Ρόδος: Συνελήφθη 24χρονος που συμμετείχε σε ομαδικό βιασμό δύο τουριστριών

Ρόδος: Συνελήφθη 24χρονος που συμμετείχε σε ομαδικό βιασμό δύο τουριστριών

Ρόδος: Συνελήφθη 24χρονος που συμμετείχε σε ομαδικό βιασμό δύο τουριστριών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2423 ΦΟΡΕΣ

Ο ίδιος ισχυρίζεται οτι όλα έγιναν με τη θέλησή τους

Αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες του ποινικού κώδικα θα βρεθεί ένας 24χρονος Σουηδός υπήκοος που ήρθε πριν απο μερικές μέρες και εργάζεται στο νησί μας, καθώς κατηγορείται οτι οργάνωσε και συμμετείχε σε δύο ομαδικούς βιασμούς που έγιναν στη Ρόδο.

Η καταγγελία έγινε απο δύο Σουηδέζες 18 και 19 ετών. Η πρώτη κατήγγειλε οτι στις 19 Ιουνίου ο φερόμενος ως δράστης, την προσέγγισε και της πρότεινε να κάνουν έρωτα στην παραλία της Ψαροπούλας. Η ίδια ισχυρίζεται οτι αντιστάθηκε αλλά ωστόσο ο 24χρονος έφερε και άλλους φίλους του στην παρέα, με αποτέλεσμα να τη βιάσουν απο κοινού.

Η τουρίστρια κατήγγειλε το γεγονός την επόμενη μέρα.

Αντίστοιχα, άλλη τουρίστρια, 19 ετών, αναγνώρισε επίσης χθες τον 24χρονο ως τον βιαστή της μαζί με άλλα άτομα, τα ξημερώματα της Τρίτης 26 Ιουνίου την είχαν βιάσει στην ίδια παραλία στην περιοχή της Ψαροπούλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ροδιακής οι αστυνομικές αρχές έφθασαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης, μετά απο πολυήμερη έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριών που συγκέντρωσαν.

Η υποθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αναζητούνται και άλλοι δράστες.

Για το περιστατικό η αστυνομία με σχετικό δελτίο τύπου, ανακοίνωσε τα εξής:

Συνελήφθη χθες στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 24χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας, στοχευμένων ελέγχων και αξιολόγησης στοιχείων, ο 24χρονος φέρεται να συμμετείχε στον εξαναγκασμό δυο αλλοδαπών γυναικών σε σεξουαλικές πράξεις με αγνώστους συνεργούς του, που διαπράχτηκαν την 19 και 26-06-2018 σε παραλία στην πόλη της Ρόδου.

Ο δράστης εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι κατά τη διάρκεια αστυνομικών αναζητήσεων και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, όπου αναγνώστηκε ανεπιφύλακτα από 18χρονη καταγγέλλουσα και ταυτοποιήθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών για κλοπή και πλαστογραφία στην Κω

Κινητοποίηση του Λιμενικού για διάσωση 4 Ιρλανδών που το σκάφος τους αναποδογύρισε σε θαλάσσια περιοχή της Ρόδου

Αποτελέσματα αστυνομικών δράσεων που πραγματοποιήθηκαν στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου το διάστημα από 1 έως 7 Ιουλίου 2024

Συνελήφθη 18χρονος για ληστεία

Κάθειρξη 38,5 ετών σε αλλοδαπό για τη μεταφορά μεταναστών στην Κω

Στο εδώλιο ιδιοκτήτης καταλύματος για τη φιλοξενία 90 μεταναστών

Δικάζεται ιδιοκτήτης ξενοδοχείου για τη διαμονή 84 μεταναστών

Στον ανακριτή 31χρονος αλλοδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας