Ο Διαγόρας απέκτησε την πολυτέλεια να λέει ότι εξαρτάται από τον ίδιο η παραμονή του…

Ο Διαγόρας απέκτησε την πολυτέλεια να λέει ότι εξαρτάται από τον ίδιο η παραμονή του…

Ο Διαγόρας απέκτησε την πολυτέλεια να λέει ότι εξαρτάται από τον ίδιο η παραμονή του…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 203 ΦΟΡΕΣ

Οι δυο τελευταίες και συνεχόμενες νίκες που έκανε ο Διαγόρας (εκτός έδρας επί του Εργοτέλη και εντός επί του Αστέρα Βλαχιώτη), έχουν φέρει ουσιαστικά τα πάνω κάτω στην «υπόθεση παραμονής» στην κατηγορία.

Και ασφαλώς δημιουργείται νέο ενδιαφέρον στις αγωνιστικές που απομένουν μέχρι και την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου. Είναι αυτό που έχουμε πει και άλλες φορές.

Πως μετά από μια εκτός έδρας επιτυχία, επιβάλλεται να υπάρχει και η εντός προκειμένου να έχουν αντίκρισμα οι βαθμοί.

Σε διαφορετική περίπτωση, δεν έχει καμία ουσία να κερδίζεις μακριά από το γήπεδο σου όταν δεν μπορείς να κάνει το ίδιο και μέσα σε αυτό. Ειδικά όταν πρόκειται για ομάδες που έχουν συγκεκριμένους στόχους, είτε παραμονής (όπως στην περίπτωση του Διαγόρα), είτε ανόδου. Ο Διαγόρας στα δυο αυτά παιχνίδια, κατάφερε να ανατρέψει τα πάντα και κυρίως να …το πιστέψει και ο ίδιος, ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Είναι έξι πολύτιμοι βαθμοί που αναμφίβολα μπορεί να θεωρηθούν και «κλειδί» ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Ακολουθούν πέντε ακόμα «τελικοί» (με Χανιά, Ζάκυνθο, ΟΦ Ιεράπετρας, Καλλιθέα και Αιγάλεω) και εξαρτάται πλέον από τον ίδιο τον «γηραιό» το αν θα καταφέρει να ανανεώσει τη συμμετοχή του στην κατηγορία.

Τα παιχνίδια αυτά δεν είναι εύκολα όμως όταν ορίζεις εσύ την τύχη σου, ασφαλώς και τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά απ’ ότι να εξαρτάσαι από άλλους. Είναι κάτι που μπορεί εύκολα να αντιληφθεί και ο πιο απλός φίλαθλος. Και οπωσδήποτε είναι πολύ σημαντικό για τη ροδίτικη ομάδα που αυτή τη στιγμή έχει την πολυτέλεια να λέει ότι εξαρτάται από την ίδια η παραμονή της στη Super League 2…

Δραγάτης Δημήτριος

Διαβάστε ακόμη

Τουρνουά open από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πεταλούδων

Απίστευτο ντέρμπι στο Εργασιακό με νικήτρια τη Dodekanisos Seaways!

Ιάλυσος: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.

Μικρή συμμετοχή, τίποτα καινούργιο…

Διαγόρας: Συνεχίζονται οι επαφές, «χτίζει» το νέο ρόστερ

Αήττητος ο Αλέξανδρος Φάρελλ, κέρδισε και τον Miroslav Serban στην Αγγλία!

Ξανά στη Χαλκίδα οι Δωδεκανήσιοι για το Πανελλήνιο στίβου Κ16

Τα αποτελέσματα στις ημερίδες του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου