Στη δημοσιότητα φώτο από τις λεηλασίες

Στη δημοσιότητα φώτο από τις λεηλασίες

Στη δημοσιότητα φώτο από τις λεηλασίες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 296 ΦΟΡΕΣ

Στη δημοσιότητα δίνει η Αστυνομία φωτογραφίες ατόμων που συμμετείχαν στα τρομερά επεισόδια της 12ης Φεβρουαρίου, λεηλατώντας καταστήματα μέσα στη γενική ταραχή, μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη.

Στη δημοσιότητα δίνει η Αστυνομία φωτογραφίες ατόμων που συμμετείχαν στα τρομερά επεισόδια της 12ης Φεβρουαρίου, λεηλατώντας καταστήματα μέσα στη γενική ταραχή, μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη.

Οι 26 φωτογραφίες δημοσιοποιούνται ώστε όποιος πολίτης γνωρίζει κάτι για τα αδικήματα που καταγράφονται σε αυτές να επικοινωνήσει με τις αρχές. Τραβήχτηκαν από τα κλειστά κυκλώματα τεσσάρων καταστημάτων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που συνέβησαν στο κέντρο της Αθήνας με συνεχείς επιθέσεις κατά αστυνομικών δυνάμεων με μολότοφ, πέτρες και άλλα αντικείμενα, ομάδες από τους επιτιθέμενους εισέβαλλαν και λεηλάτησαν τέσσερα καταστήματα, αφαιρώντας εμπορεύματα.

Πρόκειται για τα εξής καταστήματα:

· Ανταλλακτήριο Συναλλάγματος επί της πλατείας Ομονοίας, στο οποίο αφού παραβίασαν τα ρολά ασφαλείας, μπήκαν μέσα, προκάλεσαν φθορές στο εσωτερικό του και αφαίρεσαν χρήματα και μία οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή.

· Πώλησης Αθλητικών Ειδών στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου, στο οποίο αφού παραβίασαν τα προστατευτικά ρολά ασφαλείας, μπήκαν μέσα και αφαίρεσαν εμπορεύματα από το εσωτερικό του, ενώ πέταξαν αυτοσχέδιες βόμβες μολότωφ, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά.

· Πώλησης Ενδυμάτων στην οδό Πανεπιστημίου, στο οποίο αφού παραβίασαν δύο ρολά ασφαλείας, έσπασαν δύο υαλοπίνακες, μπήκαν σε αυτό, προκάλεσαν φθορές στο εσωτερικό του και αφαίρεσαν εμπορεύματα

· Πώλησης Ηλεκτρικών Ειδών στη συμβολή των οδών Σταδίου και Δραγατσανίου, στο οποίο αφού παραβίασαν τα ρολά ασφαλείας και έσπασαν τον υαλοπίνακα της κεντρικής εισόδου, στη συνέχεια μπήκαν σε αυτό, προκάλεσαν φθορές στο εσωτερικό του και αφαίρεσαν εμπορεύματα.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση και τις φωτογραφίες.

Η ΕΛ.ΑΣ. καλεί οποιονδήποτε πολίτη διαθέτει ή γνωρίζει πληροφορίες για τα πρόσωπα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες ή που γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με τις έρευνες που διεξάγονται μπορεί να επικοινωνεί με τα τηλέφωνα 170, 1964, 1014 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας.

Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Διαβάστε ακόμη

Ι.Βαρδακαστάνης: Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα νησιά στη νέα εποχή

Νάντια Γιαννακοπούλου: Ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

«Βραχνάς» η μη έγκαιρη πρόσληψη εποχικού προσωπικού στους Δήμους του Νοτίου Αιγαίου

Άρχισε η διαβούλευση για την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου της Αυτοδιοίκησης

2.793 ακίνητα της Ρόδου εγγεγραμμένα στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης

Εφ' όλης της ύλης επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση για γάμο ομοφύλων, διεύρυνση ΝΔ, εθνικά θέματα και ΦΠΑ

ΠΑΣΟΚ: Υποψήφιος για πρόεδρος και ο Μιχάλης Κατρίνης

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Υποψήφια για πρόεδρος και η Μιλένα Αποστολάκη