Δημήτρης Γάκης: Η περιοδεία στο βόρειο συγκρότημα Δωδεκανήσου ξεκίνησε από την Κω

Δημήτρης Γάκης: Η περιοδεία στο βόρειο συγκρότημα Δωδεκανήσου ξεκίνησε από την Κω

Δημήτρης Γάκης: Η περιοδεία στο βόρειο συγκρότημα Δωδεκανήσου ξεκίνησε από την Κω

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 426 ΦΟΡΕΣ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης ξεκίνησε την περιοδεία του στο βόρειο συγκρότημα της Δωδεκανήσου.

Πρώτη μέρα χθες βρέθηκε στην Κω και συναντήθηκε με τον σύλλογο ιδιοκτητών ταξί Κω. Στη συνάντηση ήταν παρόντες ολα τα μέλη του ΔΣ.

Ο πρόεδρος Μανώλης Κίνας ενημέρωσε τον βουλευτή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος. Συμφωνήθηκε να αναπτυχθεί μία μόνιμη και σταθερή επικοινωνία και σχέση η οποία θα επιλαμβάνεται όλων των προβλημάτων που θα παρουσιάζονται στην τάξη των ταξιδιών.

Ο Δημήτρης Γάκης συμφώνησε ότι πρέπει να αποτραπεί με κάθε προσπάθεια ο άδικος αποκλεισμός των επαγγελματιών ΤΑΞΙ από τη δυνατότητα αντικατάστασης των πενταθέσιων οχημάτων τους με πολυθέσια (εξαθέσια έως εννιαθέσια) οχήματα με ταξίμετρο.

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης ανταποκρινόμενος άμεσα στο δίκαιο αίτημα του ΔΣ καλεί το αρμόδιο Υπουργείο να απαλείψει την απαράδεκτη εξαίρεση του άρθρου 80 του νομοσχεδίου Του υπουργείου ανάπτυξης και επενδύσεων.

Υποσχέθηκε επίσης να βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος της μισής ώρας ανά διαδρομή και την αύξηση της σε μία έως μιάμιση ώρα ανά διαδρομή με αντίστοιχη αύξηση του κομίστρου.

Το απόγευμα ο Δημήτρης Γάκης παραχώρησε συνέντευξη στην δημοτική τηλεόραση και παρακολούθησε την χορωδιακή συναυλία της Χορωδίας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κω Νισύρου που παρουσίασε τραγούδια του Μανού Χατζιδάκι.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Παππάς: Θα ξεκινήσει η ψηφιοποίηση του αρχείου του Κτηματολογίου

Μ. Κόνσολας: «Δεν πρέπει να εφαρμοστούν οριζόντια κριτήρια για τα ολιγοθέσια σχολεία στα νησιά και στις δυσπρόσιτες περιοχές»

Ιωάννης Παππάς: Η ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας των νησιωτών αποδεικνύεται με πράξεις ουσίας και αποφάσεις

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για τα προβλήματα υδροδότησης στα άνυδρα νησιά

Βασίλης Α. Υψηλάντης: «Το ΝΣ για τη λειτουργία του Συμβουλίου της Επικρατείας ενισχύει τον αγώνα μας για καλύτερη, ποιοτικότερη και ταχύτερη απονομή δικαιοσύνης και συνάμα την προσπάθεια ανάπτυξης»

Γιάννης Παππάς: Συναντήσεις εργασίας για την αλιεία στο Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

Πρωτοβουλία του Μάνου Κόνσολα για να οργανωθούν επισκέψεις της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας στην Αστυπάλαια

Συγχαρητήρια του Ιωάννη Παππά προς όσους συνέδραμαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Κω