Η Three Sixty Marketing χορηγός επικοινωνίας του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

Η Three Sixty Marketing χορηγός επικοινωνίας του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

Η Three Sixty Marketing χορηγός επικοινωνίας του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 350 ΦΟΡΕΣ

Χορηγός επικοινωνίας του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου είναι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Three Sixty Marketing, έχοντας συμβάλει καθοριστικά στην μεγάλη απήχηση του αγώνα στην παγκόσμια δρομική κοινότητα.

Με την επικοινωνιακή στρατηγική της, η Three Sixty Marketing συνετέλεσε στην αποτελεσματικότερη προβολή και προώθηση του Διεθνούς Μαραθωνίου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αφού ο αγώνας προσελκύει συμμετοχές από σχεδόν 50 διαφορετικές χώρες του κόσμου και αναγνωρίζεται ως μία από τις κορυφαίες δρομικές διοργανώσεις.

Μεγάλη απήχηση είχε και ο 1ος Rhodes Virtual Marathon που διοργανώθηκε το 2021 λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας όπου συμμετείχαν 2000 αθλητές από την Ελλάδα και 44 από χώρες ανά την υφήλιο. Η ψηφιακή καμπάνια προβολής που εφάρμοσε η Three Sixty Marketing ανάδειξε τον πρώτο ψηφιακό μαραθώνιο Ρόδου σε ένα από τους πιο επιτυχημένους ψηφιακούς/virtual δρομικούς αγώνες που διοργανώθηκαν το 2021.

Φέτος, έπειτα από ένα διάλειμμα δύο ετών, ο 7ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου θα πραγματοποιηθεί στις 10 Απριλίου με τη φυσική παρουσία των δρομέων, πιστών φίλων και οπαδών της διοργάνωσης και νέων αθλητών, που θα ταξιδέψουν μέχρι τη Ρόδο απ΄ όλη την Ευρώπη, ακόμη και από την μακρινή Αυστραλία, την Κολομβία, την Ινδονησία, τη Μαγαδασκάρη και τη Νέα Ζηλανδία για να τρέξουν τη μοναδική παραθαλάσσια διαδρομή.

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου, διεξάγεται με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ

και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων AIMS, σε μια εξαιρετική παραθαλάσσια διαδρομή που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα αξιοθέατα της Ρόδου.

Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι, η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΔΟΥ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου-ΔΟΠΑΡ. O αγώνας υποστηρίζεται από την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ & του Υπουργείου Τουρισμού.

-Μέγας χορηγός του 7ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου είναι η «Under Armour».

-Χορηγός του αγώνα 5 χλμ & Εθελοντισμού είναι ο όμιλος «H Hotels Collection».

-Χορηγός αερομεταφορών είναι η «Aegean» και χορηγός ακτοπλοϊκών μεταφορών η «Blue Star Ferries».

-Χορηγός φιλοξενίας είναι ο Όμιλος «Mitsis Hotels».

-Επίσημοι χορηγοί, είναι οι: Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου (ΕΒΕΔ), iStorm, Garden of Panthenols, fibran, ΚΑΥΚΑΣ, Citroen Παρασκευάς, ΒΑΠ Π.ΚΟΥΓΙΟΣ Α.Ε.Β.Ε.Ε., Three Sixty Marketing.

-Κέντρο Εγγραφών: Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης - Νεστορίδειο Μέλαθρον (Νέα Πτέρυγα), που βρίσκεται στην οδό Ιωάννου & Πάολας Νεστορίδη (πρώην οδός Κω). Ωρες λειτουργίας: Παρασκευή 8 Απριλίου 2022 από 15:00 έως 20:00 και το Σάββατο 9 Απριλίου 2022 από 10:00 έως 19:00.

Οι δρομείς οφείλουν να παραλάβουν αποκλειστικά από το «Κέντρο Εγγραφών»

τον αγωνιστικό τους εξοπλισμό, καθώς επίσης και το αναμνηστικό υλικό της διοργάνωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.rhodesmarathon.gr

https://www.facebook.com/roads2rhodes

https://www.instagram.com/roadstorhodes

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος Κρεμαστής: Ανανέωσε και ο Κρητικός

Έξι μετάλλια για τον «Μαχητή Ρόδου» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing

Στα Τρίκαλα ο «Ιππότης» για το 51ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι Α’ Εθνικής

Τουρνουά beach volley “Regional Juniors 2024” θα διεξαχθεί στην Κω

Αποχωρεί ο πρόεδρος του Ευαγόρα

Wolves Festival 2024: Ένα μοναδικό υπερθέαμα γυμναστικής και χορού στη Ρόδο με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Ξανά στη Ρόδο το Super Cup του ΕΣΑΚΕ!

Το Πανελλήνιο στίβου στο Πανθεσσαλικό και το… ξέσπασμα της Λάουρα Ζενέγια με τρία μετάλλια!