To 3o Φεστιβάλ Σκόρδου στα Καλαβάρδα

To 3o Φεστιβάλ Σκόρδου στα Καλαβάρδα

To 3o Φεστιβάλ Σκόρδου στα Καλαβάρδα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2790 ΦΟΡΕΣ

Το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 3ο Φεστιβάλ Σκόρδου από τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Καλαβαρδών «Κάμειρος», στο χωριό Καλαβάρδα.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ για τη συνδιοργάνωση. Το δήμο Ρόδου, την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου και την Τοπική Κοινότητα Καλαβαρδών για τη στήριξη.


Θερμές ευχαριστίες στην χορευτική ομάδα του Πολιτιστικού Σύλλογου Παστίδας Ρόδου «Καμάρι», την ορχήστρα του Κυριάκου Κωνσταντάκη, μαζί με τους Νίκο Χαρινό, Γιώργο Αντωναράκη, Απόστολο Ροδίτη, Στάθη Πανούτσο και την Νίκη Εξαδακτύλου στο νησιώτικο και λαϊκό πρόγραμμα. Τον Γιώργο Καλορμάκη και τον Γιάννη Δραμουντανή στο κρητικό πρόγραμμα και τους Χρήστο Τοπκαρά και Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη στο ποντιακό.


Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας και όλους τους χορηγούς μας που παρά τις δύσκολες συνθήκες στάθηκαν κοντά μας.


Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επίσημους καλεσμένους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας αλλά και όλο τον κόσμο που με την παρουσία του μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για την διατήρηση των ηθών και εθίμων μας.


Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως είναι για τους εθελοντές μας και την νεολαία μας που χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους τίποτα δεν θα ήταν εφικτό.

Διαβάστε ακόμη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Φαρμακευτικό Συνέδριο Νήσων Αιγαίου

Το 1ο Φεστιβάλ Τακακιού 14 Ιουλίου στην Παστίδα

Εκδήλωση για το εταιρικό δίκαιο στις επιχειρήσεις τουρισμού

Ροδίτισσα αγιογράφος θα συμμετάσχει σε διεθνή έκθεση στη Νέα Υόρκη

Εικαστική Έκθεση της Νάντιας Σκορδοπούλου

15η Γιορτή Μουσικής στο Άλσος Αγίου Σουλά Σορωνής

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του ΚΓ΄ Πολιτιστικού Συμποσίου της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Δωδεκανήσου στην Ηρωική Νήσο Κάσο

Παρουσίαση του βιβλίου "Το Χτικιό" της Ίριδας Μαυράκη