Κι επίσημα η αποχώρηση Ντιγκς από τον Κολοσσό

Κι επίσημα η αποχώρηση Ντιγκς από τον Κολοσσό

Κι επίσημα η αποχώρηση Ντιγκς από τον Κολοσσό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 382 ΦΟΡΕΣ

Η ΚΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Αμερικανό φόργουορντ

Ήταν δεδομένη η αντικατάσταση του Κουίνσι Ντιγκς με τον ΝτεΆντρε Λίγκινς, ο οποίος μάλιστα έκανε το ντεμπούτο του το περασμένο Σάββατο με τη φανέλα του Κολοσσού, κόντρα στον Πανιώνιο, με θετική εμφάνιση.

Η λύση της συνεργασίας της ροδίτικης ΚΑΕ με τον Ντιγκς επισημοποιήθηκε χθες με την παρακάτω λιτή ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Quincy Diggs. Η “θαλασσί” οικογένεια ευχαριστεί τον Quincy για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Κάθετη πτώση με Κουφό
Είκοσι παιχνίδια πρωταθλήματος έπαιξε ο Ντιγκς με τον Κολοσσό, αποχωρώντας με 7.3 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 1.9 ασίστ και 1.5 κλεψίματα ωστόσο η παρουσία του 29χρονου φόργουορντ μπορεί εύκολα να εντοπιστεί σε «προ» και σε «μετά» Κουφού εποχή στην ομάδα.

Πριν την άφιξη του έμπειρου τεχνικού, ο Ντιγκς είχε σχεδόν δέκα πόντους μέσο όρο και 27.6 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Μπορεί να είχε μονοψήφιους αριθμούς στην επίθεση σε αρκετά παιχνίδια αλλά δεν έμεινε σε κανένα άποντος. Επί Κουφού, ο χρόνος συμμετοχής του έπεσε στα 18 λεπτά κι έμεινε άποντος στα τρία από τα πέντε ματς! Ήταν ξεκάθαρο ότι ο Κουφός δεν τον υπολόγιζε τόσο όσο οι Βετούλας και Φλεβαράκης και πως θα ήταν η προφανής επιλογή σε πιθανή απόκτηση νέου παίκτη, όπως κι έγινε.

Διαβάστε ακόμη

Β' Κατηγορία ΕΠΣΔ: Πήρε τον Κριπιντίρη ο «Άγιος»

Τουρνουά open από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πεταλούδων

Απίστευτο ντέρμπι στο Εργασιακό με νικήτρια τη Dodekanisos Seaways!

Ιάλυσος: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.

Μικρή συμμετοχή, τίποτα καινούργιο…

Διαγόρας: Συνεχίζονται οι επαφές, «χτίζει» το νέο ρόστερ

Αήττητος ο Αλέξανδρος Φάρελλ, κέρδισε και τον Miroslav Serban στην Αγγλία!

Ξανά στη Χαλκίδα οι Δωδεκανήσιοι για το Πανελλήνιο στίβου Κ16