Συχνό το φαινόμενο της αποχώρησης προπονητής από τις πρώτες αγωνιστικές

Συχνό το φαινόμενο της αποχώρησης προπονητής από τις πρώτες αγωνιστικές

Συχνό το φαινόμενο της αποχώρησης προπονητής από τις πρώτες αγωνιστικές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 248 ΦΟΡΕΣ

Όταν μιλάει ο Γκαστόνε

Ο Ιάλυσος άλλαξε προπονητή μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League και ο Διαγόρας μετά τη δεύτερη αγωνιστική. Είμαστε δηλαδή, όπως και να το κάνουμε, μια ωραία ατμόσφαιρα.

Με το που μπήκε το φθινόπωρο και υπάρχει πρόγνωση για βροχές και καταιγίδες στη Ρόδο, τα αποδημητικά πουλιά πετούν γι’ άλλες περιοχές πιο ζεστές μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι πάλι.

Είναι ένα φαινόμενο συχνό και το βλέπουμε, ή μάλλον έχουμε βαρεθεί να το βλέπουμε και στο τοπικό, με προπονητές που αποχωρούν για πολλούς και διάφορους λόγους, ακόμα και από την προετοιμασία.

Τι να κάνουμε, μπάλα είναι και γυρίζει, γι’ αυτό το παν είναι τι εντυπώσεις αφήνεις στον αποχωρήσαντα, όποτε κι αν σ’ αφήνει για να συναντήσει διαφορετικές συνθήκες αλλού.

Κι αυτούς που φεύγουν κι αυτούς που μένουν, οι μοίρες μ’ απονιά πάντα τους δέρνουν, όπως λέει κι ένα ωραίο τραγούδι. Είναι κάποιοι που ζητούν το παραπάνω κι άλλοι που θέλουν τη σιγουριά της μονιμότητας.

Στην Ελλάδα υπάρχουν και οι δύο τύποι, κι όποιος είναι κολλημένος με την μπάλα δεν πολυσκάει σε εξελίξεις όπως τις παραπάνω, απλώς τις θεωρεί ένα κεφάλαιο της ίδιας ιστορίας.

Τόσα χρόνια τώρα τα ‘χουμε δει και θα τα ξαναδούμε τόσες φορές μέχρι να τα βαρεθούμε, που δεν πρόκειται δηλαδή, αλλά λέμε τώρα έτσι ιστορίες για να περνά η ώρα…

Μπάλα είναι λοιπόν και γυρίζει, κάνοντας τόσα κόλπα στον αέρα, μέχρι να ξεγελάσει τον κάθε τερματοφύλακα και να τη δει ν’ αναπαύεται στο βάθος της εστίας του…

Διαβάστε ακόμη

Ιάλυσος: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.

Μικρή συμμετοχή, τίποτα καινούργιο…

Διαγόρας: Συνεχίζονται οι επαφές, «χτίζει» το νέο ρόστερ

Αήττητος ο Αλέξανδρος Φάρελλ, κέρδισε και τον Miroslav Serban στην Αγγλία!

Ξανά στη Χαλκίδα οι Δωδεκανήσιοι για το Πανελλήνιο στίβου Κ16

Τα αποτελέσματα στις ημερίδες του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Α.Ε. Κατταβιάς: Επέστρεψε ο Διακοηλίας

Λάουρα κι Ελιμπιόνα Ζενέγια συμμετέχουν στα «Τοφάλεια»