Στις 5 και 6 Ιουνίου το συνέδριο στη Σύρο

Στις 5 και 6 Ιουνίου το συνέδριο στη Σύρο

Στις 5 και 6 Ιουνίου το συνέδριο στη Σύρο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 417 ΦΟΡΕΣ

Στις 5 και 6 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο, το αναπτυξιακό συνέδριο της περιφέρειας για το νομό Κυκλάδων, με το οποίο και θα ολοκληρωθεί ο κύκλος των αναπτυξιακών συνεδρίων σε όλη την Ελλάδα, για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

Οι ακριβείς ημερομηνίες οριστικοποιήθηκαν χτες μετά από συνεννόηση της περιφέρειας νοτίου Αιγαίου με το γραφείο του πρωθυπουργού, όμως όπως ανακοινώθηκε, νωρίτερα και συγκεκριμένα την 1η Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί ειδικά για το νησί της Νάξου, επίσκεψη στο πλαίσιο του συνεδρίου, του υπουργού αγροτικής ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου.

Ο υπουργός θα ασχοληθεί με θέματα αρμοδιότητάς του καθώς η Νάξος είναι το νησί της περιφέρειας με τη μεγαλύτερη ενασχόληση με τον πρωτογενή τομέα.
«Η απόφαση ήταν να γίνουν δύο αναπτυξιακά συνέδρια στην περιφέρεια, αλλά αποφασίστηκε τελικά να γίνουν… περισσότερα.

Στις 5 και 6 Ιουνίου κάτι που οριστικοποιήθηκε σήμερα το πρωί με το γραφείο του πρωθυπουργού, θα γίνει το αναπτυξιακό στη Σύρο αλλά πριν και συγκεκριμένα την 1η Ιουνίου θα κάνουμε για μία μέρα αναπτυξιακό συνέδριο με ένα μόνο θέμα στη Νάξο.

Το θέμα του θα είναι ο πρωτογενής τομέας, καθώς η Νάξος είναι το νησί με το μεγαλύτερο πρωτογενή τομέα στην περιφέρειά μας. Θα έρθει μόνο ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης κ. Αποστόλου. Το υπόλοιπο υπουργικό θα επισκεφτεί τη Σύρο στις 5 και 6 Ιουνίου, και το μεσημέρι της δεύτερης μέρας θα έρθει και ο πρωθυπουργός για να κλείσει το αναπτυξιακό με την ομιλία του το βράδυ, καθώς και την ομιλία του περιφερειάρχη» δήλωσε χτες ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου.

Διαβάστε ακόμη

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Πογιατζής, σύμβουλος Μαθηματικών κατά το παρελθόν στα Δωδεκάνησα

Σύσκεψη στον δήμο με τους φορείς για τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια

Δεν υπάρχει θέμα στα νησιά μας με απλήρωτους λογαριασμούς από ΕΣΠΑ

Γιάννης Παπαβασιλείου: Το νησί της Ρόδου δεν είναι κορεσμένο τουριστικά

Θεόδωρος Σκυλακάκης: Τεράστιο εργαλείο για την πράσινη μετάβαση στα νησιά το Ταμείο Απανθρακοποίησης

«Κλείνει το σχολείο»: Κυκλοφορία νέου σινγκλ

Συμβαίνει τώρα - Ρόδος: Εντοπίστηκε οβίδα στην παραλία της Ιαλυσού

Γιώργος Νικητιάδης: «Το λάθος της σοσιαλδημοκρατίας είναι ότι έβαλε πολύ νερό στο κρασί της»