Εντυπωσίασαν οι αθλήτριες του «Ροδίων Άθλησις» στο Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής “Cosmogym”

Εντυπωσίασαν οι αθλήτριες του «Ροδίων Άθλησις» στο Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής  “Cosmogym”

Εντυπωσίασαν οι αθλήτριες του «Ροδίων Άθλησις» στο Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής “Cosmogym”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1333 ΦΟΡΕΣ

Ακόμα ένα «κάστρο» κατακτήθηκε από τις αθλήτριες των τμημάτων ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής του «Ροδίων Άθλησις». Πρόκειται για τη συμμετοχή τους στο Διεθνές φεστιβάλ γυμναστικής “Cosmogym”, το οποίο διεξήχθη στο Λουτράκι από 1 έως 7 Ιουλίου.

Μία διοργάνωση στην οποία συμμετείχαν αναγνωρισμένα σωματεία στα αθλήματα ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής απ’ όλη την Ελλάδα αλλά και από αρκετές χώρες της Ευρώπης, ενώ για πρώτη φορά υπήρξε συμμετοχή από σωματείο της Ρόδου.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 2000 και ήταν ιδιαίτερα τιμητικό μέσα σε αυτές να υπάρχουν 43 αθλήτριες από τη Ρόδο.

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε αμέσως μετά το Πάσχα με εντατικές προπονήσεις και πρόβες από τις προπονήτριες Χρύσα Ουζουνίδου, Χριστίνα Παρίση, Κατερίνα Φραντζοπούλου και Σμαράγδα Συλικιώτη , ώστε το πρόγραμμα το οποίο παρουσίασαν οι αθλήτριες να προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο εκπροσωπώντας όχι μόνο το «Ροδίων Άθλησις» αλλά και ολόκληρη την Ρόδο.

Η θεματολογία του προγράμματος αφορούσε στις ομορφιές του νησιού αλλά και στα κατορθώματα του Διαγόρα, κάνοντας τους κριτές και τους θεατές να μιλάνε με κολακευτικά σχόλια για την παρουσία της ομάδας.

Στόχος του συγκεκριμένου Φεστιβάλ, το οποίο λειτουργεί και ως camp, είναι όλοι οι αθλητές να ανταλλάξουν εμπειρίες, αλλά και να εκπαιδευτούν από προπονητές, οι οποίοι ταξίδεψαν από μέρη του εξωτερικού ώστε να εκπαιδεύσουν συναδέλφους τους και αθλητές.

Η διεύθυνση του «Ροδίων Άθλησις» θα ήθελε να συγχαρεί προπονήτριες και αθλήτριες για της εξαιρετική παρουσία τους στο “Cosmogym” και να ευχαριστήσει τους γονείς οι οποίοι ταξίδεψαν μαζί με την αποστολή, δημιουργώντας ωραία ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Διαβάστε ακόμη

Το Πανελλήνιο στίβου στο Πανθεσσαλικό και το… ξέσπασμα της Λάουρα Ζενέγια με τρία μετάλλια!

Ποδόσφαιρο: Η νέα προκήρυξη της Γ’ Εθνικής

Παραμένει στους Πάνθηρες ο Οσμενάι

Φοίβος Κρεμαστής: Εννέα οι μέχρι τώρα ανανεώσεις

Προπονήσεις για κορίτσια 5 έως 8 ετών στο πλαίσιο του UEFA Playmakers

Εριφύλη Βαρδάκη: «Η Aegean Regatta είναι ένας θεσμός για τα ιστιοπλοϊκά δρώμενα στη χώρα»

Τα τελικά αποτελέσματα των διεθνών διοργανώσεων σκάκι της Ρόδου

Δέκα προκρίσεις για τους «Πιγκουίνους» στην επόμενη φάση του Πανελληνίου κολύμβησης!