Μητσοτάκης: Να υπάρξει σχετική ευελιξία για το χρόνο των εκλογών

Μητσοτάκης: Να υπάρξει σχετική ευελιξία για το χρόνο των εκλογών

Μητσοτάκης: Να υπάρξει σχετική ευελιξία για το χρόνο των εκλογών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 233 ΦΟΡΕΣ

«Χρειάζεται στήριξη αυτή η κυβέρνηση και το τελευταίο που χρειάζεται είναι να βρεθούν διάφοροι εκπρόσωποι, αν θέλετε, των παλαιών κομματικών λογικών να την υπονομεύουν. Το κόμμα που θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις αυτήν την προσπάθεια θα βγει ωφελημέ

«Χρειάζεται στήριξη αυτή η κυβέρνηση και το τελευταίο που χρειάζεται είναι να βρεθούν διάφοροι εκπρόσωποι, αν θέλετε, των παλαιών κομματικών λογικών να την υπονομεύουν. Το κόμμα που θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις αυτήν την προσπάθεια θα βγει ωφελημένο στις εκλογές. Η κοινωνία δεν θέλει να αποτύχει αυτή η κυβέρνηση, διότι είναι απελπισμένη και βρίσκεται αντιμέτωπη με το φάσμα της ανεργίας και της πολιτικής που δεν δουλεύει και θέλει να ακούσει σοβαρές και τεκμηριωμένες προτάσεις». Αυτό τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ.

Ο Κ. Μητσοτάκης επισήμανε ότι οι βουλευτές, παρά τις επικρίσεις που έχουν δεχθεί, έδειξαν το τελευταίο διάστημα με τις παρεμβάσεις τους ότι μπορούν να κάνουν πράγματα και να αλλάξουν αποφάσεις που δεν ανταποκρίνονται στο λαϊκό αίσθημα.

Σε ό,τι αφορά το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών ο κ. Μητσοτάκης δεν εμφανίστηκε δογματικός. «Δεν θα τα χαλάσουμε για μερικές εβδομάδες», είπε και πρόσθεσε: «Εξαρχής αντιλήφθηκα ότι το αίτημα του κ. Παπαδήμου είναι να μην καθοριστεί ακριβώς ο χρόνος των εκλογών, να υπάρχει κάποια σχετική ευελιξία κάποιων εβδομάδων -όχι μηνών και το τονίζω αυτό- μέχρι να ολοκληρώσει η κυβέρνηση το έργο της. Δεν νομίζω να υπάρχει αντίρρηση σ' αυτό το αίτημα, υπό την προϋπόθεση ότι μιλάμε γι' αυτά τα χρονικά περιθώρια».


Διαβάστε ακόμη

Σε κρίση ο Πρωτογενής Τομέας στα νησιά

Επιδοτήσεις ρεύματος: Τι ισχύει με τον επανυπολογισμό των κρατικών ενισχύσεων

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τον Τουρισμό - Ποιοι είναι οι στόχοι του

Θ. Λιβάνιος: Μοριοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές για προσλήψεις στο Δημόσιο

ΥΠΕΣ: Νέοι Πρότυποι Κανονισμοί Λειτουργίας για τα Περιφερειακά και Δημοτικά Συμβούλια

Έκκληση Α. Γεωργιάδη σε ιδιώτες γιατρούς να ενισχύσουν τα νοσοκομεία στις άγονες περιοχές

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ / Κατέθεσε τροπολογία για επέκταση του επιδόματος ανεργίας των εποχικά εργαζομένων

Ανδρουλάκης: Συλλογικές συμβάσεις και έλεγχοι για να υπάρχει σεβασμός στα δικαιώματα των εργαζομένων