Για διαρρήξεις κατηγορούνται δύο νεαροί στη Ρόδο

Για διαρρήξεις κατηγορούνται δύο νεαροί στη Ρόδο

Για διαρρήξεις κατηγορούνται δύο νεαροί στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 592 ΦΟΡΕΣ

Για δύο διαρρήξεις στις εγκαταστάσεις των ποδοσφαιρικών ακαδημιών Α.Σ. Ρόδος και σε μία επιχείρηση, καθώς και για μία απόπειρα διάρρηξης σε μίνι μάρκετ, όπου προκάλεσαν φθορές, κατηγορούνται δύο νεαροί ηλικίας 17 και 18 ετών.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν προχθές το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 18χρονος με τον 17χρονο, την περασμένη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 διέρρηξαν ένα κτηνιατρείο στην πόλη της Ρόδου, από όπου και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ. Στη συνέχεια, κατηγορούνται ότι μετέβησαν στο κτήριο όπου στεγάζονται οι ποδοσφαιρικές ακαδημίες του Α.Σ. Ρόδος και αφαίρεσαν από μηχάνημα αναψυκτικών που βρίσκεται εκεί, το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ.

Οι ίδιοι φέρονται επίσης ότι επιχείρησαν να διαρρήξουν ένα μίνι μάρκετ στην πόλη της Ρόδου όπου τελικά δεν ολοκλήρωσαν την πράξη τους αλλά προκάλεσαν φθορές στην επιχείρηση κατά την προσπάθειά τους αυτή.

Οι παραπάνω περιπτώσεις καταγγέλθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, αστυνομικοί της οποίας εντόπισαν προχθές το μεσημέρι τόσο τον 18χρονο όσο και τον 17χρονο, τους συνέλαβαν και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους παραπέμφθηκαν αρμοδίως.

Διαβάστε ακόμη

Σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών για κλοπή και πλαστογραφία στην Κω

Κινητοποίηση του Λιμενικού για διάσωση 4 Ιρλανδών που το σκάφος τους αναποδογύρισε σε θαλάσσια περιοχή της Ρόδου

Αποτελέσματα αστυνομικών δράσεων που πραγματοποιήθηκαν στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου το διάστημα από 1 έως 7 Ιουλίου 2024

Συνελήφθη 18χρονος για ληστεία

Κάθειρξη 38,5 ετών σε αλλοδαπό για τη μεταφορά μεταναστών στην Κω

Στο εδώλιο ιδιοκτήτης καταλύματος για τη φιλοξενία 90 μεταναστών

Δικάζεται ιδιοκτήτης ξενοδοχείου για τη διαμονή 84 μεταναστών

Στον ανακριτή 31χρονος αλλοδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας