Τάσος Σπανός: «Τηρήθηκαν οι δεσμεύσεις στο ακέραιο»

Τάσος Σπανός: «Τηρήθηκαν  οι δεσμεύσεις στο ακέραιο»

Τάσος Σπανός: «Τηρήθηκαν οι δεσμεύσεις στο ακέραιο»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 636 ΦΟΡΕΣ

Για τη σύναψη της προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα σε περιφέρεια και δήμο Ρόδου για το έργο «Διευθέτηση του χειμάρρου Μπρασιανού στη ΔΕ Αφάντου» προϋπολογισμού 2.400.000€ που ενέκρινε η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο Αντιδήμαρχος ΔΕ Αφάντου και Πεταλούδων Τάσος Σπανός σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

«Στην πολιτική υπάρχει μια βασική αρχή και ένας απαράβατος κανόνας που λέει ότι: «Οι δεσμεύσεις Δίνονται για να τηρούνται». Γίνεται όμως πράξη από πολιτικούς Άντρες που έχουν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της ηθικής, της εντιμότητας, της ειλικρίνειας και της πολιτικής αξιοπιστίας. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ο Περιφερειάρχης μας Γιώργος Χατζημάρκος και ο Δήμαρχός μας Αντώνης Καμπουράκης.

Επιτέλους, μετά από πολλές δεκαετίες ανεκπλήρωτων υποσχέσεων, ένα έργο πνοής που ήταν κοινή απαίτηση της τοπικής μας κοινωνίας και «καρκινοβατούσε», ξεμπλοκάρει και παίρνει τελικά τον δρόμο για την υλοποίησή του.

Επιτέλους, ένα έργο αντιπλημμυρικής προστασίας που προστατεύει ανθρώπινες ζωές και θωρακίζει τις περιουσίες των πολιτών, θα είναι έτοιμο σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το ποτάμι στο πέρασμά του δεν θα παρασύρει τον δρόμο ξανά και εμείς δεν θα δούμε ποτέ πια εικόνες με τα νερά να πλημμυρίζουν την περιοχή απειλώντας τα παιδιά μας που πηγαίνουν στον εκεί Παιδικό Σταθμό και στο Γυμνάσιο Αφάντου.

Αυτό είναι το έργο με τίτλο «Διευθέτηση του χειμάρρου Μπρασιανού στη ΔΕ Αφάντου» προϋπολογισμού 2.400.000€ που ψηφίστηκε από την οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και θα εκτελεστεί μέσα από προγραμματική σύμβαση από τον Δήμο της Ρόδου.

Η άριστη συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με το Δήμο της Ρόδου αποδίδει καρπούς και βελτιώνει της ποιότητα των υποδομών και των υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Σας ευχαριστούμε που τηρήσατε και αυτή σας τη δέσμευση».

Αναστάσιος Σπανός
Αντιδήμαρχος ΔΕ Αφάντου και Πεταλούδων
».

Διαβάστε ακόμη

Γ. Τόππος: «Συντηρητικό» το φετινό πολιτιστικό πρόγραμμα του δήμου Ρόδου, λόγω οικονομικής δυσπραγίας

Ανάρτηση του Άδ. Γεωργιάδη για το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου: «Όχι λοιπόν κύριοι δεν είναι όλα μαύρα στο ΕΣΥ»

Σύνδεση με νέα γεώτρηση στη Σορωνή

Ευαγγελία Παναή: "Η Αγία Μαρίνα και εμείς οι Παραδεισιώτες"

Γ. Νικητιάδης: Στη Βουλή η επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου για την επιστροφή κρατικής επιδότησης στο ρεύμα

Ανίχνευση-Καταμέτρηση Λεγεονέλλας στα Δωδεκάνησα, Α’ εξάμηνο 2024

Μετονομάζεται το Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Την ικανοποίησή του για τα 6.500 ψηφιακά υδρόμετρα εκφράζει ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Α. Καμπουράκης