Δεν άντεξε ο Κολοσσός στο ΣΕΦ

Δεν άντεξε ο Κολοσσός στο ΣΕΦ

Δεν άντεξε ο Κολοσσός στο ΣΕΦ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 393 ΦΟΡΕΣ

Σ’ ένα παιχνίδι στο ΣΕΦ σήμερα, από το οποίο ο Κολοσσός δεν είχε και πολλές αξιώσεις, ηττήθηκε 99-64 από τον Ολυμπιακό και ρίχνει το βάρος στην επόμενη εντός έδρας συνάντησή του με την ΑΕΚ. Ουσιαστικά οι «θαλασσί» δεν μπόρεσαν ν’ ακολουθήσουν από κοντά για πολύ στο σκορ κι έτσι η ήττα μ’ αυτή τη διαφορά ήταν αναπόφευκτη.

Πώς κύλησαν οι περίοδοι

Σαφώς καλύτερος ήταν ο Ολυμπιακός στην πρώτη περίοδο που πήγε το ματς στο… ρελαντί, όμως ο Κολοσσός έβρισκε τον τρόπο να παραμένει κοντά στο σκορ. Χαρακτηριστικό στο ξεκίνημα της αναμέτρησης ήταν ότι οι γηπεδούχοι δεν υπέπεσαν ούτε σ’ ένα φάουλ…

Η συνέχεια δεν δημιούργησε τις συνθήκες εκείνες, ώστε ο Ολυμπιακός να μην μπορέσει ν’ αυξήσει τη διαφορά, γι’ αυτό κι από ένα σημείο και μετά ο αγώνας ξεκίνησε ν’ αποκτά χαρακτήρα… τυπικής διαδικασίας. Από τους «θαλασσί» πάντως προσπαθούσε περισσότερο ο Μορέιρα να κάνει κάτι, όμως η ανωτερότητα του αντιπάλου ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής.

Στην τρίτη περίοδο πια ο Ολυμπιακός αύξησε τόσο τη διαφορά που εκινείτο στα όρια του double score, χωρίς ο Κολοσσός να μπορεί ουσιαστικά ν’ αντιδράσει, οπότε όλοι περίμεναν απλώς το τελικό αποτέλεσμα. Ο Τι Τζέι Σταρκς από πλευράς της ομάδας από το νησί μας το πάλεψε και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο σκοράρισμα.

Προς το τέλος πια ο Ολυμπιακός …έσβησε τις μηχανές κι ο αγώνας κύλησε μηχανικά για το τελικό 99-64

Τα δεκάλεπτα: 23-16, 51-25 (ημ.) 74-43, 99-64

Διαιτητές: Πιτσίλκας, Ζακεστίδης, Σκαλτσής

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Ουόκαπ, Λούντζης 5, Φαλ 12, Βεζένκοφ 8 (2), Παπανικολάου 12 (3), Λαρεντζάκης 6 (1), Πάπας 5 (1), Σλούκας, Μπολομπόι 7, Πίτερς 21 (3), Μπλακ 9, ΜακΚίσικ 14 (2).

Κολοσσός (Παπαθεοδώρου): Σταρκς 21 (2),Χρυσικόπουλος 4, Όσμπορν 7 (1), Χατζηδάκης 6, Κατσίβελης 5 (1), Μορέιρα 10, Μπιλλή 2, Κόφεϊ 2, Ιορδάνου 2, Τιγκ 5 (1),

Διαβάστε ακόμη

Ιάλυσος: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.

Μικρή συμμετοχή, τίποτα καινούργιο…

Διαγόρας: Συνεχίζονται οι επαφές, «χτίζει» το νέο ρόστερ

Αήττητος ο Αλέξανδρος Φάρελλ, κέρδισε και τον Miroslav Serban στην Αγγλία!

Ξανά στη Χαλκίδα οι Δωδεκανήσιοι για το Πανελλήνιο στίβου Κ16

Τα αποτελέσματα στις ημερίδες του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Α.Ε. Κατταβιάς: Επέστρεψε ο Διακοηλίας

Λάουρα κι Ελιμπιόνα Ζενέγια συμμετέχουν στα «Τοφάλεια»