Η σημασία του πλάνου συνεργασίας Ροδήλιου και Ποδηλατικού Ομίλου Κω

Η σημασία του πλάνου συνεργασίας  Ροδήλιου και Ποδηλατικού Ομίλου Κω

Η σημασία του πλάνου συνεργασίας Ροδήλιου και Ποδηλατικού Ομίλου Κω

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 883 ΦΟΡΕΣ

Ένα πλάνο που τηρείται απαρέγκλιτα σε αρκετές ανεπτυγμένες ποδηλατικά χώρες της Ευρώπης ακολουθούν ο Ροδήλιος και ο Ποδηλατικός Όμιλος Κω, καθαρά για την ανάπτυξη του αθλήματος.

Μετά από πρόταση του συλλόγου της Κω σ’ αυτόν του νησιού μας, πάντα σε διοικητικό επίπεδο, έγιναν οι απαραίτητες συναντήσεις κι έτσι ταλαντούχοι αθλητές-αθλήτριες από το νησί του Ιπποκράτη θ’ αξιοποιηθούν όπως πρέπει.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι θ’ αλλάξουν αθλητική «στέγη», για να έχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες προετοιμασίας όσον αφορά τους σημαντικούς αγώνες της κατηγορίας τους.

Τα παιδιά, εννοείται, ότι θα παραμείνουν στην Κω, απλώς κάποιες φορές αθλητές κι αθλήτριες του Ροδήλιου θα πηγαίνουν εκεί για προπονήσεις, ενώ θα υπάρχουν και τα ταξίδια στη Ρόδο.

Όσον αφορά τα πανελλήνια πρωταθλήματα κι άλλους σημαντικούς αγώνες εκτός Δωδεκανήσου, οι αποστολές θα είναι κοινές για να μειωθούν τα έξοδα μετακίνησης, ενώ σ’ έναν χρόνο από τώρα θα μπορούν να αξιολογηθούν τα πρώτα αποτελέσματα της συνεργασίας αυτής.

Ανδρέας Καρνέζος, Σοφία Μορέττο και Χριστίνα Ντρίτση είναι οι αθλητές που επελέγησαν σε πρώτη φάση, έχοντας μέχρι τώρα εξαιρετική παρουσία σ’ όποιους αγώνες κι αν συμμετείχαν.

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος Κρεμαστής: Ανανέωσε και ο Κρητικός

Έξι μετάλλια για τον «Μαχητή Ρόδου» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing

Στα Τρίκαλα ο «Ιππότης» για το 51ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι Α’ Εθνικής

Τουρνουά beach volley “Regional Juniors 2024” θα διεξαχθεί στην Κω

Αποχωρεί ο πρόεδρος του Ευαγόρα

Wolves Festival 2024: Ένα μοναδικό υπερθέαμα γυμναστικής και χορού στη Ρόδο με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Ξανά στη Ρόδο το Super Cup του ΕΣΑΚΕ!

Το Πανελλήνιο στίβου στο Πανθεσσαλικό και το… ξέσπασμα της Λάουρα Ζενέγια με τρία μετάλλια!