Οι Αιγαιοπελαγίτικοι θέλουν τα Δωδεκάνησά τους…

Οι Αιγαιοπελαγίτικοι θέλουν τα Δωδεκάνησά τους…

Οι Αιγαιοπελαγίτικοι θέλουν τα Δωδεκάνησά τους…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 255 ΦΟΡΕΣ

Όταν οποιαδήποτε αθλητική διοργάνωση ματαιώνεται, αυτό είναι πλήγμα, και δεν έχει καμία απολύτως σημασία η δυναμική της, ειδικά αν αφορά την ανάπτυξη ή τη συνεχή ανάδειξη νέων δυνάμεων.

Πέρυσι οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου δεν πραγματοποιήθηκαν, όπως και η Aegean Regatta στην ιστιοπλοΐα, γιατί δεν μπόρεσαν να εξασφαλιστούν οι πόροι από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής στην …περίεργη εκείνη χρονιά της πανδημίας.

Φέτος οι αγώνες επιστρέφουν, και τα Δωδεκάνησα είναι έτοιμα να ταξιδέψουν προς βορρά αυτή τη φορά, αναδεικνύοντας τη δυναμική τους στον στίβο. Η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι συνυφασμένη με την περιοχή μας, γιατί δεν ήταν λίγες οι φορές που... καθαρίσαμε όταν οργανωτικά δεν φαινόταν «φως» με αποτέλεσμα η τοπική αυτοδιοίκηση και η ΕΑΣ Δωδεκανήσου ν’ αναλάβουν τη φιλοξενία της σε στάδια σύγχρονα.

Το γεγονός ότι από τέλη Σεπτέμβρη οι αγώνες θα γίνουν αρχές του Οκτώβρη λίγη σημασία έχει, αν και για τίποτε πια δεν είμαστε βέβαιοι με την πανδημία και τι ρόλο θα παίξει το φθινόπωρο στη διαμόρφωση της αθλητικής κατάστασης…

Το σημαντικότερο είναι να λυθεί (ή να κοπεί) ο «γόρδιος δεσμός» στο θέμα των μετακινήσεων αθλητών-αθλητριών από το βόρειο και νότιο Αιγαίο σε μια περίοδο, κατά την οποία μειώνονται τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια και πρέπει οι αποστολές να ταξιδέψουν με ανταπόκριση, και μάλιστα κάποιες φορές μέσω… Τρικάλων. Κι εδώ τα Δωδεκάνησα όποτε ανέλαβαν αγώνες, τα ‘βγαλαν πέρα μια χαρά, βοηθώντας μάλιστα κατά καιρούς κι άλλες ΕΑΣ με την τεχνογνωσία τους και με το προσωπικό τους.

Τώρα δεν απομένει τίποτε άλλο από …προσευχές για να παν’ όλα καλά μέχρι τον Οκτώβρη και να μην μας βρει πάλι κλειδωμένους με τα …φαντάσματά μας, γιατί αλλιώς μας βλέπω του χρόνου τέτοια εποχή να ψαχνόμαστε αναμετάξυ μας και ν’ αναλύουμε πάλι θεωρίες από το μέλλον.

ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΠΑΤΣΑΪΣ

Διαβάστε ακόμη

ΟΜΙΛΟΣ MITSIS: Έναρξη του ποδοσφαιρικού camp σε συνεργασία με το Real Madrid Foundation στην Κω!

Ξεχωριστή δυναμική και συμμετοχές στη φετινή Aegean Regatta στα Δωδεκάνησα

Η Εθνική μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, διέλυσε την Κροατία!

Ο Αντρέ Ντρέγκε, νικητής στον ποδηλατικό Γύρο Ρόδου, έχασε τη ζωή του σε αγώνα στην Αυστρία!

Β' Κατηγορία ΕΠΣΔ: Πήρε τον Κριπιντίρη ο «Άγιος»

Τουρνουά open από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πεταλούδων

Απίστευτο ντέρμπι στο Εργασιακό με νικήτρια τη Dodekanisos Seaways!

Ιάλυσος: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.