Ρόδος: «Χάθηκαν βαθμοί, όχι όμως ο πόλεμος»

Ρόδος: «Χάθηκαν βαθμοί, όχι όμως ο πόλεμος»

Ρόδος: «Χάθηκαν βαθμοί, όχι όμως ο πόλεμος»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 378 ΦΟΡΕΣ

Αν και ήθελε να ξεκινήσει με το «δεξί» τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, η Ρόδος έμεινε στο 1 – 1 απέναντι στην Εράνη Φιλιατρών εκτός έδρας.

Είναι ένα αποτέλεσμα το οποίο ασφαλώς και δεν άρεσε στο «στρατόπεδο» της ομάδας του νησιού μας ωστόσο δεν πτοεί τους παίκτες της και τους κάνει πιο δυνατούς ενόψει της συνέχειας.

Οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι από το επόμενο παιχνίδι κιόλας (εντός έδρας με την ΑΕ Μεσολογγίου) να πετύχουν την πρώτη τους νίκη που θα τους βοηθήσει πολύ ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Ρόδου για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς αναφέρει τα ακόλουθα: «Η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε κανείς να πει ότι μπήκε… μουδιασμένη, δεν έδειξε αυτό που είναι με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι των γηπεδούχων.

Με την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου το παιχνίδι κάπως ισορρόπησε και στο 50ο λεπτό ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης ισοφάρισε με πέναλτι. Αργότερα, λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Κέρι αναλαμβάνει να εκτελέσει ένα φάουλ έξω από την περιοχή. Παρόλο που η μπάλα πέρασε την γραμμή -και βγήκε- ο διαιτητής αποφάσισε να μην το μετρήσει στερώντας τους 3 βαθμούς από τη Ρόδο.

Σε καμία των περιπτώσεων δεν δικαιολογούμε την μέτρια απόδοση των παικτών με το λάθος του διαιτητή. Συνεχίζουμε, για να δείξουμε τι αξίζουμε και να φανεί η δουλειά που έχουμε κάνει. Χάθηκαν βαθμοί, όχι όμως ο πόλεμος!».

Διαβάστε ακόμη

Ο Κολοσσός H Hotels Collection στο «σπίτι» του ως… μόνιμος κάτοικος Basket League!

Ξανά στη Ρόδο το Super Cup του ΕΣΑΚΕ!

Μετάλλια και ατομικά ρεκόρ από τους κολυμβητές του Ροδίων Άθλησις

Σε θέση «οδηγού» στο Εργασιακό η Dodekanisos Seaways

Κλεόβουλος: «Να κλάψει κανείς ή να γελάσει;»

Νίκος Φιλίππου: «Έφθασε η ώρα να αποχωρήσω»

Διγενής: «Γιορτή αθλητικού πνεύματος και φιλίας»

Εγκρίθηκε από τη ΔΕΡΜΑΕ η μελέτη για την κατασκευή κερκίδων στο κλειστό της Καλλιθέας