Παρουσίαση βιογραφικών τριών ακόμη υποψηφίων του Φώτη Χατζηδιάκου

Παρουσίαση βιογραφικών τριών ακόμη υποψηφίων του Φώτη Χατζηδιάκου

Παρουσίαση βιογραφικών τριών ακόμη υποψηφίων του Φώτη Χατζηδιάκου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1726 ΦΟΡΕΣ

Γιάννης Κούρτης

«Η δημιουργική και πολύπλευρη δραστηριότητα του Γιάννη Κούρτη στον επαγγελματικό τομέα, επιβεβαιώνεται από τη συνεχή προσφορά του στις θέσεις ευθύνης που ανέλαβε στην παρούσα θητεία. Η συνέχιση της προσφοράς του στην επόμενη θητεία αποτελεί επιβεβαίωση της πολύτιμης δουλειάς του.

Γιάννη Κούρτη σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος


▸ «Επιλέγω να συνεχίσω στο πλευρό του Φώτη Χατζηδιάκου διότι, χωρίς συμβιβασμούς, με αίσθημα ευθύνης και φιλοδοξίας , πάντα προσπαθεί για την Ρόδο και τούς κατοίκους της. Θα συμπαραταχτώ ξανά στην προσπάθεια αυτή, για να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε πλήρως το πρόγραμμά μας.

Για μια Ρόδο αντάξια των Δημοτών της».

Με εκτίμηση,
Γιάννης Κούρτης


Βιογραφικό
Ο Γιάννης Κούρτης γεννήθηκε στον Πυλώνα Ρόδου, όπου και κατοικεί μόνιμα.

Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον τομέα του εμπορίου, του τουρισμού, των κατασκευών και της διαχείρισης ακινήτων καθώς και των ΜΜΕ.

Με τα κοινά ασχολήθηκε σε νεαρή ηλικία καθώς εξελέγη πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος με το δήμαρχο Λινδίων Γιώργο Θαρρενό. Μάλιστα τότε τοποθετήθηκε πρόεδρος στον Δημοτικό Οργανισμό Πρόνοιας του δήμου Λινδίων.

Δημοτικός σύμβουλος Λινδίων εξελέγη όμως και με την παράταξη του Παναγιώτη Παπακωνσταντίνου στις επόμενες δημοτικές εκλογές και αποτέλεσε μέλος της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Λινδίων.

Σήμερα είναι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος με το Φώτη Χατζηδιάκο. Διετέλεσε πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ και είναι πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής.

Εκτιμά ότι η ενασχόληση των πολιτών με τα ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι χρέος όλων αλλά για τον ίδιο είναι και τρόπος έκφρασης. Λάτρης της Ρόδου, του νησιού που τον γέννησε και τον ανάδειξε, είναι βαθιά πολιτικοποιημένος ώστε να υπηρετεί τους συμπολίτες του για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας.

Αυτοδημιούργητος, στηρίζει κάθε προοδευτική προσπάθεια και στέκεται αρωγός σε όποιον έχει ανάγκη τη βοήθειά του.


Καλλιόπη Κουτούζου

«Μια νέα συμμετοχή στην Τοπική Κοινότητα της Ρόδου οπλισμένη με την πλούσια επαγγελματική εμπειρία και τη διάθεση προσφοράς στον τόπο, μας αυξάνει τη δύναμη της παράταξης στην επόμενη θητεία.

Καλλιόπη Κουτούζου σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος


▸ «Βλέποντας τα προβλήματα που έχει ο τόπος μας και την ανάγκη για νέες ιδέες και προτάσεις, αποδέχθηκα την τιμητική για μένα πρόσκληση του Δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Ρόδος Δύναμη Πολιτών».

Με εκτίμηση,
Καλλιόπη Κουτούζου


Βιογραφικό
Γεννήθηκε στη Ρόδο στις 18/11/65. Γονείς της ο Αντώνης και η Θεανώ. Από μικρή εργάστηκε στον Τουριστικό τομέα ως υπάλληλος υποδοχής. Εδώ και είκοσι χρόνια, διατηρεί επιχείρηση με τουριστικά προϊόντα.

Έχει δύο γιους, τον Αντώνη και το Γιώργο.


Κωνσταντίνος Στυλιανού

«Η προσωποποίηση της συνέπειας, της αποτελεσματικής λειτουργίας, της καθημερινής ανταπόκρισης στα αιτήματα του πολίτη, μέσα από την συμμέτοχη του στη Τοπική Κοινότητα επί δυο θητείες, επέβαλε την συμμετοχή του στο Δημοτικό ψηφοδέλτιο της παράταξής μας.

Κωνσταντίνε Στυλιανού σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος


▸ «Φίλες και φίλοι,

Με πάρα πολλούς από εσάς γνωριστήκαμε μέσα από την ενασχόλησή μου με τα κοινά και από την θέση μου ως Συμβούλου στον Πρώτο Βαθμό Αυτοδιοίκησης, θέση που εσείς μου δώσατε με την τιμητική σας ψήφο. Δραστηριοποιήθηκα με ειλικρίνεια, ντομπροσύνη, καθαρές κουβέντες.

Με την εμπιστοσύνη και την στήριξη του Δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου, πολλές φορές κατάφερα να κάνω τα αδύνατα, δυνατά.

Θα συνεχίσω να είμαι στο πλευρό του και στις επικείμενες εκλογές επειδή πιστεύω στο όραμά του, στην μαχητικότητά του και επειδή έχουμε να ολοκληρώσουμε ένα σημαντικό έργο και να υλοποιήσουμε ένα αξιόλογο πρόγραμμα.

Η αισιοδοξία μου, η θέληση και η επιμονή μου αλλά κυρίως η αγάπη μου για την Ρόδο μας, είναι η κινητήριος δύναμη που με ωθεί να συνεχίσω τον αγώνα μου».

Με εκτίμηση,
Κωνσταντίνος Στυλιανού


Βιογραφικό

Κωνσταντίνος Στυλιανού, αυτοκινητιστής.

Γεννήθηκε στην Ρόδο στις 27 Οκτωβρίου 1969, στα Λαϊκά του Ορφέα και κατάγεται από

τον Άγιο Ισίδωρο. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Τσαβαρή η οποία κατάγεται από την

Απολακκιά. Έχουν τρία παιδιά, μια κόρη 22 ετών που σπουδάζει και δυο αγόρια 17 και

15 ετών. Από το 2002, είναι Πρόεδρος στον Σύνδεσμο Φορτηγών Αυτοκινήτων Δημόσιας Χρήσεως

Ρόδου Κολοσσός μέχρι και σήμερα, από το 2009, μέλος της Ομοσπονδίας, Π.Ο.Ε.Μ.Φ και από το 2017 μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελλάδος , ΠΧΕΜ.

Από το 2012 μέχρι και 2015 ήταν Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γενικού Λυκείου Ρόδου. Από το 2011 μέχρι και 2016 ήταν μέλος του Συλλόγου αυτοάμυνας του Α.Σ. Δωριέας.

Διετέλεσε μέλος και ταμίας του Αθλητικού Συλλόγου Δωδεκάνησος, μπάσκετ με αμαξίδιο.

Έχει εκλεγεί δυο φορές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄βαθμού.

Από το 2011 έως το 2014 ήταν συνυπεύθυνος της λειτουργίας του κοιμητηρίου «Ταξιάρχης» της πόλεως Ρόδου. Από το 2012 έως 2014 ήταν Μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΡ και του Ρόδα.

Από 2014 μέχρι σήμερα είναι Συντονιστής Καθημερινότητας Πρασίνου, Καθαριότητας,

Εμφάνισης Πόλης και Οδικής Ασφάλειας -Κυκλοφοριακό.

Το 2017 ανέλαβε καθήκοντα Συνυπεύθυνου του γραφείου Πολιτικής Προστασίας.

Το 2018 του ανατέθηκαν και οι αρμοδιότητες Καλλωπισμού, Τραπεζοκαθισμάτων και Διαγραμμίσεων. Δουλεύοντας από μικρός εγκατέλειψε την σχολική εκπαίδευση. Σήμερα είναι περήφανος που το 2018 φοιτώντας στο σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας απέκτησε το απολυτήριο του Γυμνασίου και συνεχίζει.

Διαβάστε ακόμη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα προσφύγει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Ρόδου

Διορθώθηκαν τα λάθη στους σταυρούς

Δύο αιτήσεις για τους σταυρούς στις δημοτικές εκλογές

Συγχαρητήρια επιστολή δημάρχου Λέρου προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο οι πέντε βουλευτές της Δωδεκανήσου

Συγχαρητήρια του Χ. Κόκκινου στους νεοεκλεγέντες βουλευτές και υπουργούς για το Νότιο Αιγαίο

Ποιοι από τους υποψηφίους κυριάρχησαν σε σταυρούς στις πόλεις και τα χωριά της Δωδεκανήσου

Εκδόθηκαν από το Πρωτοδικείο τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών