Προσφορά αγάπης σε 50 οικογένειες από τον επιχειρηματία Στέργο Σαρίκα

Προσφορά αγάπης σε 50 οικογένειες από τον επιχειρηματία Στέργο Σαρίκα

Προσφορά αγάπης σε 50 οικογένειες από τον επιχειρηματία Στέργο Σαρίκα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 6493 ΦΟΡΕΣ

Γεύματα σε δεκάδες συμπολίτες μας προσφέρθηκαν από τον Όμιλο Sarikas Group of Companies για 6η συνεχόμενη χρονιά

Ο Δεκαπενταύγουστος είναι μια μέρα ξεχωριστή από κάθε άλλη στη χώρα μας, μία περίοδος- ύμνος στην Παναγία, τη Μητέρα όλων, μία υπενθύμιση όλων αυτών των αξιών που έρχονται μαζί της, της παρηγοριάς του ανθρώπινου πόνου, της αλληλεγγύης και της προσφοράς.

Με πίστη σ’ αυτές τις αξίες, μία ακόμα δράση που φωτίζει τις μέρες μας, είναι τα γεύματα αγάπης που ο συμπολίτης μας, επιχειρηματίας, κ. Στέργος Σαρίκας προσέφερε σε 50 οικογένειες του νησιού μας, συνεργαζόμενος με την κ. Σοφία Μανιά, πρόεδρο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Αγία Σοφία» που φρόντισε ώστε τα πλήρη γεύματα να φτάσουν στο τραπέζι κάθε οικογένειας για να είναι η μέρα αυτή για τον καθένα από εμάς γιορτινή.

Δεν πρόκειται, βέβαια, για ένα μεμονωμένο γεγονός, αλλά για μία παράδοση έξι χρόνων του ομίλου Sarikas Group of Companies που πραγματοποιείται με την προσοχή, τη φροντίδα και την αγάπη που απαιτεί η σημαντική στιγμή του να μοιράζεσαι, φέρνοντας χαμόγελο στα πρόσωπα των συνανθρώπων μας.

Είναι γεγονός, ωστόσο, πως η κοινωνία μας έχει ανάγκη από ιδιωτικές πρωτοβουλίες και σε μέρες δύσκολες με μπόλικες προκλήσεις, τις μέρες που αναδεικνύεται η αληθινή φύση κάθε ανθρώπου. Κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς που μαινόταν στο νησί μας για λίγο λιγότερο από δύο εβδομάδες, o κ. Σαρίκας προσέφερε στέγαση και σίτιση σε 20 πυρόπληκτες οικογένειες, όντας ένας από τους συνανθρώπους μας που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή, κι αφήνοντας το δικό του στίγμα ανάμεσα στις ιστορίες χιλιάδων συμπολιτών μας που επέδειξαν το πραγματικό πρόσωπο της Ρόδου.

Η αλληλεγγύη είναι κάτι που πρέπει να «αναπνέουμε» καθημερινά, και όπως απάντησε σε σχετική ερώτηση της Ροδιακής ο κ. Σαρίκας, «χρειάζεται πάντα ένα χέρι βοηθείας να τους κρατήσει όλους».

Όπως μας είπε, η κοινωνία μας έχει ανάγκη από σεβασμό, αγάπη και αλληλεγγύη…

Και πώς να διαφωνήσουμε, όταν με την πρώτη ευκαιρία επιβεβαιώνεται πως κάθε πρωτοβουλία μετρά, αντανακλώντας την αλήθεια: σε έναν κόσμο βασισμένο στην αλληλεγγύη και την προσφορά μπορούμε μόνο να ελπίζουμε για ένα καλύτερο αύριο!

 

 

Διαβάστε ακόμη

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του ΚΓ’ πολιτιστικού συμπόσιου της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών

Καταδίωξη και σύλληψη δυο διακινητών από το Λιμεναρχείο Ρόδου

Ξεναγοί: «Σθεναρό όχι» στο νομοσχέδιο που υποβαθμίζει το επάγγελμα

Σε λειτουργία το «Ψηφιακό Μητρώο Μελών Λεσχών Φιλάθλων»

Διαγωνισμός για την προστασία των ακτών σε Σορωνή και Καλαβάρδα

Απόφαση για επιστροφή χρημάτων εξαιτίας της πυρκαγιάς στη Ρόδο

Τροχαίο ατύχημα πριν από λίγο στην περιοχή Τραουνού

Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου