Το Μεσαιωνικό Ρόδο συμμετείχε στο TEDx Σητείας

Το Μεσαιωνικό Ρόδο συμμετείχε στο TEDx Σητείας

Το Μεσαιωνικό Ρόδο συμμετείχε στο TEDx Σητείας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1829 ΦΟΡΕΣ

Στο συνέδριο της κοινωνίας των πολιτών TEDx στη Σητεία της Κρήτης προσκλήθηκε την προηγούμενη Κυριακή (22/10/23) η πρόεδρος του συλλόγου «Μεσαιωνικό Ρόδο», Άννα Αχιολά, για να παρουσιάσει το Μεσαιωνικό Φεστιβάλ και την μεθοδολογία Time Travel, που για πρώτη φορά ο σύλλογος εισήγαγε και εφάρμοσε στη Ρόδο, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του φεστιβάλ. Ο τίτλος της ομιλίας ήταν: «Ταξίδι στον Χρόνο για Αναστοχασμό».

Στο TEDx παρουσιάζονται καλές πρακτικές από διαφορετικούς τομείς της επιστήμης, της τεχνολογίας, της ψυχαγωγίας κ.ά. αφού σκοπός είναι η διάδοση ιδεών που αξίζουν.

Έτσι, οι διοργανωτές του TEDx Σητείας, που πραγματοποιήθηκε στις Εγκαταστάσεις του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, προσκάλεσαν ένα σύνολο 17 εξαιρετικών ομιλητών: επιστημόνων, ακαδημαϊκών, καλλιτεχνών κ.λπ., που πλαισίωσε το πρόγραμμα με πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες, οι οποίες κινούνταν γύρω από τον άξονα του “Mindshift” δηλαδή την αλλαγή του τρόπου σκέψης σε διάφορους τομείς, για να πάμε τα πράγματα ένα βήμα πιο πέρα.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της Άννας Αχιολά για το Μεσαιωνικό Φεστιβάλ, προβλήθηκαν φωτογραφίες και βίντεο που εντυπωσίασαν το κοινό, το οποίο αποτελούσαν ξένοι και Έλληνες από διαφορετικές πόλεις της χώρας και προκάλεσαν μεγάλο ενδιαφέρον για τη διοργάνωση και το Time Travel, προβάλλοντας ταυτόχρονα τη Ρόδο μέσα από το πρίσμα της ιστορίας και της πολιτιστικής της κληρονομιάς.

Το «Μεσαιωνικό Ρόδο» επιθυμεί να ευχαριστήσει τους διοργανωτές για την ευκαιρία συμμετοχής στη μοναδική αυτή εμπειρία του συνεδρίου TEDx, για την εξαιρετική Κρητική φιλοξενία και να τους συγχαρεί για την άψογη δουλειά της οργανωτικής ομάδας και τη θετική ενέργεια που ήταν μεταδοτική σε όλους τους συμμετέχοντες: από τους διοργανωτές, στους ομιλητές και στο κοινό

Διαβάστε ακόμη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Φαρμακευτικό Συνέδριο Νήσων Αιγαίου

Το 1ο Φεστιβάλ Τακακιού 14 Ιουλίου στην Παστίδα

Εκδήλωση για το εταιρικό δίκαιο στις επιχειρήσεις τουρισμού

Ροδίτισσα αγιογράφος θα συμμετάσχει σε διεθνή έκθεση στη Νέα Υόρκη

Εικαστική Έκθεση της Νάντιας Σκορδοπούλου

15η Γιορτή Μουσικής στο Άλσος Αγίου Σουλά Σορωνής

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του ΚΓ΄ Πολιτιστικού Συμποσίου της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Δωδεκανήσου στην Ηρωική Νήσο Κάσο

Παρουσίαση του βιβλίου "Το Χτικιό" της Ίριδας Μαυράκη