14η Γιορτή Γεωργού και Κτηνοτρόφου

14η Γιορτή Γεωργού και Κτηνοτρόφου

14η Γιορτή Γεωργού και Κτηνοτρόφου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2157 ΦΟΡΕΣ

Το Σαββάτο 1 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, η 14η Γιορτή Γεωργού και Κτηνοτρόφου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μονολίθου «Νέα Ζωή» στο χωριό Μονόλιθος.


Σε σχετική ανακοίνωση οτυ Συλλόγου Μονολίθου αναφέρονται τα εξής:
«Το Δ.Σ του Συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει αρχικά την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον ΔΟΠΑΡ για την συνδιοργάνωση, τον δήμο Ρόδου, την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου καθώς και την Τοπική κοινότητα για τη στήριξη.


Θερμές ευχαριστίες επίσης στο Σύλλογο Ρουμελιωτών Ρόδου «Η Ρούμελη» για τη συμμετοχή της χορευτικής τους ομάδας καθώς και στους Πολιτιστικό Σύλλογο Έμπωνας «ο Αττάβυρος» και Σιαννών «η Βρασιά» για τη συνδρομή τους.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Γιώργο Λεκάκη, τον Αντώνη Σαλούστρο, τον Νεκτάριο Κωνσταντάκη και την ορχήστρα τους, τους χορηγούς επικοινωνίας και όλους τους χορηγούς μας που για μια ακόμη χρονιά στάθηκαν δίπλα σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για το καλό του τόπου μας.

Σε εποχές δύσκολες για όλους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα είτε για πρώτη, είτε για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια και συνεχίζουν να μας βοηθούν όπως μπορεί ο καθένας.


Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλουμε στους γεωργούς και στους κτηνοτρόφους της περιοχής και σε όλους αυτούς τους αφανείς ήρωες που βρίσκονται πίσω από εμάς αλλά «έτρεξαν» πολλές μέρες ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση»!

Διαβάστε ακόμη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Φαρμακευτικό Συνέδριο Νήσων Αιγαίου

Το 1ο Φεστιβάλ Τακακιού 14 Ιουλίου στην Παστίδα

Εκδήλωση για το εταιρικό δίκαιο στις επιχειρήσεις τουρισμού

Ροδίτισσα αγιογράφος θα συμμετάσχει σε διεθνή έκθεση στη Νέα Υόρκη

Εικαστική Έκθεση της Νάντιας Σκορδοπούλου

15η Γιορτή Μουσικής στο Άλσος Αγίου Σουλά Σορωνής

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του ΚΓ΄ Πολιτιστικού Συμποσίου της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Δωδεκανήσου στην Ηρωική Νήσο Κάσο

Παρουσίαση του βιβλίου "Το Χτικιό" της Ίριδας Μαυράκη