Ολοκληρώθηκε με συμμετοχές επιπέδου το “Dodekanisos Open Cup 2023” στη σκοποβολή

Ολοκληρώθηκε με συμμετοχές επιπέδου το “Dodekanisos Open Cup 2023”  στη σκοποβολή

Ολοκληρώθηκε με συμμετοχές επιπέδου το “Dodekanisos Open Cup 2023” στη σκοποβολή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1048 ΦΟΡΕΣ

Μία σπουδαία διοργάνωση στη σκοποβολή πραγματοποιήθηκε και φέτος από τον Σκοπευτικό Σύλλογο Ρόδου και συγκεκριμένα το περασμένο σαββατοκύριακο στο Woodland Shooting Range.

Με την υποστήριξη της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ΔΟΠΑΡ, φιλοξενήθηκε στο νησί μας το “Dodekanisos Open Cup” για την πρακτική σκοποβολή με συμμετοχή δεκάδων σκοπευτών σε μία οργανωμένη εγκατάσταση στην καρδιά του δάσους.

Πέραν από τους αθλητές των συλλόγων της Ρόδου, συμμετείχαν κι εκείνοι από Κω, Κάλυμνο, Λέρο, Πάτμο, Χαϊδάρι, Σαλαμίνα Κρήτη, Κόρινθο, Ιωάννινα κι έμειναν απολύτως ικανοποιημένοι από το επίπεδο της διοργάνωσης και τις παροχές.

Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία έπαιξαν και οι χορηγοί για τις μετακινήσεις των αθλητών και γενικότερα σε ό,τι είχε να κάνει με τη στήριξη της διοργάνωσης που βάζει τη Ρόδο στον «χάρτη» της ελληνικής σκοποβολής επιπέδου.

Είναι ούτως ή άλλως και μία καλή ευκαιρία πάνω απ’ όλα για την ανάπτυξη στον νομό, αφού οι σκοπευτές μας έχουν περισσότερες αγωνιστικές ευκαιρίες απέναντι σ’ αυτούς από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Μην ξεχνάμε πως και ο Σκοπευτικός Σύλλογος Ρόδου συμμετέχει σε σημαντικούς αγώνες εκτός νησιού, δείχνοντας εμπράκτως ότι είναι «παρών» σε ό,τι βοηθά στην εξέλιξη των μελών του και του αθλήματος.

Διαβάστε ακόμη

Έμεινε και ο Χατζηνικόλας

Κλεάνθης: Στα τμήματα υποδομής ο Σακελλαρόπουλος

Στους Πάνθηρες ο Φυλακούρης

Ο ΑΕΡΑ απέκτησε και τον Τσετ Χότζα

«Τέλος» ο Παπουτσογιαννόπουλος

Η γενική προκήρυξη των πρωταθλημάτων

Στην 7η θέση του Ευρωπαϊκού στο σκρατς η Ειρήνη Παπαδημητρίου-Σταμπόρη

Τη 16η θέση πήρε ο «Ιππότης» στο Ομαδικό Πρωτάθλημα σκάκι Α’ Εθνικής