Ξανά στην Όλυμπο ο τίτλος του τουρνουά μπάσκετ Καρπάθου-Κάσου!

Ξανά στην Όλυμπο ο τίτλος του τουρνουά μπάσκετ Καρπάθου-Κάσου!

Ξανά στην Όλυμπο ο τίτλος του τουρνουά μπάσκετ Καρπάθου-Κάσου!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1546 ΦΟΡΕΣ

Η Όλυμπος αναδείχθηκε για έκτη συνεχόμενη φορά (και έβδομη συνολικά) νικήτρια στο 14ο καλοκαιρινό τουρνουά μπάσκετ της επαρχίας Καρπάθου- Κάσου, αφού επικράτησε στον τελικό με 43-36 των Πηγαδιών.

Από το 2017 και κάθε χρόνο η Όλυμπος αναδεικνύεται νικήτρια του τουρνουά, που διεξήχθη και φέτος στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο του Απερίου, στη μνήμη του Αριστοτέλη Παυλίδη. Ο τελικός είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι το τέλος, με την ομάδα του Μιχάλη Βασίλα να συνεχίζει την εντυπωσιακή παράδοση που έχει δημιουργήσει.

Από το ξεκίνημα του αγώνα, η Όλυμπος πήρε το προβάδισμα στο σκορ και με πρώτο σκόρερ τον Γκιζέλη έκλεισε το α’ ημίχρονο με 28-21. Με την Όλυμπο μάλιστα έπαιξε και φέτος ο Στράτος Καλογερίας, που τη νέα χρονιά θα έχει παρουσία στη Basket League με το Μαρούσι.

Στο γ’ δεκάλεπτο, τα Πηγάδια (εμφανίστηκαν ξανά στο τουρνουά μετά από 12 χρόνια), έγιναν πιο απειλητικά με τους Γιαλλουράκη και Παχούντη και έβαλαν δύσκολα στους Ολυμπίτες, μειώνοντας σε 36-32 (30’).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι ρυθμός έπεσε, οι άμυνες είχαν τον πρώτο λόγο (επιμέρους σκορ 7-4), με την Όλυμπο να δείχνει ψυχραιμία στο τέλος πανηγυρίζοντας μία ακόμη «κούπα» στο καλοκαιρινό τουρνουά-θεσμό της επαρχίας Καρπάθου-Κάσου. Καθοριστικούς πόντους στο β’ ημίχρονο πέτυχε στο β’ ημίχρονο ο Παπαδόπουλος, ενώ πρώτος σκόρερ του αγώνα αναδείχθηκε ο Γιαλλουράκης από τα Πηγάδια.

*Πολυτιμότερος παίκτης του τελικού αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος της Ολύμπου

*Το «παρών» στον τελικό έδωσαν ο δήμαρχος Καρπάθου Ιωάννης Νισύριος και ο πολιτευτής Αντώνης Γιαννικουρής, που έκαναν και τις απονομές.

Τα δεκάλεπτα ήταν: 19-15, 28-21(ημ.), 36-32, 43-36
Διαιτητές: Αντωνίου - Βιτζηλαίος

ΟΛΥΜΠΟΣ (Βασίλας): Ζαγαλάκης 7, Χατζήπαππας Μ., Τρατολάτης, Βασιλαράκης 6(2), Παπαδόπουλος 9(1), Γκιζέλης 14, Καλογερίας 7(1).

ΠΗΓΑΔΙΑ (Λουλούδης): Παχούντης 11, Σοφίλας, Παραγιουδάκης, Λογοθέτης Δ. 5, Λογοθέτης Η., Λογοθέτης Π., Γιαλλουράκης 18, Οικονομίδης 2, Μανωλάκης, Σακελλαρίδης.

Διαβάστε ακόμη

Η Εθνική μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, διέλυσε την Κροατία!

Ο Αντρέ Ντρέγκε, νικητής στον ποδηλατικό Γύρο Ρόδου, έχασε τη ζωή του σε αγώνα στην Αυστρία!

Β' Κατηγορία ΕΠΣΔ: Πήρε τον Κριπιντίρη ο «Άγιος»

Τουρνουά open από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πεταλούδων

Απίστευτο ντέρμπι στο Εργασιακό με νικήτρια τη Dodekanisos Seaways!

Ιάλυσος: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.

Μικρή συμμετοχή, τίποτα καινούργιο…

Διαγόρας: Συνεχίζονται οι επαφές, «χτίζει» το νέο ρόστερ