Συνελήφθη Ρομά για διαρρήξεις σε αυτοκίνητα

Συνελήφθη Ρομά για διαρρήξεις σε αυτοκίνητα

Συνελήφθη Ρομά για διαρρήξεις σε αυτοκίνητα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1302 ΦΟΡΕΣ

Αδυναμία στις διαρρήξεις αυτοκινήτων είχε 42χρονος Ρομά, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω σε ένα από αυτά, ενώ κατά τη σύλληψή του επιτέθηκε στους αστυνομικούς!

Σε βάρος του 42χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Αυτόφωρο δικαστήριο, ωστόσο δια του δικηγόρου του κ. Μιχάλη Διάκου πήρε αναβολή για σήμερα, Δευτέρα.

Μέχρι τότε συνεχίζεται η κράτησή του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου εντόπισαν προχθές περίπου στις 6 το πρωί τον 42χρονο να βρίσκεται μέσα σε ένα ι.χ. επιβατικό αυτοκίνητο το οποίο είχε προηγουμένως παραβιάσει με σκοπό την κλοπή.

Οι αστυνομικοί που θέλησαν να τον συλλάβουν δέχτηκαν την επίθεση του 42χρονου, οποίος τελικά ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε στην υπηρεσία. Από την αστυνομική έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε ότι ο 42χρονος, νωρίτερα από τη σύλληψή του (ξημερώματα 21 Απριλίου), είχε παραβιάσει άλλα δύο αυτοκίνητα, όπου στο πρώτο χτύπησε ο συναγερμός και τράπηκε σε φυγή, και στο δεύτερο δεν αφαίρεσε κάτι όμως προκάλεσε φθορές στην προσπάθειά του να βάλει μπροστά το όχημα, χωρίς όμως επιτυχία.

Διαβάστε ακόμη

Σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών για κλοπή και πλαστογραφία στην Κω

Κινητοποίηση του Λιμενικού για διάσωση 4 Ιρλανδών που το σκάφος τους αναποδογύρισε σε θαλάσσια περιοχή της Ρόδου

Αποτελέσματα αστυνομικών δράσεων που πραγματοποιήθηκαν στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου το διάστημα από 1 έως 7 Ιουλίου 2024

Συνελήφθη 18χρονος για ληστεία

Κάθειρξη 38,5 ετών σε αλλοδαπό για τη μεταφορά μεταναστών στην Κω

Στο εδώλιο ιδιοκτήτης καταλύματος για τη φιλοξενία 90 μεταναστών

Δικάζεται ιδιοκτήτης ξενοδοχείου για τη διαμονή 84 μεταναστών

Στον ανακριτή 31χρονος αλλοδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας