Three Sixty Marketing: Με πέντε βραβεία επιστρέφει από τα PEAK Performance Marketing Awards 2023

Three Sixty Marketing: Με πέντε βραβεία επιστρέφει από τα PEAK Performance Marketing Awards 2023

Three Sixty Marketing: Με πέντε βραβεία επιστρέφει από τα PEAK Performance Marketing Awards 2023

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 7446 ΦΟΡΕΣ

Στον απόηχο της τελετής απονομής των βραβείων PEAK Performance Marketing Awards 2023, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 21/9 στην Αθήνα με την υποστήριξη της Google, η ομάδα της εταιρείας Three Sixty Marketing επέστρεψε με πέντε βραβεία σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες, κάθε μία εκ των οποίων εστιάζει στον ταχύτατα εξελισσόμενο χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Ένας συνδυασμός από καινοτόμες, data-based στρατηγικές, out-of-the-box thinking και την τάση να καταρρίπτουν περιορισμούς και εμπόδια είναι όσα τους έχουν οδηγήσει στην κορυφή της αγοράς, με το tagline τους “Results Above All” να καθοδηγεί τη δημιουργική διαδικασία σε κάθε βήμα - γεγονός που επιβεβαιώνουν και οι ακόλουθες διακρίσεις.

Αν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσουμε τον όρο “πολυμήχανο marketing”, τότε αυτό θα περιέγραφε άψογα τις υπηρεσίες της Three Sixty, και η κριτική επιτροπή των PEAK awards φαίνεται πως συμφωνεί…

Τα βραβεία

GOLD για το Port Royal Villas & Spa

Το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best small budget campaign έλαβε η διαφημιστική ενέργεια με τίτλο Port Royal: The art of maximizing results with minimum budget! ως ένα ιδανικό παράδειγμα βελτιστοποίησης αποτελεσμάτων παρά τους ενδεχόμενους περιορισμούς στο budget.

SILVER για το Sun Beach Resort

Εξίσου αξιόλογη ενέργεια ήταν κι αυτή με τίτλο Crushing Limits, Amplifying Results: Πώς το Sun Beach Resort κατάφερε με minimum budget, +375% YoY Revenue που απέσπασε το Ασημένιο Βραβείο στην ίδια κατηγορία, αναδεικνύοντας την ικανότητά τους να υπερβαίνουν τα όρια φέρνοντας κάτι παραπάνω από μία ικανοποιητική απόδοση επί της επένδυσης των πελατών τους.

Καθώς το τοπίο του ψηφιακού μάρκετινγκ εξελίσσεται κάθε μέρα που περνά, η ομάδα της Three Sixty έχει μάθει πια να προλαβαίνει τα trends και να μένει “on top of things” σε κάθε βήμα του κλάδου της. Έτσι όταν η Google αντικατέστησε τις Smart Shopping καμπάνιες με τις πιο “έξυπνες” Performance Max, η ολιστική προσέγγισή τους ταίριαξε “γάντι” με την οπτική 360 μοιρών που έχει στη βάση της φιλοσοφίας της η εταιρεία.

SILVER για το A Hotel Mykonos

Απέκτησαν το Ασημένιο Βραβείο της κατηγορίας Best Performance Max campaign για την ενέργεια με τίτλο A Hotel Mykonos: Transforming Industry with Performance Max for travel, όπου αναδεικνύεται με κάθε τρόπο η μαεστρία με την οποία εφαρμόζουν τις πιο πρωτοποριακές πρακτικές με το μεγαλύτερο δυνατό όφελος.

Δύο BRONZE για τον Όμιλο Lindos Hotels

Όσο απαιτητικός και ανταγωνιστικός είναι ο τομέας του τουρισμού και των ταξιδιών, τόσο απίθανο είναι να περάσει απαρατήρητη μία άρτια ενέργεια marketing. Γι’ αυτό ακόμα και με τη συμμετοχή κορυφαίων εταιρειών στο χώρο των αερομεταφορών, της ακτοπλοΐας και της φιλοξενίας, η Three Sixty ξεχώρισε ξανά, αποσπώντας το BRONZE βραβείο της κατηγορίας Best in Travel and Tourism. Πώς θα μπορούσε διαφορετικά, άλλωστε, αφού η καμπάνια που δημιουργήθηκε για λογαριασμό του Ομίλου Lindos Hotels, έφερε μια εντυπωσιακή απόδοση διαφημιστικών δαπανών (RoAS) που ξεπέρασε το 1700%!

Και στην κατηγορία Best Performance Max campaign ξεχώρισε για δεύτερη φορά η Three Sixty Marketing. Η διαφημιστική ενέργεια για τον Όμιλο Lindos Hotels αποκάλυψε μεταξύ άλλων και το μεγάλο δυναμικό ανάπτυξης στον χώρο του ταξιδιού, προσθέτοντας έτσι στη “φαρέτρα” της εταιρείας άλλο ένα BRONZE βραβείο.

Κάτι παραπάνω από απλές διακρίσεις

Τα βραβεία αυτά δεν είναι απλά τιμητικές διακρίσεις, αλλά συμβολίζουν την κορυφή των επιτευγμάτων στο ψηφιακό μάρκετινγκ καθώς ο ρόλος τους μεγεθύνεται από την όλο και αυξανόμενη συμμετοχή από τις μεγαλύτερες ψηφιακές και διαφημιστικές εταιρείες της χώρας, αλλά και σημαντικές εταιρίες της ελληνικής αγοράς.

Με την άμεση υποστήριξη της Google, τα PEAK Performance Marketing Awards συγκαταλέγονται στις πιο σημαντικές και έντονα ανταγωνιστικές διακρίσεις στο Digital & Performance Marketing στην Ελλάδα, και το μόνο βέβαιο είναι πως η Three Sixty Marketing δεν ήταν τυχαία ανάμεσα σε αυτές που γιόρτασαν φέτος τις πολλαπλές διακρίσεις τους!

Όλοι οι νικητές σε όλες τις κατηγορίες εδώ: https://www.peakawards.gr/

Διαβάστε ακόμη

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Οι πιο Δυνατές Καλοκαιρινές Προσφορές έφθασαν στα Super Market Παναγιωτάς

Το νέο της κατάστημα στη Ρόδο εγκαινιάζει την Πέμπτη 27/6 η Nautilus Yacht Equipment!

Χρυσό βραβείο απονεμήθηκε στη Ροδίτισσα κομμώτρια Άμπι Κοντουδάκη!

Le Boudoir: Τα μυστικά της παριζιάνικης αισθητικής στην «καρδιά» της Ρόδου

Φάρμα Ρόδου: Μειωμένο εισιτήριο με την κάρτα μέλους

Bright Up! Tο χαμηλότερο χωρίς όρους και προϋποθέσεις μπλε τιμολόγιο

Νέο Φυλλάδιο με μοναδικές Καλοκαιρινές Προσφορές από τα Super Market Παναγιωτάς!