδιού της Beyo

Η είδηση της εγκυμοσύνης της Beyonce έπεσε σαν «καταιγίδα» στο Twitter και σε όλα τα γνωστά social media, με πολλούς stars να αυτοπροσκαλούνται για να γίνουν babysitters ή και νονοί! Σύμφωνα με δημοσίευμα του MTV Buzzworthy Blog, ο πρώτος που εκδήλωσε ενδιαφέρον για να γίνει νονός του παιδιού της Beyonce ήταν ο Kanye West!

Μπορείτε να φανταστείτε από τώρα τον Kanye να αγοράζει 5.000 σαμπάνιες και το ακριβότερο χαβιάρι του κόσμου για την βάφτιση του μωρού, προσκαλώντας όλους τους διάσημους hip hop/r&b/pop stars που έχει συνεργαστεί και να επεξεργάζεται μέσω auto-tune το πρώτο κλάμα του μωρού για να το κάνει sample!

Ο West είναι πολύ καλός φίλος τόσο της Beyonce όσο και του συζύγου της Jay-Z, με τον οποίο, μάλιστα έχουν συνεργαστεί ουκ ολίγες φορές επαγγελματικά. Ο West δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τα ευχάριστα νέα και σίγουρα είναι ιδανική επιλογή.

Πηγή: mtvgreece

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!