Πρόταση αεροπορικής μετακίνησης για τους Αιγαιοπελαγίτικους

Πρόταση αεροπορικής μετακίνησης για τους Αιγαιοπελαγίτικους

Πρόταση αεροπορικής μετακίνησης για τους Αιγαιοπελαγίτικους

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 309 ΦΟΡΕΣ

Προνοητικοί, αλλά πάνω απ’ όλα οργανωτικοί, οι άνθρωποι της ΕΑΣ Δωδεκανήσου αρχίζουν να «τρέχουν» από τώρα το θέμα των μετακινήσεων των αποστολών για τους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου της Λήμνου στις 8-9 Οκτωβρίου.

Γι’ άλλη μια χρονιά το ταξίδι αυτό δεν θα είναι εύκολη υπόθεση εξαιτίας του ότι δεν υπάρχει πλοίο που να εξυπηρετεί νησιά των Κυκλάδων ή της Δωδεκανήσου και να φτάνει ώς τη Λήμνο.


Για να το συγκεκριμενοποιήσουμε το θέμα, αν τελικώς οι σύλλογοι από τον νομό μας μετακινηθούν ακτοπλοϊκώς, θα πρέπει να ξεκινήσουν από τη βάση τους την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου και να φτάσουν αρχικώς στον Πειραιά την επομένη. Από κει θα πρέπει να πάρουν πλοίο για το ταξίδι μέχρι τη Λέσβο, όπου θα φτάσουν την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου και θα περιμένουν κάποιες ώρες ώστε να πάρουν το επόμενο που θα τους πάει στη Λήμνο.


Κάτι παρόμοιο θα πρέπει να γίνει και κατά την επιστροφή, αλλά αντιστρόφως. Με απλά λόγια, οι αποστολές θα ταλαιπωρηθούν για μια ολόκληρη βδομάδα κι αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι οι περισσότεροι αθλητές-αθλήτριες είναι μαθητές ή φοιτητές, μπορεί να καταλάβει ακόμη κι ο πιο αδαής ότι αυτή την …οδύσσεια δεν θα δεχτεί να την υποστεί ο καθείς.

Έτσι, και με βάση τα παραπάνω, η ΕΑΣ έχει ήδη κάνει πρόταση στον Μανώλη Κουτουλάκη, πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής και Γενικό Γραμματέα Αιγαίου, αλλά και στον αντιπρόεδρο, Κώστα Τριαντάφυλλο, προκειμένου ν’ ανέβει το μπάτζετ των μετακινήσεων και οι αποστολές να ταξιδέψουν αεροπορικώς και κυρίως αξιοπρεπώς χωρίς αυτήν την απίστευτη ταλαιπωρία.


Τώρα είναι άλλωστε η κατάλληλη εποχή για να ρυθμιστεί αυτό το θέμα με δεδομένο ότι τον Αύγουστο… παγώνουν όλα, ενώ υπάρχει και το θέμα για πιθανές εκλογές το φθινόπωρο. Το αργότερο μέχρι και τα μέσα του Σεπτέμβρη θα παρθούν πια οι οριστικές αποφάσεις, ώστε οι αγώνες να διεξαχθούν όπως πρέπει και να τους χαρούν, πάνω απ’ όλα, όλοι όσοι πάρουν μέρος.

Διαβάστε ακόμη

ΟΜΙΛΟΣ MITSIS: Έναρξη του ποδοσφαιρικού camp σε συνεργασία με το Real Madrid Foundation στην Κω!

Ξεχωριστή δυναμική και συμμετοχές στη φετινή Aegean Regatta στα Δωδεκάνησα

Η Εθνική μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, διέλυσε την Κροατία!

Ο Αντρέ Ντρέγκε, νικητής στον ποδηλατικό Γύρο Ρόδου, έχασε τη ζωή του σε αγώνα στην Αυστρία!

Β' Κατηγορία ΕΠΣΔ: Πήρε τον Κριπιντίρη ο «Άγιος»

Τουρνουά open από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πεταλούδων

Απίστευτο ντέρμπι στο Εργασιακό με νικήτρια τη Dodekanisos Seaways!

Ιάλυσος: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.