Βρέθηκαν τα υπόλοιπα κοσμήματα που είχαν κλαπεί στην Κάρπαθο

Βρέθηκαν τα υπόλοιπα κοσμήματα που είχαν κλαπεί στην Κάρπαθο

Βρέθηκαν τα υπόλοιπα κοσμήματα που είχαν κλαπεί στην Κάρπαθο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1040 ΦΟΡΕΣ

Εντοπίστηκαν από τις αστυνομικές αρχές Καρπάθου και τα υπόλοιπα κοσμήματα που αφαίρεσε 28χρονος Έλληνας, με τη βοήθεια αλλοδαπού που αναζητείται, από σπίτι στην Κάρπαθο.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την αστυνομία, ήδη μέρος των κοσμημάτων που δεν είχαν βρεθεί αρχικά εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν και αυτά στον ιδιοκτήτη τους, ενώ παράλληλα έχει ταυτοποιηθεί και ο δεύτερος εμπλεκόμενος. Πρόκειται για αλλοδαπό Αλβανικής καταγωγής για τον οποίο και έχει εκδοθεί σχετικό ένταλμα για τη σύλληψή του.

Όπως είναι γνωστό, ο 28χρονος κατηγορείται ότι αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα αξίας 15.000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 450 δολαρίων από σπίτι στην Κάρπαθο, και συνελήφθη λίγη ώρα προτού αναχωρήσει από το νησί με πλοίο της γραμμής.

Πιο αναλυτικά, η σύλληψη του 28χρονου έγινε το βράδυ του Σαββάτου 4 Σεπτεμβρίου 2021 από αστυνομικούς του Τμήματος Καρπάθου. Βάσει της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί ο 28χρονος Έλληνας μαζί με τον αλλοδαπό Αλβανικής καταγωγής που αναζητείται, φέρονται τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας να εισήλθαν σε σπίτι στην Κάρπαθο και να αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα αξίας 15.000 ευρώ καθώς και 450 δολάρια.

Στην κατοχή του 28χρονου εντοπίστηκαν τα περισσότερα κοσμήματα, 234 δολάρια καθώς και 13 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκε αρμοδίως.

Διαβάστε ακόμη

Σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών για κλοπή και πλαστογραφία στην Κω

Κινητοποίηση του Λιμενικού για διάσωση 4 Ιρλανδών που το σκάφος τους αναποδογύρισε σε θαλάσσια περιοχή της Ρόδου

Αποτελέσματα αστυνομικών δράσεων που πραγματοποιήθηκαν στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου το διάστημα από 1 έως 7 Ιουλίου 2024

Συνελήφθη 18χρονος για ληστεία

Κάθειρξη 38,5 ετών σε αλλοδαπό για τη μεταφορά μεταναστών στην Κω

Στο εδώλιο ιδιοκτήτης καταλύματος για τη φιλοξενία 90 μεταναστών

Δικάζεται ιδιοκτήτης ξενοδοχείου για τη διαμονή 84 μεταναστών

Στον ανακριτή 31χρονος αλλοδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας