Με πιστωτική κάρτα η έκδοση εισιτηρίων στάθμευσης

Με πιστωτική κάρτα η έκδοση εισιτηρίων στάθμευσης

Με πιστωτική κάρτα η έκδοση εισιτηρίων στάθμευσης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1380 ΦΟΡΕΣ

Την δυνατότητα έκδοσης και πληρωμής εισιτηρίων με πιστωτική κάρτα θα έχουν πλέον οι οδηγοί που θέλουν να σταθμεύσουν τα οχήματά τους στην πλατεία Δημαρχείου. Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο αντιδήμαρχος οικονομικών, κ. Αναστάσιος Σπανός, αναφέρονται τα εξής:

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει η Δημοτική αρχή του Αντώνη Καμπουράκη, προχωρήσαμε με γοργούς ρυθμούς και ολοκληρώσαμε στο μεγαλύτερο της μέρος τη διαδικασία που δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες της Ρόδου και τους επισκέπτες μας να μπορούν να εκδίδουν πλέον εισιτήρια για τη στάθμευση των οχημάτων τους, πληρώνοντας το αντίτιμο ανέπαφα με τη χρήση πλέον της πιστωτικής τους κάρτας.

Για το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας συνεργάστηκαν αρμονικά ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Τάσος Σπανός, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Νέων Τεχνολογιών Σπύρος Σπυρόπουλος, ο Προϊστάμενος Νίκος Μανίκαρος και υπηρεσιακοί παράγοντες τους οποίους και ευχαριστώ. Άλλη μια πληγή του παρελθόντος που κληρονομήσαμε και μας ντρόπιαζε (αφού οι πολίτες μπορούσαν να εκδώσουν εισιτήριο μόνο με μετρητά) κλείνει με τον εκσυγχρονισμό της ελεγχόμενης στάθμευσης.

Η ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών προς του μόνιμους κατοίκους του νησιού μας αλλά και προς τους επισκέπτες μας αποτελεί για μας μονόδρομο.

 

Διαβάστε ακόμη

Στα ύψη οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων προς τα νησία μας

Συνεδριάζει την Τετάρτη η Δημοτική Επιτροπή Ρόδου

Συντάξεις Αυγούστου 2024: Οι ημερομηνίες πληρωμής

Στο φως οι «αθέατοι θησαυροί» από το Αρχαιολογικό της Ρόδου - Από το 500-550 π.Χ.

Ξεκινούν τη Δευτέρα οι θερινές εκπτώσεις των καταστημάτων στη Ρόδο

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Πογιατζής, σύμβουλος Μαθηματικών κατά το παρελθόν στα Δωδεκάνησα

Σύσκεψη στον δήμο με τους φορείς για τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια

Δεν υπάρχει θέμα στα νησιά μας με απλήρωτους λογαριασμούς από ΕΣΠΑ