Φτωχό σκορ, αλλά οι βαθμοί στο… σακούλι για τον ΔΙ.ΑΣ

Φτωχό σκορ, αλλά οι βαθμοί στο… σακούλι για τον ΔΙ.ΑΣ

Φτωχό σκορ, αλλά οι βαθμοί στο… σακούλι για τον ΔΙ.ΑΣ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 197 ΦΟΡΕΣ

Κέρδισε με 1-0 τον Κλεάνθη και τον… Ντιμιτρίεβιτς στο Πυλί και συνεχίζει τον αγώνα για τον τίτλο

Μπορεί να μην έπιασε την υψηλή απόδοση, όπως περίμεναν οι περισσότεροι προχθές στο Πυλί, όμως ο ΔΙ.ΑΣ πήρε το «τρίποντο» με τον Κλεάνθη χάρις στο …φτωχό 1-0 και συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στην κορυφή, για να διεκδικήσει ως το τέλος το πρωτάθλημα.

Σημείο αναφοράς στον αγώνα η πολύ καλή απόδοση του Μάρκο Ντιμιτρίεβιτς για τον Κλεάνθη, αφού κράτησε σε πολλές περιπτώσεις ανέπαφη την εστία του, ώστε να μην ανέβει ο δείκτης του σκορ.

Ο Κλεάνθης παρόλα αυτά ήταν ο πρώτος που είχε καλή ευκαιρία στο 10’ με το σουτ του Γεωργαλλή και την απόκρουση από τον Τσαραπατσάνη, ενώ καλή φάση για τον ΔΙ.ΑΣ ήταν ένα πλασέ του Δρόσου μέσα από την περιοχή, το οποίο δεν είχε ευτυχή κατάληξη λόγω της κόντρας σε αμυντικούς των Παραδεισιωτών στο 21’.

Αφότου πέρασαν πέντε λεπτά ο Μαργαρίτης σούταρε και ο Ντιμιτρίεβιτς απόκρουσε σε κόρνερ , για να φτάσουμε στο 34’ και τον «κεραυνό» του Θωνιάτη, αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα του Κλεάνθη σε νέα επέμβαση. Στο 45’ ο ΔΙ.ΑΣ είχε άλλη μια ευκαιρία αφού ο Πανόπουλος σούταρε, ο Ντιμιτρίεβιτς έδιωξε αλλά στην επαναφορά ο Πης έκανε το πλασέ άουτ.

Μια από τα… ίδια ήταν και η επανάληψη, αμέσως με το ξεκίνημά της, φτάνοντας στο 57’ και το άστοχο ψηλοκρεμαστό πλασέ του Πανόπουλου, ενώ στο 61’ ο Μποϊλής έπιασε νέο σουτ αλλά και πάλι δεν βρήκε στόχο.

Ο Δρόσος λύτρωσε τους Κώους στο 63’ αφού υποδέχτηκε την μπαλιά του Χατζησουλεϊμάν και πρόλαβε τον Ντιμιτρίεβιτς στην έξοδο, για να κάνει με πλασέ το 1-0. Πάντως ο ΔΙ.ΑΣ συνέχισε το… σφυροκόπημα, κι έτσι στο 72’ ο Ντιμιτρίεβιτς έκανε άλλη μια ωραία απόκρουση σε σουτ του Μπεκιρλάρι, ο Δρόσος δεν βρήκε στόχο πέντε λεπτά μετά ενώ ο τερματοφύλακας του Κλεάνθη αρνήθηκε το γκολ στον Δρόσο ύστερα από το σουτ του στο 81’

Ευχαριστεί για τη φιλοξενία ο Κλεάνθης
Η διοίκηση του Κλεάνθη και τα μέλη της αποστολής μέσω της «ΑΡ» ευχαριστούν συγχαίρουν τους ανθρώπους του ΔΙ.ΑΣ για τη φιλοξενία και συγχαίρουν τη διαιτησία. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του Παρχαρίδη και των βοηθών του, Τονίδη και Καραμούτα.
Από τον ΔΙ.ΑΣ διακρίθηκαν οι Δρόσος, Χατζησουλεϊμάν ενώ από τον Κλεάνθη ο Ντιμιτρίεβιτς.

ΔΙ.ΑΣ: Τσαραπατσάνης, Μαριάς, Θωνιάτης, Γκεστένια, Μαργαρίτης (84’ Συνεσίου), Χατζησουλεϊμάν, Πης (46’ Χατζηφούντας), Βλαντιμίροφ, Πανόπουλος (60’ Μπεκιρλάρι), Δρόσος (89’ Ιωαννίδης), Μποϊλής.
Κλεάνθης: Ντιμιτρίεβιτς, Κρομμύδας, Κορκίδας (27’ λ.τ Αρίφη), Μαΐλης, Θεοδοσιάδης, Μπερετούλης, Ατσίδης, Εξουζίδης (84’ Ζαχάρης), Θάνος, Πελέκης, Γεωργαλλής (75’ Κετσές).

Διαβάστε ακόμη

Ο Κολοσσός H Hotels Collection στο «σπίτι» του ως… μόνιμος κάτοικος Basket League!

Ξανά στη Ρόδο το Super Cup του ΕΣΑΚΕ!

Μετάλλια και ατομικά ρεκόρ από τους κολυμβητές του Ροδίων Άθλησις

Σε θέση «οδηγού» στο Εργασιακό η Dodekanisos Seaways

Κλεόβουλος: «Να κλάψει κανείς ή να γελάσει;»

Νίκος Φιλίππου: «Έφθασε η ώρα να αποχωρήσω»

Διγενής: «Γιορτή αθλητικού πνεύματος και φιλίας»

Εγκρίθηκε από τη ΔΕΡΜΑΕ η μελέτη για την κατασκευή κερκίδων στο κλειστό της Καλλιθέας