Ρόδος-Λάρνακα, μια απόσταση 42.195μ.

Ρόδος-Λάρνακα, μια απόσταση 42.195μ.

Ρόδος-Λάρνακα, μια απόσταση 42.195μ.

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 750 ΦΟΡΕΣ

Με πλούσιες εμπειρίες και εικόνες θα επιστρέψουν στο νησί μας τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του Μαραθωνίου

Για την Κύπρο και συγκεκριμένα τη Λάρνακα αναχωρεί σήμερα η αποστολή από τη Ρόδο και την οργανωτική επιτροπή του Μαραθωνίου ώστε να παραστεί σε μια σειρά από εκδηλώσεις αυτού στην Κύπρο και φυσικά να παρακολουθήσει τους αγώνες του προγράμματος.

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας διοργανώνεται μεθαύριο για δεύτερη μόλις χρονιά και πέραν από την απόσταση των 42.195μ., θα υπάρχουν αυτές του ημιμαραθωνίου, των 5 και 10χλμ., καθώς επίσης τα 1000μ. για παιδιά αλλά και γονείς.

Στη Λάρνακα λοιπόν θα βρίσκονται ο Βασίλης Ζήκας, αντιπρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, η Ελένη Αδαμάκη ως γενική συντονίστρια του Μαραθωνίου, η Δώρα Αναστασιάδη ως υπεύθυνη του μάρκετινγκ της διοργάνωσης και ο Μιχάλης Παυλούς, μέλος της οργανωτικής επιτροπής.

Η Μαριέτα Παπαβασιλείου, πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, απουσιάζει στις ΗΠΑ για μια τουριστική έκθεση εκεί ως αντιπεριφερειάρχης κι έτσι δεν θα μπορεί να είναι παρούσα.

Τόσο ο Μαραθώνιος Ρόδου όσο κι αυτός της Λάρνακας είναι δύο νέες διοργανώσεις και η αδελφοποίησή τους τον περασμένο Απρίλη σε εκδήλωση στο κτήριο της Περιφέρειας στη Ρόδο έδωσε το έναυσμα για μια συνεργασία κι ανταλλαγή απόψεων όπως και ιδεών από τους διοργανωτές ως προς τη βελτίωση στο αγωνιστικό και όχι μόνο κομμάτι.

Ήδη γίνεται μια σημαντική δουλειά στην προβολή μέσω του διαδικτύου από τις ιστοσελίδες των διοργανώσεων που βάσει της δουλειάς από τα μέλη των οργανωτικών τους επιτροπών, ευελπιστούν στο να καθιερωθούν ως κάποιες από τις αξιόλογες, τουλάχιστον σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Διαβάστε ακόμη

ΟΜΙΛΟΣ MITSIS: Έναρξη του ποδοσφαιρικού camp σε συνεργασία με το Real Madrid Foundation στην Κω!

Ξεχωριστή δυναμική και συμμετοχές στη φετινή Aegean Regatta στα Δωδεκάνησα

Η Εθνική μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, διέλυσε την Κροατία!

Ο Αντρέ Ντρέγκε, νικητής στον ποδηλατικό Γύρο Ρόδου, έχασε τη ζωή του σε αγώνα στην Αυστρία!

Β' Κατηγορία ΕΠΣΔ: Πήρε τον Κριπιντίρη ο «Άγιος»

Τουρνουά open από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πεταλούδων

Απίστευτο ντέρμπι στο Εργασιακό με νικήτρια τη Dodekanisos Seaways!

Ιάλυσος: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.