ΜΠΑΣΚΕΤ: Ο ΟΠΑΠ «νονός» του All Star Game

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ο ΟΠΑΠ «νονός» του All Star Game

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ο ΟΠΑΠ «νονός» του All Star Game

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 396 ΦΟΡΕΣ

Ο ΟΠΑΠ θα είναι ο χορηγός στο φετινό All Star Game του μπάσκετ, που θα φιλοξενηθεί το διήμερο 13-14 Μαρτίου στo Ηράκλειο Κρήτης.

Ο ΟΠΑΠ θα είναι ο χορηγός στο φετινό All Star Game του μπάσκετ, που θα φιλοξενηθεί το διήμερο 13-14 Μαρτίου στο Ηράκλειο Κρήτης, στο νέο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής Δύο Αοράκια. Στη γνωστοποίηση αυτή προχώρησε με ανακοίνωσή της την Παρασκευή η Οργανωτική Επιτροπή της μεγάλης αυτής γιορτής του μπάσκετ, που πλέον μετονομάζεται σε All Star Game ΟΠΑΠ 2010. Αναφορικά με τ' αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού για τους προπονητές και τους παίκτες που θα βρεθούν στο All Star Game, αυτά θα γίνουν γνωστά την ερχόμενη Δευτέρα, 8 Μαρτίου, σε συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει η Οργανωτική Επιτροπή. Εκεί θα μιλήσουν οι εκπρόσωποι του ΕΣΑΚΕ, του ΠΣΑΚ, της χορηγού εταιρείας ΟΠΑΠ, του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Κρήτης Αθανάσιου Καρούντζου, του Δημάρχου Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη, του Δημάρχου Νέας Αλικαρνασσού Βαγγέλης Σισιμάκης και της εταιρείας ολικής επικοινωνίας «CHOOSE».

Διαβάστε ακόμη

Έξι μετάλλια για τον «Μαχητή Ρόδου» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing

Στα Τρίκαλα ο «Ιππότης» για το 51ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι Α’ Εθνικής

Τουρνουά beach volley “Regional Juniors 2024” θα διεξαχθεί στην Κω

Αποχωρεί ο πρόεδρος του Ευαγόρα

Wolves Festival 2024: Ένα μοναδικό υπερθέαμα γυμναστικής και χορού στη Ρόδο με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Ξανά στη Ρόδο το Super Cup του ΕΣΑΚΕ!

Το Πανελλήνιο στίβου στο Πανθεσσαλικό και το… ξέσπασμα της Λάουρα Ζενέγια με τρία μετάλλια!

Ποδόσφαιρο: Η νέα προκήρυξη της Γ’ Εθνικής