Δέμα με 400 γραμμάρια ηρωίνη εντοπίστηκε σε μεταφορική εταιρεία στη Ρόδο - Αναζητείται η 37χρονη που θα το παραλάμβανε

Δέμα με 400 γραμμάρια ηρωίνη εντοπίστηκε σε μεταφορική εταιρεία στη Ρόδο - Αναζητείται η 37χρονη που θα το παραλάμβανε

Δέμα με 400 γραμμάρια ηρωίνη εντοπίστηκε σε μεταφορική εταιρεία στη Ρόδο - Αναζητείται η 37χρονη που θα το παραλάμβανε

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4327 ΦΟΡΕΣ

Δέμα με περισσότερα από 400 γραμ. ηρωίνης εντοπίστηκε σε μεταφορική εταιρία και κατασχέθηκε από αστυνομικούς του τμήματος δίωξης ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ρόδου.

Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος 37χρονης το όνομα της οποίας αναγράφεται ως ο παραλήπτης του δέματος.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το ύποπτο δέμα εντοπίστηκε στο πλαίσιο των εντατικών ελέγχων που διενεργούνται από τους αστυνομικούς για την πάταξη της διακίνησης των ναρκωτικών.  Έτσι στις 19 Αυγούστου με την συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένο σκύλου οι αστυνομικοί εντόπισαν σε μεταφορική εταιρία της Ρόδου 1 πακέτο το οποίο περιείχε 431,1 γραμ. ηρωίνης.

Το πακέτο τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση ωστόσο μέχρι σήμερα ουδείς μετέβη στην μεταφορική εταιρία για την παραλαβή του και έτσι κατασχέθηκε Για την υπόθεση σχηματίστηκε ποινική δικογραφία στην οποία φέρεται να εμπλέκεται η τριάνταεπτάχρονη το όνομα της οποίας αναγράφονταν επάνω στο δέμα ως ο παραλήπτης του. 

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας: 


Σήμερα Παρασκευή (25 Αυγούστου 2023) το πρωί στη Ρόδο, στο πλαίσιο τακτικών-στοχευμένων ελέγχων από κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, με συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, εντοπίστηκε σε μεταφορική εταιρία ύποπτο χαρτοκιβώτιο, το οποίο ελέγχθηκε και διαπιστώθηκε ότι περιείχε μεταξύ άλλων οκτώ συσκευασίες ηρωίνης συνολικού βάρους 431,1 γραμμαρίων.

Από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκε μια ημεδαπή ως παραλήπτης του δέματος, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

 

 

Διαβάστε ακόμη

Διάσωση δύο επιβατών ιστιοφόρου στην Πάτμο

Αθωώθηκε 47χρονος Τούρκος που είχε συλληφθεί ως διακινητής

Φυλάκιση 8 μηνών σε 2 Ρομά για απάτη σε βάρος 72χρονου

Κάθειρξη 68 ετών επιβλήθηκε σε Σύριο διακινητή μεταναστών

Πτώχευση FTI/ MEETING POINT- Προσωρινή διαταγή Μονομελούς Πρωτοδικείου Κω

Συνελήφθησαν οκτώ αλλοδαποί για πλαστογραφία ταξιδιωτικών εγγράφων στην Κω

Συνελήφθη 60χρονος αλλοδαπός για καλλιέργεια κάνναβης στη Ρόδο

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε αλλοδαπό για απόπειρα εμπρησμού