Οι όροι του διαγωνισμού για το καρνάγιο στην αυριανή συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου

Οι όροι του διαγωνισμού για το καρνάγιο στην αυριανή συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου

Οι όροι του διαγωνισμού για το καρνάγιο στην αυριανή συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 409 ΦΟΡΕΣ

Οι όροι του διαγωνισμού για το καρνάγιο έρχονται για έγκριση στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου που πραγματοποιείται, εξ αναβολής, αύριο, Πέμπτη 22 Νοεμβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι.

Αναλυτικά, στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης, περιλαμβάνονται τα παρακάτω θέματα:
1. Έγκριση δαπανών διαφόρων προμηθειών και υπηρεσιών.

2. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής παροχής υπηρεσιών – προμηθειών - εργασιών του Δ.Λ.Τ.Ν.Δ.

3. Έγκριση οδοιπορικών εξόδων του προσωπικού και των αιρετών του Δ.Σ. του Δ.Λ.Τ.Ν.Δ.

4. Σχετικά με την από 13-11-2018 αίτηση της ΚΑΣΟΣ Α.Ε. περί τροποποίησης της με αρ. 233/2016 απόφασης παραχώρησης του Δ.Σ. του Δ.Λ.Τ.Ν.Δ.

5. Έγκριση σχεδίου διακήρυξης σχετικά με τον Διεθνή δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό για την ανάδειξη φορέα διαχείρισης του Κέντρου Επισκευής Πλοιαρίων στην περιοχή Καναματ Δήμου Ρόδου.

6. Εξέταση αιτήματος ‘’ΝΗΡΕΑΣ Α.Ε.’’ για την παραχώρηση απλής χρήσης τμήματος χερσαίου χώρου Λιμένα Ακαντιάς Ρόδου (όπως αυτό απεικονίζεται στο επισυναπτόμενο τοπογραφικό διάγραμμα), για την σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις άσκηση των δραστηριοτήτων της.

7. Εξέταση αιτήματος ‘’A1 YACHT TRADE’’ για την παραχώρηση απλής χρήσης τμήματος χερσαίου χώρου του Νέου Καρνάγιου Ρόδου (όπως αυτό απεικονίζεται στο επισυναπτόμενο τοπογραφικό διάγραμμα), για την σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις ανέλκυση, καθέλκυση, φύλαξη και συντήρηση σκαφών.

8. Έγκριση του 4ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου "Κατασκευή αποβάθρας στη θέση Πέταλο λιμένα Σύμης", αναδόχου εταιρείας Ι. ΜΑΡΟΥΛΗΣ Α.Ε.

9. Σχετικά με τη διακοπή εργασιών της μελέτης με τίτλο «Θωράκιση κόμβου νέου λιμένα Σύμης», αναδόχου μελετητή Κωνσταντίνου Γιαμίν.

10. Σχετικά με τη διακοπή εργασιών της μελέτης με τίτλο «Οριστική μελέτη του έργου Θωράκιση - κατασκευή κόμβου νέου λιμένα Σύμης», αναδόχου μελετητή Κωνσταντίνου Γιαμίν.

11. Σχετικά με την διακοπή εργασιών μελέτης με τίτλο «Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου Θωράκιση - κατασκευή κόμβου νέου λιμένα Σύμης», αναδόχου μελετήτριας εταιρείας με την επωνυμία Αλβέρτος Γιαμίν & Συνεργάτες ΕΜΕ και το δ.τ. CNWAY Σύμβουλοι Μηχανικοί ΕΜΕ.

12. Έγκριση των τελών και των τιμολογίων για την παροχή υπηρεσιών ευκολιών υποδοχής (υγρών) αποβλήτων και καταλοίπων των πλοίων που προσεγγίζουν τις θαλασσιές περιοχές αρμοδιότητας Δ.Λ.Τ.Ν.Δ

13. Έγκριση 2ου Λογαριασμού του έργου : “ Συντήρηση περίφραξης και μεταλλικού εξοπλισμού λιμένων Πόλης Ρόδου ” ποσού 15.792,68 € με ΦΠΑ 24% υπό της αναδόχου εταιρείας Λεριάς Γρηγόρης & ΣΙΑ ΕΕ.

Διαβάστε ακόμη

"Πρωτιά" στον καύσωνα είχε σήμερα η Λίνδος – Τα 40άρια επέστρεψαν από σήμερα

Συνεχίζονται οι καθημερινές περιπολίες πυροσβεστικών αεροσκαφών πάνω από το νησί μας

ΓΕΑ: Ο Σμήναρχος Μαυραγάνης νέος Διοικητής του Κέντρου Ετοιμότητας Διασποράς Αεροπορίας Ρόδου

Νέα τραγωδία στη Ρόδο - 28χρονη βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της

Σύλλογος ΑμεΑ Ρόδου: Ενημέρωση για τα προβλήματα στα συστήματα πρόσβασης ΑμεΑ και εμποδιζόμενων ατόμων στη θάλασσα

Αναστέλλεται η λειτουργία του δημοσίου ΚΤΕΟ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Ρόδο

Συνάντηση δημάρχου Ρόδου με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Κ. Χαλκιάς προς Τ. Σπανό: «Θα είστε πάντα υπόλογοι για την κακοδιαχείριση και την κακοδιοίκηση του Δήμου Ρόδου»