Α' Κατηγορία ΕΠΣΔ: Ήττα για τον Ποσειδώνα, «φωνές» για τη διαιτησία

Α' Κατηγορία ΕΠΣΔ: Ήττα για τον Ποσειδώνα, «φωνές» για τη διαιτησία

Α' Κατηγορία ΕΠΣΔ: Ήττα για τον Ποσειδώνα, «φωνές» για τη διαιτησία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 564 ΦΟΡΕΣ

Εύκολη νίκη, όπως φαίνεται και από την εξέλιξη των πραγμάτων, πέτυχε η Δόξα Καρδάμαινας, η οποία επικράτησε με 4 – 1 του Ποσειδώνα Καρπάθου. Με το παιχνίδι αυτό, έπεσε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού έπαιξε όπως φάνηκε το γεγονός ότι ο Ποσειδώνας έμεινε από το 17’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ηλία Φράγκου. Ήταν μία απόφαση για την οποία διαμαρτύρεται η ομάδα της Καρπάθου.

Τα γκολ σημείωσαν οι Μάκης Ζερβός (35’, 67’), Μάκης Μποϊλής (37’), Βησσαρίων Παντελής (95’ πέναλτι) - Βασίλης Μαντίναος(85’)

ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ: Δημητρίεβιτς, Χατζηπαναγιώτης, Κορκής (84’ Παντελής), Χατζηφούντας Χ., Ζιώγας (71’ Σπύρου), Μποϊλής Μ. (46’ Τσέλα), Τάλλαρος, Πης Β., Συνεσίου (84’ Ελευθερίου), Χατζηφούντας Μ., Ζερβός Μ. (71’ Μποϊλής Ι.)

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ: Μαργαρίτης, Φράγκος Φ., Χύσα, Χανιώτης, Σπανός, Νασόπουλος (81’ Χιώτης), Μαντινάος, Φελλουζής (72’ Καουκάκης), Ζερβός, Μπάτσι (72’ Σταύρου), Φράγκος Η.

«Φωνάζει» ο Ποσειδώνας
Η αποβολή του Φράγκου μόλις στο 17’ πυροδότησε αντιδράσεις στην ομάδα της Καρπάθου η οποία μετά το τέλος της αναμέτρησης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρονται και τα ακόλουθα:

«Ο Ποσειδώνας Καρπάθου γνώρισε την ήττα με 4-1 στην Κω από την τοπική Δόξα Καρδάμαινας, αγωνιζόμενος με 10 ποδοσφαιριστές από το 17ο λεπτό λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας, μετά από κόρνερ δικό μας στον Ηλία Φράγκο για «χτύπημα εκτός φάσης» (!), με το σκορ στο 0-0. Αυτό, το είδε μόνο ο διαιτητής. Το βίντεο υπάρχει, οπότε τα συμπεράσματα δικά σας…

Ο Βασίλης Μαντινάος σημείωσε το μοναδικό γκολ της ομάδας μας. Συγχαίρουμε τους παίκτες μας που δεν τα παράτησαν ποτέ. Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, το γεγονός ότι η ομάδα προσπάθησε για το καλύτερο δυνατόν είναι αξιοσημείωτο, γνωρίζοντας ότι οι ίδιοι ποδοσφαιριστές θα χρειαστεί να δώσουν το «παρών» και αύριο σε άλλο νησί, για δεύτερο συνεχόμενο ματς.

Πάντα τιμούσαμε και θα τιμάμε με τη στάση μας το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο. Είμαστε η μοναδική ερασιτεχνική ομάδα στην Ελλάδα, που πραγματοποιεί τόσα ταξίδια, τόσες αεροπορικές πτήσεις και διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία. Την ώρα όμως που εμείς, Διοίκηση, παίκτες, προπονητές, χορηγοί, κάνουμε τόσες θυσίες, θέλουμε αντίστοιχα να μας σέβονται!».

Διαβάστε ακόμη

Έξι μετάλλια για τον «Μαχητή Ρόδου» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing

Στα Τρίκαλα ο «Ιππότης» για το 51ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι Α’ Εθνικής

Τουρνουά beach volley “Regional Juniors 2024” θα διεξαχθεί στην Κω

Αποχωρεί ο πρόεδρος του Ευαγόρα

Wolves Festival 2024: Ένα μοναδικό υπερθέαμα γυμναστικής και χορού στη Ρόδο με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Ξανά στη Ρόδο το Super Cup του ΕΣΑΚΕ!

Το Πανελλήνιο στίβου στο Πανθεσσαλικό και το… ξέσπασμα της Λάουρα Ζενέγια με τρία μετάλλια!

Ποδόσφαιρο: Η νέα προκήρυξη της Γ’ Εθνικής