Αναστάτωση στην περιοχή Ροδινιού από πυροβολισμούς αγνώστων

Αναστάτωση στην περιοχή Ροδινιού από πυροβολισμούς αγνώστων

Αναστάτωση στην περιοχή Ροδινιού από πυροβολισμούς αγνώστων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 5108 ΦΟΡΕΣ

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στην περιοχή του Ροδινιού εξαιτίας πυροβολισμών που καταγράφονται τις δύο τελευταίες ημέρες στο Καρακόνερο!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» αλλά και καταγγελίες που έγιναν από κατοίκους τόσο προχθές βράδυ όσο και χθες νωρίς το απόγευμα, «έπεσαν» αρκετοί πυροβολισμοί που τους έκαναν κυριολεκτικά να κλειδωθούν στα σπίτια τους.

Άμεσα για τα συμβάντα ενημερώθηκε η αστυνομία και χθες το απόγευμα κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου αλλά της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετέβησαν στην περιοχή προκειμένου να διερευνήσουν την υπόθεση.

Πάντως οι κάτοικοι δηλώνουν πως δεν είναι η πρώτη φορά που βιώνουν τον φόβο καθώς τα όσα συμβαίνουν στο Καρακόνερο, σχεδόν σε καθημερινή βάση, τους έχουν κάνει να ζουν με αυτόν.

«Πρόκειται για μία χρόνια και μόνιμη πλέον κατάσταση η οποία δεν αλλάζει αλλά ούτε και πρόκειται να αλλάξει, δυστυχώς» δηλώνει κάτοικος της περιοχής.

Αξίζει να σημειωθεί πως εδώ και χρόνια οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Ροδινιού έχουν εκφράσει με διάφορους τρόπους την αντίδρασή τους για τα όσα συμβαίνουν όχι μόνο στον καταυλισμό των Ρομά στο Καρακόνερο αλλά και γενικότερα στην περιοχή τους, αφού καταγράφεται αύξηση της μικροεγκληματικότητας σε σχέση με άλλες περιοχές του νησιού μας.

Μάλιστα όπως κατήγγειλε στη «Ροδιακή» αναγνώστης, οι κλοπές είναι σχεδόν σε ημερήσια βάση και έφερε ως παράδειγμα το αγροτικό αυτοκίνητο ενός γείτονά του το οποίο διέρρηξαν άγνωστοι και αφαίρεσαν αντικείμενα από εκεί, συνολικά τέσσερις φορές σε μικρό χρονικό διάστημα!

Διαβάστε ακόμη

Σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών για κλοπή και πλαστογραφία στην Κω

Κινητοποίηση του Λιμενικού για διάσωση 4 Ιρλανδών που το σκάφος τους αναποδογύρισε σε θαλάσσια περιοχή της Ρόδου

Αποτελέσματα αστυνομικών δράσεων που πραγματοποιήθηκαν στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου το διάστημα από 1 έως 7 Ιουλίου 2024

Συνελήφθη 18χρονος για ληστεία

Κάθειρξη 38,5 ετών σε αλλοδαπό για τη μεταφορά μεταναστών στην Κω

Στο εδώλιο ιδιοκτήτης καταλύματος για τη φιλοξενία 90 μεταναστών

Δικάζεται ιδιοκτήτης ξενοδοχείου για τη διαμονή 84 μεταναστών

Στον ανακριτή 31χρονος αλλοδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας