Laser Λιποαναρρόφηση Λιπογλυπτική: Αψεγάδιαστο κορμί με Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι

Laser Λιποαναρρόφηση Λιπογλυπτική: Αψεγάδιαστο κορμί με Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι

Laser Λιποαναρρόφηση Λιπογλυπτική: Αψεγάδιαστο κορμί με Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 675 ΦΟΡΕΣ

Αν ψάχνετε μία γρήγορη και αποτελεσματική θεραπεία αντιμετώπισης του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας, τότε υπάρχει λύση.

Όπως μας ενημερώνει η Δερματολόγος Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Επιστημονική Διευθύντρια της δερματολογικής κλινικής Cosmetic Derma Medicine, μπορείτε να αποκτήσετε το κορμί των ονείρων σας με τη σύγχρονη Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo.

Η ελάχιστα επεμβατική Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι αξιοποιεί την τεχνολογία του σύγχρονου Laser ND-YAG. Αφού εφαρμοστεί τοπική αναισθησία, τότε εισάγεται η ίνα του laser στην περιοχή που πάσχει μέσα από μία πολύ μικρή οπή και η ενέργεια του laser προκαλεί σταδιακή λύση των λιποκυττάρων. Στη συνέχεια, το λίπος απομακρύνεται από τον οργανισμό μέσω ειδικής μικροκάνουλας, και έτσι τα αποτελέσματα γίνονται άμεσα ορατά, ενώ συνεχίζουν να βελτιώνονται σταδιακά μέσα στους επόμενους μήνες.

Η Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo πλεονεκτεί έναντι της «παραδοσιακής» χειρουργικής λιποαναρρόφησης, καθώς δεν απαιτεί νυστέρι ούτε γενική αναισθησία αλλά ούτε και πολύωρο χειρουργείο. Έτσι, ο ασθενής απαλλάσσεται από το τοπικό λίπος χωρίς μεγάλο χρόνο αποθεραπείας και μετεγχειρητικό πόνο και μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Ανακαλύψτε την προσφορά στην Laser Λιποαναρρόφηση Λιπογλυπτική Smartlipo εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την κλινική μας στη Ρόδο, στη διεύθυνση Εθνάρχου Μακαρίου 28, Εμπορικό Κέντρο Κάιρο (3ος όροφος) ή καλέστε στο 22410 32700.

Facebook: Cosmetic Derma Medicine
Instagram: @cdm.gr
Email: info@cosmeticdermamedicine.gr

Η Cosmetic Derma Medicine αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με 9 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο, με βασικό στόχο να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Διαβάστε ακόμη

Καλοκαιρινές διακοπές με ασφάλεια

Το κολύμπι σώζει ζωές

Υπερθερμία: Αίτια, συμπτώματα και πρόληψη

Εκδήλωση με θέμα "Οι επιπτώσεις του καπνίσματος στη στοματική υγεία" το Σάββατο 29 Ιουνίου

Πώς μειώνω τον κίνδυνο εκφύλισης της ωχράς κηλίδας;

Αλήθειες και ψέματα για την αφυδάτωση

Θερμική εξάντληση: Συμπτώματα – Πρώτες Βοήθειες

Εγκυμοσύνη και οδοντιατρική φροντίδα