Καταδικάστηκαν δύο Παλαιστίνιοι για κατοχή ναρκωτικών

Καταδικάστηκαν δύο Παλαιστίνιοι για κατοχή ναρκωτικών

Καταδικάστηκαν δύο Παλαιστίνιοι για κατοχή ναρκωτικών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 287 ΦΟΡΕΣ

Ποινή φυλάκισης 2 ετών με τριετή αναστολή υπό περιοριστικούς όρους επιβλήθηκε χθες από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου σε δύο Παλαιστίνιους ηλικίας 26 και 34 ετών οι οποίοι είχαν συλληφθεί στην Κω να κατέχουν ποσότητα κάνναβης και ναρκωτικά χάπια.

Οι δύο αλλοδαποί είχαν προβεί το προηγούμενο διάστημα σε ποινική διαπραγμάτευση, το πρακτικό της οποίας και επικυρώθηκε χθες από το δικαστήριο, το οποίο και επέβαλε ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή στον καθένα, υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου και της εμφάνισης μία φορά το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, για τους δύο Παλαιστίνους όλα ξεκίνησαν το Σάββατο 11 Ιουλίου 2020, στη μία το μεσημέρι, όταν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κω και της Ο.Π.Κ.Ε. τους συνέλαβαν καθώς σε έρευνα που έγινε στον χώρο όπου κρατούνται διαπιστώθηκε πως σε διάφορα σημεία είχαν κρύψει επιμελώς 131,5 φαρμακευτικά χάπια άγνωστης χημικής σύνθεσης, αλλά και 16 μικροσυσκευασίες που περιείχαν 19 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Σε βάρος τους με τη δικογραφία που σχηματίστηκε, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη.

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερος με όρους ο Πακιστανός που καλλιεργούσε 28 χασισόδενδρα

Προφυλακίστηκαν Ουκρανός και Λιβανέζος που προσπάθησαν να εμβολίσουν σκάφος του Λιμενικού

Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τους δύο Τούρκους διακινητές

Αστυνομικοί έλεγχοι στα νησιά

Συνελήφθη 67χρονος για υποκλοπή μεταφορικού έργου στη Ρόδο

Συνελήφθησαν στην Κω δύο ημεδαποί για κατοχή, διακίνηση ναρκωτικών και καλλιέργεια κάνναβης

Κάθειρξη έξι ετών σε 24χρονο για τη μεταφορά 2.686 γραμμαρίων ηρωίνης