Άγνωστοι λεηλάτησαν κοντέινερς και νταλίκες στο λιμάνι της Ακαντιάς

Άγνωστοι λεηλάτησαν κοντέινερς και νταλίκες στο λιμάνι της Ακαντιάς

Άγνωστοι λεηλάτησαν κοντέινερς και νταλίκες στο λιμάνι της Ακαντιάς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3130 ΦΟΡΕΣ

Περιστατικά λεηλασιών σε κοντέινερς και νταλίκες που βρίσκονταν στην Ακαντιά, σημειώθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες μέρες, προκαλώντας αντιδράσεις και παράπονα.

Ειδικότερα σύμφωνα με τις πληροφορίες, άγνωστα άτομα φαίνεται ότι έβαλαν στο μάτι τα κοντέινερς που αφήνουν εκεί οι μεταφορικές εταιρείες όταν αυτά βγαίνουν από τα πλοία της γραμμής, τα οποία είτε παραμένουν στην περιοχή για να παραληφθούν από τους οδηγούς των εταιρειών είτε παραμένουν για να τα επιβιβάσουν στα πλοία ώστε να σταλούν στην Αθήνα και πάλι ακτοπλοϊκώς.

Ιδιοκτήτες μεταφορικών εταιρειών διαπίστωσαν ότι τις τελευταίες μέρες και ειδικά το Σαββατοκύριακο που πέρασε σημειώθηκαν περιστατικά που δεν είναι συνηθισμένα για την περιοχή μας, και σε κάθε περίπτωση προκαλούν προβληματισμό.

Σημειώνεται ότι στην περιοχή της Ακαντιάς δεν αφήνονται μόνο νταλίκες και κοντέινερς που μεταφέρονται από και προς τον Πειραιά ή άλλα λιμάνια, αλλά και διάφορα οχήματα κυρίως από ανθρώπους που ταξιδεύουν και οι οποίοι τα παρκάρουν εκεί για να τα πάρουν όταν θα επιστρέψουν.

Στην περιοχή σταθμεύουν όμως ντόπιοι συμπατριώτες μας καθώς και πολλοί τουρίστες τα ενοικιαζόμενα οχήματα τους ώστε να πάρουν το λεωφορείο που θα τους μεταφέρει στο κέντρο της πόλης!

Τα περιστατικά αυτά έχουν θορυβήσει πολύ κόσμο, ο οποίος φοβάται τα χειρότερα για τα αυτοκίνητά τους.

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι υπάρχει ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης και για την περιοχή της Ακαντιάς και οι θιγόμενοι αναμένεται ότι θα καταφύγουν στις αρμόδιες αρχές για να ζητήσουν τη συνδρομή τους ώστε να βρεθούν οι ένοχοι που προκάλεσαν φθορές στις περιουσίες τους.

Διαβάστε ακόμη

Δύο Ιρακινοί και ένας Παλαιστίνιος σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών

Με δύο πήλινους αμφορείς στην κατοχή του εντοπίστηκε ο 56χρονος που αναζητούσε χρυσό και αρχαιότητες σε υπαίθριο χώρο στην Κάλυμνο

Συνελήφθη 24χρονος που κυκλοφορούσε στη Ρόδο με το διαβατήριο του δίδυμου αδελφού του

Έκλεψαν πορτοφόλι από ξενοδοχείο

35χρονη έκλεψε 4 χρυσές αλυσίδες

Διακινητές μεταναστών επιχείρησαν να εμβολίσουν περιπολικό του λιμενικού στη Ρόδο

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία

Ποινικές διώξεις ασκήθηκαν εναντίον 25χρονου για μεταφορά αλλοδαπών