Στα Δωδεκάνησα βρίσκεται ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γ. Πανούσης

Στα Δωδεκάνησα βρίσκεται ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γ. Πανούσης

Στα Δωδεκάνησα βρίσκεται ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γ. Πανούσης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 206 ΦΟΡΕΣ

Χθες το βράδυ έφθασε στη Ρόδο ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης ο οποίος σήμερα, Παρασκευή, από το πρωί μέχρι και πριν απο λίγη ώρα, είχε διαδοχικές συναντήσεις στην ΕΛ.ΑΣ. και την Πυροσβεστική και, στη συνέχεια, αναχώρησε για το νησί της Κω όπου και θα έχει αντίστοιχες συναντήσεις.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο κ. Πανούσης έφθασε στη Ρόδο χθες στις 8:00 το βράδυ και σήμερα, από τις 8:00 το πρωί μέχρι καιπριν απο λίγη ώρα πραγματοποίησε συναντήσεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου.

Εκπρόσωποι της Αστυνομίας έθεσαν στον Υπουργό τα ζητήματα που “καίνε” τα Σώματα Ασφαλείας στην περιοχή μας τα τελευταία χρόνια, και δεν είναι άλλα από τη δραματική αποψίλωση του ανθρώπινου δυναμικού και τις ελλείψεις σε δομές, μέσα και προσωπικό για τη διαχείριση του μεγάλου κύματος παράτυπων μεταναστών που δέχεται η περιοχή μας.

Δήλωση Χαράλαμπου Κόκκινου
Για την επίσκεψη του κ. Πανούση στο νησί μας ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος δήλωσε χτες στα μέσα ενημέρωσης τα εξής: «Αναμένουμε στη Ρόδο και τον υπουργό κ. Πανούση, θέλω να πιστεύω ότι θα έχω μία συνάντηση μαζί του και θα του στείλουμε τα μηνύματα που πρέπει για τα μεγάλα προβλήματα της λαθρομετανάστευσης της υποστελέχωσης των υπηρεσιών, όπως μήνυμα στείλαμε και στον αναπληρωτή υπουργό πολιτισμού που ήταν εδώ και του ζητήσαμε να υπάρχουν υπάλληλοι στα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους, να υπάρχουν ανταποδοτικά οφέλη στην περιοχή που δίνει τόσα έσοδα στο κράτος και να ολοκληρωθούν και τα έργα πολιτισμού».

Διαβάστε ακόμη

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του ΚΓ’ πολιτιστικού συμπόσιου της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών

Καταδίωξη και σύλληψη δυο διακινητών από το Λιμεναρχείο Ρόδου

Ξεναγοί: «Σθεναρό όχι» στο νομοσχέδιο που υποβαθμίζει το επάγγελμα

Σε λειτουργία το «Ψηφιακό Μητρώο Μελών Λεσχών Φιλάθλων»

Διαγωνισμός για την προστασία των ακτών σε Σορωνή και Καλαβάρδα

Απόφαση για επιστροφή χρημάτων εξαιτίας της πυρκαγιάς στη Ρόδο

Τροχαίο ατύχημα πριν από λίγο στην περιοχή Τραουνού

Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου