Στη Ρόδο τη Δευτέρα το προεδρείο της ΚΕΔΕ

Στη Ρόδο τη Δευτέρα το προεδρείο της ΚΕΔΕ

Στη Ρόδο τη Δευτέρα το προεδρείο της ΚΕΔΕ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1243 ΦΟΡΕΣ

Το προεδρείο της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος) θα βρίσκεται στη Ρόδο αύριο, Δευτέρα 31 Ιουλίου, προκειμένου να αποκτήσει ίδια εικόνα για την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε το νησί αλλά και να δηλώσει έμπρακτα τη στήριξη του κορυφαίου συνδικαλιστικού οργάνου των δημάρχων της χώρας προς τον δήμο της Ρόδου.

Το κλιμάκιο της ΚΕΔΕ που θα επισκεφθεί τη Ρόδο αποτελείται από τον πρόεδρό της, δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, κ. Λάζαρο Κυριζόγλου, τον Α’ αντιπρόεδρο, δήμαρχο Καλλιθέας Αττικής, κ. Δημήτρη Καρνάβο, τον Β’ αντιπρόεδρο, δήμαρχο Μυκόνου, κ. Κωνσταντίνο Κούκα και τον γενικό γραμματέα πρώην δήμαρχο Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτρη Καφαντάρη.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, στις 10:00 το πρωί της Δευτέρας, είναι προγραμματισμένο το κλιμάκιο να επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές της Ρόδου.

Στη 1:00 το μεσημέρι, το προεδρείο της ΚΕΔΕ και το προεδρείο της Π.Ε.Δ. (Περιφερειακή Ένωση Δήμων) Νοτίου Αιγαίου θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου.

Από πλευράς ΠΕΔ, βέβαια, παρόντες θα είναι ο πρόεδρός της, δήμαρχος Ρόδου, κ. Αντώνης Καμπουράκης και ο γραμματέας κ. Γιώργος Πόκιας.

Έκτακτη συνεδρίαση
Επίσης, όπως έγινε γνωστό, στις 2:30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη, διευρυμένη, συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου, παρουσία του προεδρείου της ΚΕΔΕ, με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν το νησί της Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Κινητοποίηση της πυροσβεστικής για φωτιά που ξέσπασε σε σπίτι στην Παλιά Πόλη της Ρόδου

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του ΚΓ’ πολιτιστικού συμπόσιου της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών

Καταδίωξη και σύλληψη δυο διακινητών από το Λιμεναρχείο Ρόδου

Ξεναγοί: «Σθεναρό όχι» στο νομοσχέδιο που υποβαθμίζει το επάγγελμα

Σε λειτουργία το «Ψηφιακό Μητρώο Μελών Λεσχών Φιλάθλων»

Διαγωνισμός για την προστασία των ακτών σε Σορωνή και Καλαβάρδα

Απόφαση για επιστροφή χρημάτων εξαιτίας της πυρκαγιάς στη Ρόδο

Τροχαίο ατύχημα πριν από λίγο στην περιοχή Τραουνού